TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
15657596162362

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 31. července 2012
    Alek napsal(a):

jako 105? Já jim nevěřil, tak jsem to ještě nestáh :-) A teprv včera viděl 104.

BTW, postupně se snažím nakazit redakci, nejvyššího už mám :-)

Hele, co myslíš tím odkazem? Jako že jsi Newsroom vnutil už i Martinovi? :o))
  • upraveno 31. července 2012
    A jejda, tam měl být jiný odkaz :-)
  • upraveno 31. července 2012
    Ta linka medzi Jimom a Maggie zacina ist poriadne na nervy...
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 1. srpna 2012
    Alek napsal(a):

A jejda, tam měl být jiný odkaz :-)

Jiný odkaz to už napravil :D
  • upraveno 4. srpna 2012
    Koukám se teď na pátou sérii True Blood a jsem přkvapen. Po první sérii, která byla fajn, je tahle určitě nejpodařenější. Moc jsem to nečekal, protože čtvrtá série byl podle mě naprostej propadák.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 4. srpna 2012
    Chmur: Souhlasím, čtvrtá série mi přišla nejslabší, ikdyž byla fanoušky seriálu vyhlášena jako nejlepší (což nechápu, protože jednička je zaručeně nejpodařenější). Pátá je zatím dost zajímavá, tak doufám, že jí to vydrží.
  • upraveno 4. srpna 2012
    Chmur, Krisa: Mně se nejvíc líbila asi třetí. Čtvrtou jsem protrpěla a na pátou koukám jen ze setrvačnosti, i když se to od minulé sezóny naštěstí docela zvedlo. Ale neumím si představit, jak bude vypadat šestá bez Balla...
  • upraveno 5. srpna 2012
    Hlavně si myslím, že by to mohli šestou sérii ukončit, než seriál zabijou. Jinak souhlasím, že čtvrtá série byla hrozná, pátá šla kvalitativně nahoru. To neznamená, že mi nevadí, že už jsme viděli sto scén, které končí tím, že upír se nakonec rozhodne někoho kousnout, nebo že už by mohli vymyslet něco kreativnějšího, než že z jinak nezajímavé postavy udělají upíra nebo jí přisoudí nadpřirozenou schopnost. Po osmé epizodě bych se konečně ráda rozloučila s Hoytem, protože je to definitivně idiot.
    upraveno 5. srpna 2012
    svoa00: Hoyta bych se taky klidně zbavila, jenže to by seriál přišel o slabudou postavu (je to přece jenom americký seriál - musí tam být černoch, handicapovaný, slaboduchý a homosexuální postava) :D
  • upraveno 6. srpna 2012
    :DDD No to je fakt. Hoyt není slaboduchý. Jen měl náročné dětství:-)
  • upraveno 6. srpna 2012
    Hoyt se mi s tou Jessicou neuvěřitelně zprotivil (navíc to bylo strašně předvídatelný) a bylo by symbolické, kdyby skončil s dírou v krku, ale to se holt nestane. A přesně tak, Jessicu nemám ráda, ale já obecně v True Blood upíry nesnáším (jsou jako šikanující děcka ze střední, co nikdy nevyrostou :D). Výjimka jsou Eric a Pam, ti jsou aspoň vtipní. A Eric je v téhle sérii dokonce sympatičtější než Bill a to je co říct po tom, co se v minulé sérii choval jako retard.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 6. srpna 2012
    Třeba jenom v minulé sérii moc koukali na "stmívání"
  • upraveno 6. srpna 2012
    Pátá série je poslední? Já teď dokoukávám na předposlední a ztratila jsem niť. :-)
    Jde vidět, že už se tam vaří z vody. Posunuli děj o rok a stejně se tam nic nezměnilo.
    Dějová linka jak pro puberťáky, kdy hlavní hrdinka je tak krásná (ehm), že má 3,5 nápadníků a dva z nich zaručeně opravdově miluje. :-)

Těch slaboduchých postav je tam nějak moc. Občas mi to připomíná Hoštice ze Slunce, sena.
    upraveno 7. srpna 2012
    Titulky na Newsroom 1x06 jsou hotové.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 7. srpna 2012
    Hehe, zrovna to stahuju :)
  • upraveno 8. srpna 2012
    tak newsroom 7 je trochu test vernosti. zdá sa, že určité veci sú pre ameriku o rád citlivejšie ako to vnímame my. shift ku komornejšiemu vnímaniu 5/1 je fajn, ale stále to hrozí priveľkým tlakom na emóciu.
    upraveno 8. srpna 2012
    No šestka na můj vkus moc lezla do politický korektnosti
  • upraveno 8. srpna 2012
    sarven napsal(a):

tak newsroom 7 je trochu test vernosti. zdá sa, že určité veci sú pre ameriku o rád citlivejšie ako to vnímame my. shift ku komornejšiemu vnímaniu 5/1 je fajn, ale stále to hrozí priveľkým tlakom na emóciu.

7 byl vyloženě pro obyvatele USA. Já se nudil. Až na Sloan :)
  • upraveno 8. srpna 2012
    Já jim dávám náskok a dojíždím Mad Men, ale je to náročný. Už jsem to tu asi psal, ale je to imo nejnadhodnocenější (uff, to slovo mi dalo zabrat :-) seriál, co jsem viděl. Proč to má pořád tolik nominací na Emmy, to nepochopim. 5. série byla nuda nehorázná, koukal jsem na to jen kvůli pár zajímavejm dějovejm linkám, ale ty nezajímavé začly nechutně převládat. No už mi chybí jen dva díly a šlus.
  • paulczpaulcz zima se blíží
    upraveno 8. srpna 2012
    Jo u toho 7 dílu jsem si říkal wtf? takové drama? Ale i přesto nemůžu říct, že bych se nudil, Will, Sloan, dokonce i Don pobavili. Jsem zvědav na další zprávy, které se v Newsroom objeví...že by třeba Breivik? Top stories for 2011
    ..
    upraveno 9. srpna 2012
    Sloan se po šestém dílu posunula mezi moje nejoblíbenější postavy. Kromě toho, že je krásná a chytrá, tak umí navíc japonsky! :)
    upraveno 9. srpna 2012
    Pěkná, ale husa :)
    upraveno 9. srpna 2012
    Ale jdi ty brepto. Jako novinářka v podstatě začíná :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 9. srpna 2012
    Na ČT to na podzim docela rozjeli: budou dávat The Borgias, Pilíře, Řím, Impérium a také Hru o trůny
    upraveno 9. srpna 2012
    Montezuma3 napsal(a):

Na ČT to na podzim docela rozjeli: budou dávat The Borgias, Pilíře, Řím, Impérium a také Hru o trůny

Ty bláho, to čučím. Ještě kdyby to dali na dvojku s titulkama....:)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 9. srpna 2012
    Na dvojce to bude, ale o titulkách nic nevím. Asi bude dabing.
    Každopádně to bude znamenat masivní přísun nových fans na tento web. A to podle mě nebude zrovna veselé. Něco takového jsem zažil v době kdy vysílali Survivor na Coolu a na fanwebu to pak bylo na kudlu.
  • upraveno 9. srpna 2012
    já myslím, že GoT je tak známej, že to nebude nějak markantní přísun kvůli čt...

vždycky mě zajímalo, kolik těch bojovníku o originál a hanebníku dabingu(například na prima cool) opravdu sedlo každý den před TV a sledovalo to s titulkama.....
  • upraveno 9. srpna 2012
    Četla jsem ten článek na ct24, ale o Hře tam nic není. I kdyby to dávali, tak to zahrabou na dvojku v deset stejně jako Borgie a Pilíře (konečně se na oba seriály podívám :)) a jak to udělali už s True Blood. V době internetu IMHO moc nových fanoušků nepřibude.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 9. srpna 2012
    Montezuma3 napsal(a):

Pilíře země? :) To som videl, naozaj zaujímavá séria...

:D čétéčka dá Hru a JOJka Once Upon a Time :D JOJka chce skôr rozprávky než sexseriál
    upraveno 9. srpna 2012
    Tomee napsal(a):

vždycky mě zajímalo, kolik těch bojovníku o originál a hanebníku dabingu(například na prima cool) opravdu sedlo každý den před TV a sledovalo to s titulkama.....

Já dabing nehaním jen proto, že to je dabing. Ale Chajmeho fakt nedám!!!
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.