Tanec - diskuse
Prostor pro ty, kteří už knihu dočetli. Ostatní rychle pryč :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Já jsem zase zaujatá proti Malíčkovi a i kdyby se ukázalo, že sponzoruje rehabilitační ústav pro zraněné veverky, přeju mu krutou smrt a dlouhé umírání.
Arya skočí na políčko Dom čiernej a bielej, vytiahne kartičku ,,Bohužiaľ, oslepli ste! Stojte na políčku šestnásť kapitol!" :D Meera je od Brana staršia a teda ich sex by bol divný... Naozaj si myslíte, že by si túto možnosť GRRM len tak nechal vziať :D
Jsem taky zaujatá, ale co víme. Třeba se zrovna u ní vyplavily nějaké mateřské hormony, když peskovala Jaimeho.
EDIT: To čo za krvinu som napisal s tymi babami a dospievanim.. to nevyvracia ale potvrdzuje.. eh.. naviac Bran sex mať nemôže(pokiaľ z Meery neurobi zoofilku
Pri Tanci som mal prečítané nejaké spoilery a teda smo vedel hlavné veci(Aegon, príchod Drogona, útok na Jona), ale aj tak som bol úplne napätý pri iných častiach a dokonca aj odhalené spoilery osm si užil. Pri Inheritance(štvrtý diel Odkazu dračích jazdcov) som bol menej napätý, aj keď som dej netušil. Lebo som vedel, že všetko dopadne dobre. Aj vďaka tomu, čo s postavami GRRM robí sú jeho knihy tak dobré
brnak333: Aspoň máš ještě Brienne, Selmyho a Davose ;) A to si opravdu myslíš, že Cersei skončí dobře (neříkám, že umře)?