TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
15253555758362

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 18. července 2012
    Jsem zadoufala, že třeba pustili pilot dřív, tak jako třeba loni Camelot nebo letos Touch :)
    Trailer totiž vypadal překvapivě dobře.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 18. července 2012
    Nevada napsal(a):

Jsem zadoufala, že třeba pustili pilot dřív, tak jako třeba loni Camelot nebo letos Touch :)
    Trailer totiž vypadal překvapivě dobře.

Tak to ťa sklamem :) Pilot je ešte len v lietadle
  • upraveno 18. července 2012
    Robin Hood sa mi vzdy pacil :), dik za tip
  • upraveno 19. července 2012
    Sleduje někdo ten Touch?
    Mně nebere mysl, proč by měl autista chtít zachraňovat štěstí neznámým lidem? Oni to vysvětlují tím, že opravuje strukturu vesmíru, protože ho umí rozložit na jedničky až devítky...
    Ben Nevis, ja som ho sledovala, ale potom mi to prislo stale dokola to iste a logika trochu usla, tak sme to vzdali po asi 10 castiach. Myslim, ze on nemal ani velmi chut zachranovat, skor som mala pocit, ze ta disharmonia mu sposobuje fyzicku bolest.
    Po delší době něco z domácí produkce co vypadá hodně zajímavěČeské století Docela mě dostal Landa jako Emanuel Moravec ( zpěvák co se prezentuje jako velký vlastenec v roli člověka co se u nás stal ztělesněním kolaborace ). Celkově to vypadá hodně dobře
    derfel napsal(a):

Po delší době něco z domácí produkce co vypadá hodně zajímavěČeské století Docela mě dostal Landa jako Emanuel Moravec ( zpěvák co se prezentuje jako velký vlastenec v roli člověka co se u nás stal ztělesněním kolaborace ). Celkově to vypadá hodně dobře

Tak to vypadá fakt zajímavě :-) (I když mě Landa naplňuje odporem, ale projednou bych ho snad přežila:-) ) Škoda, že tam není napsané, kdy to zhruba plánují vysílat... :-/
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 19. července 2012
    Mě trochu odrazuje jméno Kosatík...
    Mě naplňuje optimismem jméno Sedláček:-)
    Skoro by mě zajímalo čím to.

Ale u mě je kombinace optimismu a čehokoliv z české filmové/televizní tvorby z žánru sci-fi, takže jako bych nic neřekla. V podstatě jen procházím kolem.
    Nevada napsal(a):

Skoro by mě zajímalo čím to.

Ale u mě je kombinace optimismu a čehokoliv z české filmové/televizní tvorby z žánru sci-fi, takže jako bych nic neřekla. V podstatě jen procházím kolem.

Jeho filmy se mi víceméně líbí, proto ten optimismus:-) Ale je mi samozřejmě jasné, že existuje spousta lidí, kterým se jeho práce líbit nemusí a s tou nevalnou kvalitou české tvorby jako celku souhlasím.
    Nevado, já se jdu projít s tebou, poslední dobrý český filmy až na pár vzácných výjimek se natočily v devadesátých letech.
    Pravda pravdoucí , po revoluci úhor a soumrak kiematografie :(
    Michelle napsal(a):

Mě naplňuje optimismem jméno Sedláček:-)

Mě taky, to je moje příjmení :)
    (bohužel, žádná přízeň s režisértem)
  • upraveno 20. července 2012
    Vratné láhve a Pouta sú fakt dobré kúsky.
    Poslední co se mi asi hodně líbilo byl Tobruk. :-)
    Edna.cz napsal(a):

Na podzim se mohou slovenští diváci stanice TV JOJ těšit na seriál Once Upon a Time.

Hrozím sa síce dabingu, ale konečne bude v telke čo pozerať, počas sezóny som videl len necelú polovicu.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 20. července 2012
    Arutha2321 napsal(a):

Edna.cz napsal(a):

Na podzim se mohou slovenští diváci stanice TV JOJ těšit na seriál Once Upon a Time.

Hrozím sa síce dabingu, ale konečne bude v telke čo pozerať, počas sezóny som videl len necelú polovicu.
    Sestra sa poteší... Síce ten dabing.. :D Teším sa na Rampl-cimpr-campra :D
  • upraveno 21. července 2012
    kde su tie titulky na 4.cast Newsroomu?! Edna = slubotechna a zitra je dnes!!!
  • upraveno 21. července 2012
    taky mě štvou - ne nejsem jeden z těch, co jen tak nadávaj lidem, co dělaj něco z nadšení. Ale vadí mi přístup, už to bude, už to bude a pořád nic. To jsem nemusel čekat a kouknout na to s eng titlema, s čímž teda asi rovnou začnu.
    upraveno 21. července 2012
    Na edně je to celkem běžný postup, aspoň u seriálů, které sleduju. Ale na titulky.com včera psali, že to bude nejdřív zítra (=dnes). Je to přece jen ukecaný seriál.

Já se taky hodně těším, ale trpělivě čekám. Jsem vycvičená z čekání na The Good Wife, Parenthood a Castla :)
  • upraveno 22. července 2012
    Jedu paralelne Mad Men (musel jsem zjistit proc to dostava tolik emmy). Popravde mi to prijde dost nevyrovnany, ma to dokonaly momenty - vcera jsem dojizdel treti radu a to bylo skvely, namixovane deni kolem Kennedyho a Texasu, rozvod, odtrzeni spolecnosti, ale x dilu predtim nic moc tak uzasnyho nebylo. Sleduje to tady nekdo? Aspon sarven by z profesnihohlediska mel...? :-)
    Alek: viděl jsem všechny série. Začal jsem na to koukat ze stejného důvodu jako ty - zajímalo mě proč je to tak úspěšné. Názor mám podobný, je to nevyrovnané. Jsou tam hluché díly, ve kterých se skoro nic neděje a ani netvoří nějakou přípravnou část na budoucí dění. Kdyby to zhustili do 6-8 dílů jako minisérii, tak by to imho bylo lepší (viz 8dílný Boss, kde se pořád něco dělo). Navíc v dalších sériích začali trpět na větší počet hlavních postav a moc se jim nepovedlo vyvážit jejich dějové linky. Každý, kdo si stěžuje na velký počet postav v GoT, by se měl podívat na Mad Men. Pak by tvůrcům GoT zatleskal za zvládnutou práci. Dalším problémem pro mě je Jon Hamm. Až příliš často se v seriálu ocital na hranici (a bohužel i za hranicí) svého hereckého umu a působilo to dost škodlivě. Určitě to není ztrátou času, minimálně výprava je skvělá, ale mezi současnou top10 bych to asi nezařadil.
    nedostal som sa k tomu, akosi tomu neverím :(, ale možno keď bude sucho, tak to skouknem
    upraveno 22. července 2012
    Já mám Mad Men připravené už hodně dlouho, viděla jsem jen pilot. Spolu se seriály John Adams a Strike Back je mám v kategorii "nutno vidět" a zároveň jako alternativu, když se mi nebude chtít do žádného z pravidelně sledovaných seriálů. Ale nějak to ne a ne splnit.
    Mad Men jsem zkoukla asi do čtvrté sézóny. Největší hvězdou seriálu je zeitgest, duch doby (i když představitel hlavní role dělá, co může :)) Postavy jsou zajímavé a chovají se v rámci možností realisticky, ale že by to byl seriál mojeho srdce, to zase říct nemůžu.
    sarven napsal(a):

nedostal som sa k tomu, akosi tomu neverím :(, ale možno keď bude sucho, tak to skouknem

Docela jsem se bavil včera a vzpomněl si na tebe. Agenturu hlavních hrdinů měla koupit McCann. Všichni tam z toho šíleli, že to je jejich konec a byla z toho krásná zápletka a McCann z toho vyšel jako velké zlo :-)
    Dostal jsem se konečně k Newsroom. Do čtvrté epizody jsem úplně netušil co tvůrci zamýšlejí a jestli se na seriál budu dál koukat, ale čtvrtým dílem si mě to získalo. Vadí mi akorát Emily Mortimer, tak v 50-60% mi tam její herectví vůbec nesedí. A v hodinový stopáži se těžko udržuje vyrovnanost dialogů. I tak to je ale slušně napsaný. Daniels ve 4. díle exceloval, tak bych to viděl rád i dál.
    V souvislosti s debatou o USA zmíním jejich časté God Bless America, které zaznělo i na konci třetí epizody. Tahle hláška mě dost baví, mohl bych se o tom rozepsat, ale George Carlin to vystihl za mě.
    upraveno 22. července 2012
    Khadgar: Dobrý :)
    Nevada napsal(a):

Na edně je to celkem běžný postup, aspoň u seriálů, které sleduju. Ale na titulky.com včera psali, že to bude nejdřív zítra (=dnes). Je to přece jen ukecaný seriál.

Já se taky hodně těším, ale trpělivě čekám. Jsem vycvičená z čekání na The Good Wife, Parenthood a Castla :)

Takže jestli jsem to dobře sledoval, postup byl takovýto:

pátek 94 %
    sobota 95 %
    neděle 96 %

Cožpak ten čtvrtý díl, tam se titulků tedy dočkáme (asi ve čtvrtek), ale ten pátej díl tímhle tempem, to bude krutárna :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.