TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Trailer totiž vypadal překvapivě dobře.
Mně nebere mysl, proč by měl autista chtít zachraňovat štěstí neznámým lidem? Oni to vysvětlují tím, že opravuje strukturu vesmíru, protože ho umí rozložit na jedničky až devítky...
Ale u mě je kombinace optimismu a čehokoliv z české filmové/televizní tvorby z žánru sci-fi, takže jako bych nic neřekla. V podstatě jen procházím kolem.
(bohužel, žádná přízeň s režisértem)
Já se taky hodně těším, ale trpělivě čekám. Jsem vycvičená z čekání na The Good Wife, Parenthood a Castla :)
V souvislosti s debatou o USA zmíním jejich časté God Bless America, které zaznělo i na konci třetí epizody. Tahle hláška mě dost baví, mohl bych se o tom rozepsat, ale George Carlin to vystihl za mě.
pátek 94 %
sobota 95 %
neděle 96 %
Cožpak ten čtvrtý díl, tam se titulků tedy dočkáme (asi ve čtvrtek), ale ten pátej díl tímhle tempem, to bude krutárna :-)