TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Alek: A co Mám rád vůni tvý kůže?
Ale ještě jednou. Mě nepřekvapuje, že se někdo chová iracionálně, ale to, že si to někdo nechá líbit. Že se lidi hádaj kvuli názorům na to či ono je teda rozhodně něco jinýho než hrabat se někomu v soukromí. Zcela upřímně když za tebou přijde ženská co s někým chodí a začne do tebbe hustit jak si to představuješ žes byl s tou a s tou a jí to nehlásil? Já bych teda jakoukoli debatu utnul v zárodku odesláním do háje (či jinam).
A pro pobavení příznivců Aarona Sorkina (autor The Newsroom): Sorkinisms - A Supercut
Překlad: 100 %
Korekce: 100 %
ale stáhnout ještě nejdou, grrrr.
BTW, postupně se snažím nakazit redakci, nejvyššího už mám :-)
btw, narazil jsem na celkem vtipné srovnání :)
http://thoughtcatalog.com/2012/the-differences-between-the-newsroom-and-an-actual-newsroom/
Pátý díl se mi líbí velmi. Debata o Valentýnu a tradičně Will a Mac nemají chybu :)
Líbí se mi jak si hrají s Kochovými - to chce fakt odvahu do nich šít, ani od HBO bych to nečekal.
Na konci trochu přeslazené, myslím, že jsou lidi, na který to bude moc.