TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Jde vidět, že už se tam vaří z vody. Posunuli děj o rok a stejně se tam nic nezměnilo.
Dějová linka jak pro puberťáky, kdy hlavní hrdinka je tak krásná (ehm), že má 3,5 nápadníků a dva z nich zaručeně opravdově miluje. :-)
Těch slaboduchých postav je tam nějak moc. Občas mi to připomíná Hoštice ze Slunce, sena.
..
Každopádně to bude znamenat masivní přísun nových fans na tento web. A to podle mě nebude zrovna veselé. Něco takového jsem zažil v době kdy vysílali Survivor na Coolu a na fanwebu to pak bylo na kudlu.
vždycky mě zajímalo, kolik těch bojovníku o originál a hanebníku dabingu(například na prima cool) opravdu sedlo každý den před TV a sledovalo to s titulkama.....
:D čétéčka dá Hru a JOJka Once Upon a Time :D JOJka chce skôr rozprávky než sexseriál