Tanec - diskuse
Prostor pro ty, kteří už knihu dočetli. Ostatní rychle pryč :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Úspěch seriálu ho snad nakopne, aby to dokončil, nebo tím se aspoň utěšuju. A ještě se nevzdávám naděje na to, že s Vichry se Píseň kvalitativně zase zvedne.
Knížka se četla super a děj určitě nestál. Každý den jsem četl do tří do rána, dokud jsem neusnul. A konečně se vrátil Theon. Ty kapitoly s ním byly hodně silné. Stejně jako tajemno okolo Bílého přístavu, zvrat u draků a dění na zdi.
Myslím, že hlavní problém je, že se spisovatel ne vždycky posledními díly trefí všem do vkusu. Každý už o tom má něco načteno, má nějakou představu, chce něco jiného. To je u každé dlouhé ságy. Z
GRRM: Takže, lidi k odstranění, ano, píšu si Heavy Head. (pozn: ? Svatba ?)
Což nemusí být od věci, protože kam by šla kvalita, kdyby to psal jenom pro peníze?
Takový Malaz se taky čte dobře, ale není to tak napínavé, že bych musela hned číst další díl.
Doufám, že jsi rád, že se ti tvé očekávání nesplnilo. :-)
Spíš bych řekl, že spadám mimo jeho rozlišovací schopnost. :-)
Ale stejně těch, kterým se to líbí, je naprostá většina, takže může být v naprostém klidu.
HBO je to celkem fuk, oni si to stejně udělají po svém, tak co.
Zajímalo by mě, co přesně mu na tom Amazonu vytýkají.
Tenhle komentář se stal docela populárním. I když s ním úplně nesouhlasím, poukazuje docela vtipnou formou na hlavní problémy Tance.
Urve koule? Je jasný, že nikdy tam už nebude nic jako smrt Neda nebo krvavá svatba. Na to už si všichni dávají pozor a už to tam bylo, tak to tolik nikoho neveme.
Nechtěl by to někdo přeložit, ať si počtou i ti, co nevládnou angličtinou?
Mohli bychom uveřejnit třeba dvě příznivé proti dvěma nepříznivým recenzím a udělat z toho článek pro diskuzi... Jen takový nápad, neberte mě vážně, prosím... :-)
edit: A jsou tam chybně psaná jména!!! >:(
,,mám silné podezření, že bych taky nemusel být mrtvý."
,,You know nothing, Jon..."