TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Předtím, než jsem byla "sklácena těhotenstvím", tak jsme měli propojené kancly čtyři ženské, to byla hrozná drbárna, kolikrát neměl člověk ani šanci pracovat. Naštěstí jsme si chodila oddechnout do víceméně mužského kolektivu v terénu.
Pracovat pro Google
Veľmi sa mi páči teória, že Baelfire môže byť Henryho otec :)
http://www.edna.cz/once-upon-a-time/novinky/nove-postavy-druhe-serie.asp
(Sayid Aladína hrát těžko bude, už hraje podobnou arabskou roli v jiném seriálu)
Edit: No ty pííííí* To je ještě horší než u nás. ...
O tom jsem přesně mluvila, je to prostě trend. Doba útulných kanceláří pro dva investigativce zahalená do oblaku kouře a prosycená vůní kávy přebíjející vůni alkoholu skončila. Ber. nebo nech bejt.
A co je vaše redakce, že máte takové privilegium?
Tohle byla první vizualizace, nakonec to tak asi vůbec nebude. A ty prostory starý kotlárny by mohly být docela pěkný. Myslím, že nehrozí, že by z toho vzniklo druhý AHA, pokud jste mluvili o jejich newsroomu.
Respekt? Hm, musím si dát pozor, abych od tebe nechytla tu seriózní žurnalistiku. Toho se prej člověk těžko zbavuje :-)