TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
15758606263362

Komentáře

• upraveno 9. srpna 2012
    Branislav 'Gepeto': Ale no tak, už zase téma sex v GoT. Nejvíc erotických scén bylo v druhej epizodě druhý série, bylo to dohromady CELÉ nesnesitelné dvě minuty. A nějaká ta odhalená koza a zadek v jiných scénách... ts, ts ;)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 9. srpna 2012
    Krisa napsal(a):

Tomee napsal(a):

vždycky mě zajímalo, kolik těch bojovníku o originál a hanebníku dabingu(například na prima cool) opravdu sedlo každý den před TV a sledovalo to s titulkama.....

Já dabing nehaním jen proto, že to je dabing. Ale Chajmeho fakt nedám!!!
    :D :D Chaiméééééééééééééééééééééé... To bol zážitok :D

,,Och, Chaimé, bratříčku, ty tvé zlaté kudrny."
    ,,Och, Ceriseindo, ta tvá zlatá hříva."
    upraveno 9. srpna 2012
    svoa00 napsal(a):

Branislav 'Gepeto': Ale no tak, už zase téma sex v GoT. Nejvíc erotických scén bylo v druhej epizodě druhý série, bylo to dohromady CELÉ nesnesitelné dvě minuty. A nějaká ta odhalená koza a zadek v jiných scénách... ts, ts ;)

Dobre, dobre :) To len tak okrajovo...
  • upraveno 9. srpna 2012
    Krisa: já teď nemluvím přímo o tobě....bylo to jen mé zamyšlení, jak na fórech všude píšou, kdo se na to může koukat s dabingem, prima cool je super, konečně někdo kdo myslí na fanoušky atd...ale tihle fanoušci to stahují z netu a koukaj na to na PC, kde se na to můžou podívat kdy chtějí, tak nevěřím že víc jak 1/4 fakt u té TV pak sedí
  • upraveno 9. srpna 2012
    Alek napsal(a):

Já jim dávám náskok a dojíždím Mad Men, ale je to náročný. Už jsem to tu asi psal, ale je to imo nejnadhodnocenější (uff, to slovo mi dalo zabrat :-) seriál, co jsem viděl. Proč to má pořád tolik nominací na Emmy, to nepochopim. 5. série byla nuda nehorázná, koukal jsem na to jen kvůli pár zajímavejm dějovejm linkám, ale ty nezajímavé začly nechutně převládat. No už mi chybí jen dva díly a šlus.

Konečně někdo rozumný. Ten úspěch přisuzuju tomu, že pro Američany je vykreslení té doby obrovsky zajímavé a díky tomu přehlížejí všechny ty nedostatky a dokonce jsou schopni opakovaně nominovat Hamma na Emmy.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 9. srpna 2012
    Ale jdi ty brepto. Jako novinářka v podstatě začíná :)
    Že je něco mimo protokol snad ví. A že jí potom už nikdo nikdy nic neřekne když ho nebude krejt a eště mu málem zničí život to snad by jí mohlo dojít taky když je tak chytrá jak furt všichni řikaj. A když to může jakeš takeš napravit, eště má hemzy že bude za blbce...
    Na ČT to na podzim docela rozjeli: budou dávat The Borgias, Pilíře, Řím, Impérium a také Hru o trůny
    Jo, a bude to všechno hezky ve všední den o půlnoci :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 9. srpna 2012
    flanker.27 napsal(a):

Jo, a bude to všechno hezky ve všední den o půlnoci :)

Nebuď takový škarohlíd, vždyť přeci existují videa a DVD recordéry, na které se dá nahrávat :)
    upraveno 9. srpna 2012
    Co chci dávno mám, ale vim jak kolegyně v práci vyšilovala, když Řím na ČT běžel ve čtvrtek někdy o půl jedné a Tudorovci na Nově někdy v podobnym čase - ona nahrávací přístroj nemá
  • upraveno 9. srpna 2012
    Montezuma3 napsal(a):

Na dvojce to bude, ale o titulkách nic nevím. Asi bude dabing.
    Každopádně to bude znamenat masivní přísun nových fans na tento web. A to podle mě nebude zrovna veselé. Něco takového jsem zažil v době kdy vysílali Survivor na Coolu a na fanwebu to pak bylo na kudlu.

To byla moje první reakce :-) Takže dobře že to oznámili ted, když chystám překopávku webu.
  • upraveno 10. srpna 2012
    Na TV se fakt nemá cenu dívat, protože ty zajímavé věci dávají pozdě nebo v deset ráno. Kdo se na to dívá? Lidi, co jdou na odpolední a nezaměstaní?
    Televize...? Co to je? :D
    upraveno 10. srpna 2012
    Kolikoli: takovej rozhlas s obrázky.
    upraveno 10. srpna 2012
    Kolikokoli napsal(a):

Televize...? Co to je? :D

To mi pripomenulo: ,,Co to proboha je víkend?" :D
    Výborná hláška královny trnů :-)
    upraveno 10. srpna 2012
    :D Veru :) škoda že nie oficiálnej.. Ale verím, že aj tá oficiálna nám zahrá peknú potvoru
  • upraveno 12. srpna 2012
    pozerali ste niekto hell on wheals? oplati sa?
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 12. srpna 2012
    Kamarádka to hodně chválila a doporučovala mi to. Ale je to fanynka westernů.
    to ja tiež. skúsim.
    upraveno 12. srpna 2012
    Viděl jsem, první díl výborný, pak podprůměr.
    upraveno 12. srpna 2012
    sarven napsal(a):

to ja tiež. skúsim.

Ještě mi doporučovala minisérii Hatfields & McCoys.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 12. srpna 2012
    Hell on Wheels slduji a přijde mi to dobré, hlavně asi proto že v současné době neexistuje konkurenční pořad. A Colm Meaney jako správná svině je k nezaplacení. A hraje tam Ch. Heyerdahl (stargate atlantis - Todd; Sanctuary - Jon Druit / bigfoot)
    Já konečně dojel Mad Meny - konec byl jako tradičně hodně dobrej, ale pachut z celku zůstává.

A ted přemejšlim, že bych se konečně vrátil k Homeland, který jsem rozkoukal a nějak se zasek. Dojel to tu někdo?
    upraveno 12. srpna 2012
    Jop, cca v polovině to začne trochu kulhat a zbytečně to natahují. Ale v závěru se to zase zvedne. Kdyby to mělo tak o dva díly méně, tak by to bylo výborné.
    Uvidime, co ponuknu v druhej serii.
    upraveno 12. srpna 2012
    Homeland by byl zajímavej, kdyby nepokračoval další sérií a hlavní postava tudíž mohla udělat vy víte co. To by byla bomba :)
    A kedze neurobil my vieme co, tak som zvedava, ako sa v druhej serii odpichnu, aby to cele neslo do...
    Jste na tenké hraně, přátelé, jestli mi to zkazíte, tak zavedu režim, o jakym se vám nezdálo! :-D
    upraveno 12. srpna 2012
    Vlk taky sliboval... :))
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 12. srpna 2012
    Vlk taky sliboval... :))
    Krásný dvojsmysl :twisted:
    upraveno 12. srpna 2012
    Na tenké hraně? Tak to jsem v podstatě doma :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.