TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Ale pořád je to pohoda proti několikaměsíčnímu čekání, i to už jsem párkrát zažila :))
Neznáte lepší program než VLC player, kde fungují titulky, jak jsou od výrobce?
Len pri druhej sérií Hry (tú som si sťahoval, pretože som ju chcel kuknúť s eng titulkami) mi to sekalo, asi pretože to bolo v HD a ja mám slabú grafickú kartu. A neviem či je to len mojim počítačom alebo BSPlayerom, ale nechce to správne spustiť .MP4 formát. Inak ho ale odporúčam. Podobne...
-----------------------
Začal som pozerať Downton Abbey... Je to naozaj zaujímavé... Celá tá dejová línia toho, že sa môže to sídlo rozpadnúť pri jednej možnosti alebo prísť o dedičstvo v druhej, charaktery a aj tá naviazanosť na skutočné udalosti - Titanic - má veľmi zaujali. Navyše aj to, ako dokážu ukázať život a strasti sluhov.
BTW: Až pri sledovaní som si všimol, že to nie je DownTown Abbey ale Downton Abbey :D
Prostě to jsou nový formáty, se kterými se lépe pracuje. Běžný uživatel to vůbec nemusí řešit, pokud používá inteligentní přehrávač (KMplayer např.).
Pokud máte rychlý internet, tak doporučuji pořizovat si (;-)) ty full HD verze.
BSplayer jsem používala předtím, je taky super, ale jenom na avi.
nejhorší je, když změní kodeky a pak nic nejde pustit.
GOM by mkv měl umět.
Jak už jsem psal, zkuste KMPlayer. Funguju na něm léta (dřív BSplayer, ale ten ve srovnání neobstojí). Všechny kodeky má v sobě, nic se nemusí doinstalovávat, přehraje všechno a je rychlý a nenáročný.