Ten mód mi padal, tak jsem ho nehrál. Ale jinak wařim totálně :) Teda nešogunim, Japonsko mládenci neni pro mě, jednak nemám naostříno a pak už mi taky dýl trvá než mi začne chybět - nová hra.
Nejlepší je vařit totálně středověkou kuchyni. Podle staré kuchařky. Nemá to sice tolik chutí jako dvojka, ale vaří se to dobře, má to dobrej zvuk a stačí na to i staré nádobí.
Tak ale mne sa nechce platiť za dodatky a ešte aj za ofiko pravidelne po pol rokoch. Nehovorím, že je to zlé a že si takéto prašule nezaslúžia, keďže je to logické, marketingové a hra je real-time still-invovling ONLINE, ale nechce sa mi...
Komentáře
Ale dík :-)
Teda nešogunim, Japonsko mládenci neni pro mě, jednak nemám naostříno a pak už mi taky dýl trvá než mi začne chybět - nová hra.
,,This tastes so tendy!!! Didn't you tell we were having miners for dinner today?"
,,Minors..."
Tak ale mne sa nechce platiť za dodatky a ešte aj za ofiko pravidelne po pol rokoch. Nehovorím, že je to zlé a že si takéto prašule nezaslúžia, keďže je to logické, marketingové a hra je real-time still-invovling ONLINE, ale nechce sa mi...
Takhle to dopadá, když necháte Japonce dělat hry......škoda že je to jen na konzole :D