Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
15354565859581

Komentáře

• upraveno 12. září 2012
    Tohle už je lepší :D
  • paulczpaulcz zima se blíží
    upraveno 12. září 2012
  • upraveno 12. září 2012
  • upraveno 12. září 2012
    r.i.p. radek brzobohatý. minulý týždeň som pri túlaní sa prahou objavil že ma vlastné divadlo, pred pár dňami sledoval nočných jazdcov. ani mi nenapadlo, že to už je o 5 dvanásť.
  • upraveno 12. září 2012
    Jo! konečne niečo Čo sa mi pači.. Kraj žilinský vládne
  • upraveno 12. září 2012
    Ke statistikám: Get a life, Ben Nevis. :-)

Cože? Brzobohatý? Další skvělý herec kaput. :-(
  • upraveno 12. září 2012
    Cože, desátá příčka v pořadí příspěvků za den? Vždyť já sem skoro nepíšu! :O
  • upraveno 13. září 2012
    Zrejme sa predpokladá počet dní, čo si tu a počet pridaných príspevkov. Čo znamená, že ak teraz nepíšeš,môžeš stále byť vysoko.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 13. září 2012
  • upraveno 14. září 2012
    Aha a já si zrovna říkala, že letos asi nic moc, když má cibule tak tenkou slupku. :)
  • upraveno 14. září 2012
    KoneČne poriadna zima... konečne...
  • upraveno 14. září 2012
    som poriadnu zimu nezažil od šiestich rokov
  • upraveno 16. září 2012
    Tak zítra nám začíná škola a hned první předmět je super - úvod do literatury fantasy. V povinné literatuře je Tolkien a Gaimanovo Nikdykde :D.
  • upraveno 16. září 2012
    Kolikokoli: Co to studuješ za super obor? :-)
  • upraveno 16. září 2012
    Zavidim :)
  • upraveno 16. září 2012
  • upraveno 16. září 2012
    Možná tomu nebudete věřit, ale... geologii :D. Tady ten předmět jsem si zapsala na fildě, protože je super, no ne? :D.
  • upraveno 16. září 2012
    Na fildě máme samé super předměty:-) Já chodila třeba na předmět Jak číst komiks:-D Vím taky o předmětu, kde se učí o vtipech... A teď na podzim byl vytvořen nový spešl předmět - Konec světa:-)
  • upraveno 16. září 2012
    Chell???? Máš Konec světa zapsaný? :D
  • upraveno 16. září 2012
    Kolikokoli:RLB666? No jistě:-D To sem si nemohla nechat ujít:-) Neříkej, že ty taky:-D
  • upraveno 16. září 2012
    Boží! Tak to se tam uvidíme! :D :D :D :D
  • upraveno 16. září 2012
    No nekecej:-DDD To je náhoda:-) Věřím, že to bude stejně zajímavé jako předchozí kurzy s těmi přednášejícími:-) A už se těším, až nás ujistí, že konec světa letos nebude...:-)))
  • upraveno 16. září 2012
    No, já ještě na fildě nic neměla (jen latinu, kterou jsem si dala v touze navázat na latinu z gymplu a nakonec jsem byla ráda, když jsem ji tak tak zvládla :D).
    Teď mám na fildě Konec světa, tu literaturu žánru fantasy a antickou mytologii.
    Řeknu ti, že tohle ale bylo to poslední, co bych čekala :D.

edit: a neříkej, že sis zapsala i ty experimenty! :D
  • upraveno 16. září 2012
    FIlda?
  • upraveno 16. září 2012
    Gardien: Filosofická fakulta ;)
  • upraveno 16. září 2012
    Experimenty jsem si fakt nezapsala:-D Už tak toho mám hafo, jako každý semestr a pak to musím odepisovat:-) Jinak doporučuju na jaro ten seminář Jak číst komiks, super vyučující a jediné, co se po tobě chce, je číst komiksy a mít na ně nějaký názor:-) A Náboženství světa (Východ/Západ) jsou taky super předměty (to jsou právě ti předchůdci Konce světa) za hodně kreditů, minimum snahy a taky jsou zajímavé:-) A jinak máme samozřejmě obrovskou nabídku všemožných jazyků:-D Ten Konec světa nám krásně prezentovali na jedné přednášce Náboženství světa-Západ, s tím, že bude jen předtermín na začátku prosince a pak se uvidí:-D
  • upraveno 16. září 2012
    No, já si chtěla zapsat náboženství, ale nějak mi to nevyšlo. Přemýšlela jsem i o jazycích, hlavně arabština by mě zajímala. Ale na geole toho máme už tak dost + terénka. Hodně jsem chtěla esperanto, ale byli jsme jen tři a ono se už nevyučuje :(. Na ty experimenty jsem zvědavá, jsou to jen 4 testy během celého semestru za 4 kredity :D.
    A ty komiksy jsem už měla málem zapsané, ale nakonec se mnou do toho nikdo nechtěl jít a já nechtěla jít sama :D
  • upraveno 16. září 2012
    UŽ viem čo budem študovať
  • upraveno 16. září 2012
    Já bych si Komiks klidně i zopákla, kdyby to šlo, vyučující byl fakt sympaťák...:-) Měla jsem rok chorvatštinu, ale moc ji teda nedoporučuju... Špatné vyučující, blbá učebnice a jazyk mě teda taky moc nezaujal. Ale zato finština - ta je skvělá:-) Arabština by se mi taky líbila, nebo japonština, nizozemština, švédština... Volitelné předměty jsou prostě nejlepší:-)))
  • upraveno 16. září 2012
    Mno moje tri volitelne predmety na vyske boli Vedecka show a vedecke divadlo, Dejiny matematiky a Uctovnictvo. Z prveho som robila seminarku - divadlo na temu Pas dr. Lewina ( dr. Lewin v teleshoppingu). Prezentovali sme to na celostatnej konferencii ucitelov :))
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.