TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
15556586061362

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 25. července 2012
    heavy_head napsal(a):

Člověče, tohle není seriál pro tebe. :-)

Ále, to už by si jeden nemohl postěžovat. :)

Alek: A co Mám rád vůni tvý kůže?
    Ale ještě jednou. Mě nepřekvapuje, že se někdo chová iracionálně, ale to, že si to někdo nechá líbit. Že se lidi hádaj kvuli názorům na to či ono je teda rozhodně něco jinýho než hrabat se někomu v soukromí. Zcela upřímně když za tebou přijde ženská co s někým chodí a začne do tebbe hustit jak si to představuješ žes byl s tou a s tou a jí to nehlásil? Já bych teda jakoukoli debatu utnul v zárodku odesláním do háje (či jinam).
  • upraveno 25. července 2012
    O sedmnáctiletý holce, co má svý dny... no fuj :-)
    Něco podobného jsem též poslouchal v autobuse. Je to jen pár dní. Byl jsem ohromen. Takhle explicitně zpívat o takových věcech jsem ještě neslyšel:-)
    to je trochu drsnější verze než to moje :-)
    Ten Vítek vypadá opravdu slizce...
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 27. července 2012
    Pro fandy britské tvorby - trailer na podzimní seriály BBC

A pro pobavení příznivců Aarona Sorkina (autor The Newsroom): Sorkinisms - A Supercut
  • upraveno 27. července 2012
    Nevada napsal(a):

Ned Stark v blonďaté paruce? To nemá chybu. Díky za inspiraci... Ještě se tam mihnul Bronn, a Jojen... :-)
    Nevada napsal(a):

Bronn:-)

Zdá sa mi alebo je v tom videu aj Arya ( teda Maisie ) ? 1:16
    A Sean Bean, Nathan z Misfits a nový pan Darcy:-)
    Nevada napsal(a):

Holt, Británie je poměrně malá :)

Mrcel17 napsal(a):

Zdá sa mi alebo je v tom videu aj Arya ( teda Maisie ) ? 1:16

Taky bych řekla, že je to ona.
    A plná dobrých herců:-) A kvalitních seriálů.
    edit
    Snad si i zjistim, o čem některý maj bejt...
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Až teraz som zistil, že obrázok pre Downton Abbey je pre druhú sezónu upravený a sú oblečení podaktorí vo vojenských kostýmoch :D
  • upraveno 29. července 2012
  • upraveno 30. července 2012
    Videli ste niekto Shameless? Absolútne ma to fascinovalo, už dávno sa mi nestalo, aby som zhltol celú sériu naraz, ale včera som neodolal. Kto nevidel, odporúčam.
    sarven napsal(a):
    Viděl, je to jedna z těch lepších britských minisérií. Možná dokonce jedna z nejlepších. Hardy už asi většího magora hrát nebude :) Kdo je víc do angličtiny, tak si užije zajímavý přízvuky.
    upraveno 30. července 2012
    Arutha2321 napsal(a):

Videli ste niekto Shameless? Absolútne ma to fascinovalo, už dávno sa mi nestalo, aby som zhltol celú sériu naraz, ale včera som neodolal. Kto nevidel, odporúčam.

O čom to je, ak sa smiem spýtať?

Arutha2321 napsal(a):

O čom to je, ak sa smiem spýtať?
    V jadre je to o dysfunkčnej americkej rodine (pôvodom je to britský seriál, ale podľa komentov na ČSFD je dej prakticky identický) - otec alkoholik, šesť deciek, najstaršia dcéra sa stará o rodinu. Je to v podstate komédia, aj keď ku koncu 1. série začínajú prevažovať dramatickejšie momenty. Štýl humoru mi perfektne sadol, taký suchší, je vidno, že je to pôvodne britská vec. Najviac sa mi páčili postavy, ktorých je naozaj dosť, a medzi ktorými by si podľa mňa každý našiel obľúbenca.
    upraveno 31. července 2012
    Znie to zaujímavo, keď dopozerám Downton Abbey druhú sériu tak skuknem :) díky za odporučenie
  • upraveno 31. července 2012
    Potom daj vedieť svoj názor, už mám skuknuté dva diely z dvojky. :P
    Překlad 100%, korekce 95%. Grrrr.
    Nene,
    Překlad: 100 %
    Korekce: 100 %

ale stáhnout ještě nejdou, grrrr.
    A tak jdou. Pro oči nevidím odkaz přímo nahoře...
    jako 105? Já jim nevěřil, tak jsem to ještě nestáh :-) A teprv včera viděl 104.

BTW, postupně se snažím nakazit redakci, nejvyššího už mám :-)
    Newsroom jsem začal sledovat s českými titulky, ale pak jsem kvůli pomalému překladu přešel na anglické a vyhovuje mi to. S českými jsem se kromě čtení titulek snažil podvědomě vnímat i angličtinu a při té palbě slov jsem nestíhal.

btw, narazil jsem na celkem vtipné srovnání :)
    http://thoughtcatalog.com/2012/the-differences-between-the-newsroom-and-an-actual-newsroom/
    Od včerejška běží Newsroom i na HBO česky. Zajímalo by mě, jak je na tom dabing.

Pátý díl se mi líbí velmi. Debata o Valentýnu a tradičně Will a Mac nemají chybu :)
    Dabing byl velmi slušný.
    Pěkný díl. Egypt byl fajn, hned jsem si to období vybavil, taky jsme tam z redakce měli reportérkua byly to docela nervy.
    Líbí se mi jak si hrají s Kochovými - to chce fakt odvahu do nich šít, ani od HBO bych to nečekal.

Na konci trochu přeslazené, myslím, že jsou lidi, na který to bude moc.
    tí kochoví sú veľmi zaujímaví...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.