TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
16061636566362

Komentáře

• upraveno 16. srpna 2012
    paul-cz. Jó, to mi připomíná tu mou práci v tom magazínu. To byla pohodička... I ty benefity jsme měly, co nám která firma dala na otestování. Já byla zvláště populární, měla jsem na starosti rubriku sex, takže mi dárky posílal Durex... Ááááách. Asi budu brečet...
    Hm, já jsem několik let seděla asi metr vedle svého šéfa ve sklepě, pak nás přestěhovali, to už jsme byli schovaní každý za svým kompem proti sobě. K tomu společné pracovní cesty, hodiny v jedné díře, společně na seminář, společně do hospody (ale to ještě s jedním kolegou, takže nehledat nic podezřelého). Jak my jsme se dokázali krásně pohádat...
    Předtím, než jsem byla "sklácena těhotenstvím", tak jsme měli propojené kancly čtyři ženské, to byla hrozná drbárna, kolikrát neměl člověk ani šanci pracovat. Naštěstí jsme si chodila oddechnout do víceméně mužského kolektivu v terénu.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 16. srpna 2012
    Dík. Vypadá dobře. Takže vlastně nedík, asi budu koukat, pokud vzniknou titulky :)
    hm, mňa asi chytil iba "sherlock", ale dajte vedieť ak to bude super.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 17. srpna 2012
    U nás v kanclu já coby šéf 33, můj zástupce 28, k tomu jedna referentka (v září 50). Klid, dobrý vztahy a na stole mám krásnej organizovanej bordel...
  • upraveno 17. srpna 2012
    to je pracoviště jak má být, v podstatě to co říká paul, jen na trochu vyšší úrovni :-)
    Pracovat pro Google
  • upraveno 17. srpna 2012
    Tomee: kamarat pre nich pracuje v NY a teda nestazuje sa :)
  • upraveno 19. srpna 2012
    newsroome 8 - starý pánko neskutočne šarmantný a vtipný. scéna v knižnici je super!!!
  • upraveno 20. srpna 2012
    já jsem si v první chvíli myslela, že si ze mě děláte srandu. Pak mi došlo, že nejste novináři, takže slovo newsroom u vás neevokuje to samé, co u mě :-)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 21. srpna 2012
    Nové postavy pre OUaT Season II.
    Veľmi sa mi páči teória, že Baelfire môže byť Henryho otec :)
    http://www.edna.cz/once-upon-a-time/novinky/nove-postavy-druhe-serie.asp
  • upraveno 21. srpna 2012
    OUaT - ještě že jsem se rozhodla, že už se na druhou sezónu nedívám. Vypadá to jako šílená multikulti splácanina.
    (Sayid Aladína hrát těžko bude, už hraje podobnou arabskou roli v jiném seriálu)
    upraveno 21. srpna 2012
    Nu, prišlo mi divné, že to tak miešajú, tu je Aladín z Arábie, tu čínska bojovníčka, tu Peterpánko a tamto za rohom zase klasická šípová rúženka. :) Ale verím, že to bude v pohode. Ja si to rád pozriem.
    Tak jsem se pustila do britského Queer as folk. K mému zjištění jsem až po třetí erotické scéně zjistila, že v hlavní roli je náš milovaný Petyr Baeliš! No, asi takhle - je tam vidět všechno a ještě víc :D. Každopádně bez těch fousů jsem ho opravdu nepoznala (a taky tam je o mnoho let mladší).
    Tak jsem se pustila do britského Queer as folk. K mému zjištění jsem až po třetí erotické scéně zjistila, že v hlavní roli je náš milovaný Petyr Baeliš! No, asi takhle - je tam vidět všechno a ještě víc :D. Každopádně bez těch fousů jsem ho opravdu nepoznala (a taky tam je o mnoho let mladší).
    upraveno 21. srpna 2012
    Všechno a ještě víc :D Desivo povedané :D
    No, řekněme, že Cat o hodně přišla :D.
    upraveno 21. srpna 2012
    Keď to hovoríš ty :D
  • upraveno 22. srpna 2012
    Huh to je zajímavý článek - akorát, že to nic nezmění. Ty stoly a židličky by měly ještě být poskládány do nápisu "šéfe, my tě máme rádi" - pak by zákaz přesouvání měl teprve smysl :-p
    Jaký článek? To bylo to o newsroomu AHA a spol.?
    Nemusí se nám to líbit, ale novinařina k takovým newsroomům směřuje. V podobném prostředí se pracuje na Žurnále, Lidovkách, v tn.ci, potažmo Nově... Útulné staré kanceláře má ještě třeba Právo, ale to bude dáno osobou pana Porybného. Obávám se, že časem budou všechny redakce vypadat takhle. V zahraničí už to tak víceméně je.
    U nás se taky chystá nový newsroom, viz vizualizace (Hospodářek) na http://stavitel.ihned.cz/c1-53465530-karlin-hall-vydavatelstvi-kancelare-i-novy-sal Naštěstí naše redakce bude separé jako nyní - momentálně máme pěkné půdní prostory s krásnym trámovím, nicméně i to má své mouchy. Takže ne všichni k tomu směřují ;-)
    Alek: Ty děláš v Hospodářkách?

Edit: No ty pííííí* To je ještě horší než u nás. ...
    O tom jsem přesně mluvila, je to prostě trend. Doba útulných kanceláří pro dva investigativce zahalená do oblaku kouře a prosycená vůní kávy přebíjející vůni alkoholu skončila. Ber. nebo nech bejt.

A co je vaše redakce, že máte takové privilegium?
    Respekt

Tohle byla první vizualizace, nakonec to tak asi vůbec nebude. A ty prostory starý kotlárny by mohly být docela pěkný. Myslím, že nehrozí, že by z toho vzniklo druhý AHA, pokud jste mluvili o jejich newsroomu.
    ten novej objekt? Jo, nějaký podzemní prostory tam maj bejt, popravdě nevim o moc víc, než je v těch článcích :-)
    Aleku, ono je to V PODZEMÍ????

Respekt? Hm, musím si dát pozor, abych od tebe nechytla tu seriózní žurnalistiku. Toho se prej člověk těžko zbavuje :-)
    Alek: Tak to je ještě mnohem horší než moje nejstrašnější noční můry. Zlatý Ringier, omlouvám se tomu hezkému útulnému NADZEMNÍMU industriálnímu prostoru.
    Redakce budou nad zemí, takže pohoda :-)
    Respekt? Hm, musím si dát pozor, abych od tebe nechytla tu seriózní žurnalistiku. Toho se prej člověk těžko zbavuje :-)
    Na tom něco bude, je asi hodně málo českých redakcí, kde bych s takovou radostí existoval :-)
  • upraveno 23. srpna 2012
    Tak britský Queer as Folk dokoukáno. Překvapivě se z toho vyklubal dost dobrý seriál, takže jsem to na ČSFD ohodnotila 5*. Je prý i US verze, ale té se upřímně docela bojím (i když má dobré hodnocení) :/
  • upraveno 29. srpna 2012
    Cenzura je peklo, ale tenhle seriál jsem stejně vždycky nesnášela, takže mi je to putna.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 29. srpna 2012
    Náhodou, Vlk byl skvělej záporák.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.