TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
U nás mají všichni zdravotní potíže z klimatizace, která je zavedná v místnosti se 100 zaměstnanci.
zavoláte na centrálu, že je vám zima/vedo, řeknou vám, že před chvílí volali kolegové, ať uberou/přidají, že je vedro/zima...
Odměnou mi byla vždy naprosto pružná pracovní doba, úsměv na tváři vedoucího a různé nadstandardní výhody jako pomoc při stěhování, dovoz do práce a z práce, povoleno tahání děcka do práce, když školka holt dva měsíce nepremává, nákupy v pracovní době,....takové reciproční hospodářství. Čím jsou šéfové inteligentnější, tím je s nima život příjemnější a lidštější a zbavený všech formalit.
http://volby.sme.sk/c/5343755/fico-sa-nechal-nakrutit-v-sukromi-cvici-psa-aby-dobre-hryzkal.html
a následne séria vecí od shootyho :)
Edit:shooty?
Mně připadají chlapi stejní kolegové jako ženské. Někteří takoví, jiní makoví. Až na to, že starší chlapi se vždycky budou chovat k mladší holce vlídněji... A tím to asi vzniká.
Nicméně je to zas kus od kusu.
Můj šéf zrovna oblíbenosti nepobral. Ale volila jsem ho do dozorčí rady, protože dle mého názoru si to zasloužil jako služebně nejstarší z těch tří kariéristů na kandidátce. To by nikdo nepochopil. :-)
Na víc si asi nevzpomenu, ale žádná extra dřina ani nátlak to není, samozřejmě musí zaměstanec něco umět.