Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)

CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:

Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma

Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas

Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII

Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)

Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D

A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2

Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2

A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
13435373940172

Komentáře

• upraveno 6. srpna 2012
    Podle toho, co píšeš, mi to přijde jako From Dust. Problém je, že tahle hra vyšla teprve vloni. Leda, že by to byl nějaký remake, ale nevím čeho
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 6. srpna 2012
    From Dust to tiež nie je :) Aj na ten som narazil počas hľadania :/
  • upraveno 6. srpna 2012
    Jarlo, nevím, jestli o tom víš, ale právě vyšel druhý díl Orcs Must Die.
  • upraveno 7. srpna 2012
    Arutho, co myslíš ? :-)) Vím nebo nevím ? ;-)
    Ale dík :-)
  • upraveno 7. srpna 2012
    Já jen pro jistotu. :)
  • upraveno 9. srpna 2012
    Neviem či to t u už bolo ale ja milujem hry Total war :D a teraz sa mi dsotalo do ruk teda narazil som na nete na super mod Westeros 0.53 :) vypada to zaujimavo :D
  • upraveno 9. srpna 2012
    Flanker totalwaří do bezvědomí - jistě ho to zaujme :-))
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 9. srpna 2012
    Ten mód mi padal, tak jsem ho nehrál. Ale jinak wařim totálně :)
    Teda nešogunim, Japonsko mládenci neni pro mě, jednak nemám naostříno a pak už mi taky dýl trvá než mi začne chybět - nová hra.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 9. srpna 2012
    Nejlepší je vařit totálně středověkou kuchyni. Podle staré kuchařky. Nemá to sice tolik chutí jako dvojka, ale vaří se to dobře, má to dobrej zvuk a stačí na to i staré nádobí.
  • upraveno 10. srpna 2012
    tak dajte teda jeden tip, vyskusam.
    upraveno 16. srpna 2012
    Teda, ten trailer na Mists of Pandaria zmákli perfektne :O
  • upraveno 16. srpna 2012
    A Slandermana nehrajete ? :-))
  • upraveno 16. srpna 2012
    Jarlo, bež s tím do háje, pár nocí do zadu jsem to hrála málem jsem se potento... :D
  • upraveno 17. srpna 2012
    No já to nehraji :-D Jen si o tom nechávám vyprávět od bratra :-D
    upraveno 17. srpna 2012
    Ja som našiel Slandermanský vtip...

,,This tastes so tendy!!! Didn't you tell we were having miners for dinner today?"
    ,,Minors..."
    Co je tendy ? A ť to nemusím hledat :-)

Podla mna uplne vystihli celu Mist of Panda :D zaciatok uplny epick zimomriavky a ptom ked tam dojde pandaren tak som umieral od smiechu :) Ach asi si to predobiednam :D
    upraveno 17. srpna 2012
    Jarla napsal(a):

Chybička, malo to byť tender = intenzívny :)
    upraveno 17. srpna 2012
    Moorti napsal(a):

Podla mna uplne vystihli celu Mist of Panda :D zaciatok uplny epick zimomriavky a ptom ked tam dojde pandaren tak som umieral od smiechu :) Ach asi si to predobiednam :D
    Nu, ja nehrávam na ofikoch :) Ale ak to vydajú a budem mať takých 30+ giga v kompe prázdnych, na nejakú dôbku si skopčím Cataclysm a upgradujem ju, na okifoch je to do desiatky zdarma mám taký pocit .D

Jarla napsal(a):

Chybička, malo to byť tender = intenzívny :)
    Jach tak :-)) Už jsem uvažovala, jestli to není nějaká zkomolenina od tendenční :-D
    Dík :-)
  • Age of Empires I - III, Age of Mythology, Stronghold, Heroes, Dragon age, Skyrim, Tropico 3

Moorti napsal(a):

Nu, ja nehrávam na ofikoch :) Ale ak to vydajú a budem mať takých 30+ giga v kompe prázdnych, na nejakú dôbku si skopčím Cataclysm a upgradujem ju, na okifoch je to do desiatky zdarma mám taký pocit .D
    no Ono to je tusim do 20tky :D a ja som na free nikdy nehraval :D mna kamosi zverbovali na official hned este v TBC :D odtedy som to hral skoro furt az na cata :D to bolo podla mna neviem kao to nazvat , moc jednoduche ?:D

upraveno 17. srpna 2012

Jojo, ale nejvíc se mi pořád líbí ten na Lich Kinga
    upraveno 17. srpna 2012
    Montezuma3 napsal(a):

Jojo, ale nejvíc se mi pořád líbí ten na Lich Kinga
    Ja som zaťažený na tučné bojové pandy v dlhých róbach s bamubsovou palicou, čínsku hudbu do toho a podtón familiárnosti, teda sa mi viac páčil tento trailer, ale Lich King je hneĎ za ním a ani Cata nebola zlá...

upraveno 17. srpna 2012

Tak ale mne sa nechce platiť za dodatky a ešte aj za ofiko pravidelne po pol rokoch. Nehovorím, že je to zlé a že si takéto prašule nezaslúžia, keďže je to logické, marketingové a hra je real-time still-invovling ONLINE, ale nechce sa mi...
    upraveno 28. srpna 2012

Takhle to dopadá, když necháte Japonce dělat hry......škoda že je to jen na konzole :D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 29. srpna 2012
    Vždycky mě zajímalo, na čem ti Japonci frčí...
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 29. srpna 2012
    So tragisch
  • upraveno 29. srpna 2012
    :-)) Ještě že v naší republice mají ženy práci s motorovou pilou zakázáno zákonem :-D
  • upraveno 30. srpna 2012
    Ze Stannise a Melisandry:
    Jarla napsal(a):

V Neverwintru jsou zkoušela třeba navolit si zlou postavu a nakonec jsem vždy skončila se stoprocentně kladnou (poněvač se tam způsobem hraní mění přesvědčení).

Problém je i v tom, že ačkoliv můžeš dělat krátkodobě zlá rozhodnutí, příběh se ubírá stále stejným směrem. Ono se ostatně dá dost těžko vymyslet zlý scénář, který by dával dlouhodobě smysl. Narozdíl od RPG chce totiž většina účelových záporáků (Lawful Evil) pouze vládnout, což jim v případě úspěchu poněkud bere vítr z plachet.
    To už by se dalo vytřískat víc z osy řád<--> chaos, ale v té se dalo posouvat až v datadiscích. Zrovna tuhle jsme s flankerem nostalgicky vzpomínali na některé questy z NWN (soud nad bratry, svět v křišťálové kouli a další). Navíc hlavní dějová linie začla být hloupá až teprve v samém závěru - překvapivě proto, že se tam jistá trapná LE postava snaží ovládnout svět, pro jistotu hned spolu s několika paralelními..
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.