Co posloucháš???
Co posloucháš???
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
A ještě k domácím pracem, zjistila jsem, že beru úklid jako oddech od malého, takže relativně ráda uklízím, když vím, že teď si musí hrát někdo jiný. Občas je to příjemná změna :)
Hm, já peru od oka. Většinu věcí na 40.
Bez návodu se taková zařízení ovládají blbě a pořád vyrábějí složitější a složitější stroje. Koupila jsem mamce nový satelit a omlátila mi ho o hlavu, protože na analogu měla 20-30 programů, kterýma se proklikala, zatímco na digitálu je 800 a 3/4 z toho placené.
Jinak nevím, proč se chlapi obecně berou jako neschopáci v domácnosti, když jich plno žije samo a musí si žehlit, uklízet i vařit.
navíc - taky jste si, holky, všimly, že chlapi vaří líp než ženské ? Nebojí se dochucovat, experimentovat a nečoží se jim (jaký je vhodný český výraz pro není jim líto času, materiálu a práce) dělat takové ty věci, co my ženské většinou neděláme, protože to je tuna práce, nádobí a času navíc :-))
Jo a zbyde po nich taky nesrovnatelně víc vytahaného nádobí a zaneřáděná kuchyň :-))
Táta rád vařil akorát buřtguláš a pekl řízky. Jo a hovězí polívku s nudlema. Zbytek máma. Jinak utíral nádobí, chodil s odpadkama, takže jaký si to uděláš, takový to máš. Tak jest.
- Co Posloucháš???
- Otáčející se buben pračky, páru funící z žehličky, bublání omáčky v teflonovém hrnci...
Monty - nojo :-) Občas se tu vyvine diskuse na rodinné téma :-)
Ale jestli chceš, tak Masters of Rock se povedli až na hrobaříka zvukaře a nejvíce jsem si užila Pain, Gotthard, Thin Lizzy a Sabaton :-D
Já už chodím na koncerty nerada, protože zvukaři všude přepísknou výšky. :-(
Naposledy na Tarji to ještě šlo, protože Tarja přeřve všechno. :-)
Mnozí pravili, že positivum bylo, že zpěvačka nebyla nadraná :-)) Nedokoukala jsem to
Zvukař na Masters zná jen basy a více basů, takže zpěvu nejde většinou ani rozumět. Přetažené výšky jsem ještě nezažila :-) Jen ohromnou basovou kouli hluku a přehulené kopáky.
Gotthard si dovezli vlastního zvukaře a tak dobře nazvučeno neměl nikdo nikdy na masters. To bylo jako z desky! Tato kapela mi unikala, ale suverénně nej koncert. Ač mají nového zpěváka, tak vynikajícího. Můžou dávat školení, jak se nový zpěvák vybírá a jak se zvučí koncert! Každý nástroj naprosto zřetelný a bicí smrtící dokonalost zvuku u každého bubnu či činelu. Žáden aditivní šum. Lahůdka!
Můj muž vaří líp než většina lidí, co znám. Právě proto jsem já tak mizerná kuchařka. Je strašně náročnej a kritickej, jak jsem něco začala dělat měl tunu keců (většinou oprávněných rad, čímž mě točil ještě víc). Teď vařím, když není doba. A sem tam mi i něco pochválí. Včera třeba omáčku :-)
Jak já tě chápu... Můj muž zavedl pravidlo - kdo vaří, je zodpovědný za uklizenou linku. Pruda hlavně u pečení. No nic, jdu vyrábět piškotovou bublaninu.
A cital niekto ten 6.diel Sprievodcu?
Nicméně s dcerou jsem jezdila na srazy čtenářského klubu už od 4 měsíců a spávaly jsme ve spacácích - ve stanu i chatkách....jak se dalo :-) A to jsem s ní jezdila přes celou republiku busem či vlakem. I pár týdnů na cestách....když kojíš, tak máš všechno, co potřebuješ s sebou :-))
My sa teraz chystame do Kremnice na vikend, potom mozno do Lednic, len do Ciech nemoze ist, ak nema vlastny pas :(. Stan sme este neskusali. Stale cakam, kedy uz zacne chodit (ma 16 mesiacov) no a potom to bude o nieco jednoduchsie.
Děcka musí něco vydržet. :-)