TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Tri veci, ktore by som tam mohla ozeliet.
1) Na Mac je vidiet, ze zacinala ako divadelna herecka, na mna trochu vela prehravania a prudke gesta, jasne tvarove emocie.
2) Maggie najprv posobi ako taka putka a zrazu zmena charakteru o 180 stupnov.
3) Videla som zatial dva diely a oba koncia akymsi porozumenim, tak dufam, ze s tym nebudu pokracovat :)
Jinak to za mne už všechno napsala Hildegarda. Přehrávání herců. Rychlé dialogy. V některých pasážích pořád mačkám mezerník. To má ten defekt, že se u některých fórků nelámu smíchy tak jako Alek. :-)
Musím říct, že formulace "celkem se mi to líbilo" nebo "bylo to docela dobré", považuju vůči tvůrcům za ještě horší než "byl to trapas, nikdy více!" nebo "nuda, nezájem".
Ono jako by to znamenalo "no tak jo, snažili jste se pobavit, ale moc se vám to nepovedlo; protentokrát vás beru na milost, ale hleďte se zlepšit..."
To už je lepší o něčem prohlásit "moc se mi to sice nelíbilo, prostě jste se mi netrefili úplně do vkusu, ale chápu, že někomu to mohlo připadat vynikající."
To by mě jako tvůrce potěšilo mnohem víc.
To jen tak na okraj. :-))
Ad 3) Neboj, budou se dělat naschvály, mosty budou strženy, nepřekročitelné hranice překročeny, války vyhlášeny. ;-)
edit: myslím, že z čtvrtého dílu budete stejně nadšení jako já. Pro mě zatím nejlepší díl (hlavně ten konec).
Jestli neznáš, zkus z podobného ranku Whitechapel.
Dejte mi příklad, kdy Amerika (USA) byla nejlepší zemí. Státem, který šel všem příkladem. I ten jejich vesmírný program, který tam v tom proslovu zmiňuje, je k smíchu - jasně, byli první na Měsíci, ale kdo byl první na oběžné dráze, v kosmu, bez tíže, kdo první obletěl Měsíc?
A ta jejich pseudodemokracie a rádoby svoboda je taky k smíchu.