!!! Spoiler !!! - Teorie ve světe ASoIaF - POUZE KNIHY

upraveno 12. června 2020 v Spekulace
13637394142243

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 26. září 2012
    Hmm... Teraz si mi nadhodil... Žeby Jon A Rickon neboli Catlynine deti? :D Catlyn upadla do kómy a jej dieťa neprežilo a tak namiesto neho dosadili dieťa, ktoré splodil Brandonov duch? :D To znie ako skvelá téma na poviedku :D
  • upraveno 26. září 2012
    No podle několika kapitol Cat ve Hře o trůny bych řek že robb byl typickej Ned píše třeba jak ji ukazal plán tak že ji připomínal Neda a další věci ted me napada jen todle ale duležitý je že podle mě byl Robb měníč a i když slovu Freye se moc věřit nedá tak todle bych jim věřil( teda ne s tim že se pokusil zabit Waldra na RW).
  • upraveno 26. září 2012
  • upraveno 26. září 2012
  • upraveno 26. září 2012
    upraveno 27. září 2012
    upraveno 27. září 2012
    upraveno 27. září 2012
  • upraveno 27. září 2012
    Myslim, že se o tom psalo už u Varamyra v prologu nebo v čem.. - kde vzpomínal na Jona - že je to měnič, ale zatím se jeho talent nerozvinul a své podstatě se Jon spíš brání - ale to, že je to měnič je jjasný už jen z toho, jak ho ten zlovlk následuje... - řekl bych, že Robb byl uplně to samý, akorát, že jsme neměli jeho kapitoly, zatimco Jon to poslední dobou podává všem čtenářům polopaticky...
    ;)
  • upraveno 27. září 2012
    Jon je plochy.. nema kozy...
    upraveno 27. září 2012
    Prečo každý chce, aby bol Robb menič???????? To ste naozaj závislý na tej idealizácií jednej postavy, hrdinu, čo poriadne roz**** nepriateľa???? Ach, jáj, pardón, ale tak ma to štve, Rbb už bude normálne Tvajľájťský vlkolak.... Prosto bol zaujímavý kráľ ale nie menič, Sansa je zaujímavá lady, ale nie menič, ja za meničov beriem, bral som a budem brať Rickyho, Brana, Jona a Aryu...
  • upraveno 27. září 2012
    Ale Robb môže byŤ to nevieš...---
    Mimochodom vlci ich nasledovali lebo ich mali od šteňaťa
  • upraveno 28. září 2012
    Branislav - no, já myslim, že nikdo neni závislý na idealizaci postavy, případně Robbovu měničství, mně je to v zásadě fuk, je to fiktivní postava - ale z toho textu to dost silně vyplývá, takže proto tvrdím, že Robb byl měnič, i když ještě nestihnul rozvinout svůj talent(něco jako Jon).
  • upraveno 28. září 2012
    evidentne medzi starkom a zlovlkom je prirodzené puto. nielen heraldické. samozrejme, niekto ho má silnejšie, niekto menej. ale v zásade už vieme o 4 deťoch zo 6, že ich puto je výraznejšie. možno je najsilnejší rickon, nevieme. každopádne pri tomto pomere je síce možné že Sansa a Robb boli iba dobrí páni svojich psov, ale je minimálne rovnako pravdepodobné, že mali v sebe aspoň špetku "meniča". to, že si to neuvedomovali, nerozvýjali, že o tom čitateľ nevie, to je dané mnohými skutočnosťami...
    upraveno 28. září 2012
  • upraveno 28. září 2012
    ignoroval to aj Jon na záver.
    upraveno 28. září 2012
    Bál som sa kto to spomenie -_- K'guci....

No, to je pravda, ale Jon mal okolo seba ľudí, čo mu to vysvetlili a už prvý krát keď mal ten sen v ACoKu mal podozrenie, čo sa deje...
  • upraveno 28. září 2012
  • upraveno 28. září 2012
    svoa00: Tohle není seriálové vlákno. Dokonce má v názvu Spoiler! Robb je mrtvý, zemřel na své svatbě kvůli zradě Freyů a Westerlingů, kteří celou dobu spolupracovali s Tywinem Lannisterem. Všichni to víme, Kdo to neví, neleze do vlákna označeného spoiler.

• upraveno 28. září 2012
    suhlasim so všetkym vyššie
    upraveno 29. září 2012
  • upraveno 29. září 2012
    upraveno 29. září 2012
  • upraveno 29. září 2012
    edit: No jo, píšu to samé. :)
  • upraveno 29. září 2012
    Hm hm hm.... ja by som povedal že NW možno zruši prisahu a bude ako osobna armada severu
  • upraveno 29. září 2012
    svoa00: Aha, to mi nějak nedocvaklo.
  • upraveno 30. září 2012
    Já teda nevim, jak to kdo vnímá, ale slovo spoiler do názvu tohohle vlákna jsem dal zcela cíleně s tím, že se tu můžeme bavit absolutně o všem, co se icefire týče, tedy logicky i poslední knihy....
    Tím, že jsem do názvu dal !!! Spoiler !!!, tak předpokládám, že každému dojde, pokud ještě nepřečetl vše ohledně icefire vydané, že by se tu neměl zdržovat... A taky proto, abysme nemuseli neustále začerňovat, když se chceme bavit o poslední knize... - v jiných diskuzích to rád, z ohledu na jiné čtenáře, začerním, ale přišlo mi fajn mít pár "volných" diskusí.
    Prostě - nemáš dočteno, nelez sem.
    Chápu, že to někdo může vnímat jinak, ale takhle jsem to myslel, tak to, prosím, respektujte,, ať si můžeme v klidu debatit i bez hektarů barvy noci...
    ;)
    (ale pokud Alek řekne jinak, tak to pochopitelně bude jinak)
  • upraveno 30. září 2012
    .
  • upraveno 30. září 2012
    Mně je tedy to neustálé začerňování taky proti srsti. V seriálových vláknech ho respektuji, jinak si také myslím, že se spoilerové debatě bychom se mu mohli vyhnout.
    Záleží, co na to Alek.
  • upraveno 30. září 2012
    Alek se k tomu nějak nevyjadřuje, takže jsem radši opatrná, ať se někdo (nejenom Nevada) nečertí.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.