Co zrovna čtete?
Ahoj, všichni! Už jsem Vám na sebe prozradila, že jsem hrozný knihomol (či knihofil :D ), který když si nepřečte aspoň pár stránek, nepovažuje den za ukončený. Ráda bych věděla, co zrovna čtete vy, jaké máte svoje oblíbené knížky (kromě GRRM samozřejmě), co byste doporučili ostatním. Nebo třeba zkuste odpovědět na otázku, jakou knížku byste si s sebou vzali na opuštěný ostrov, čili jestli existuje taková, kterou jste četli už několikrát dokola a budete ji určitě číst znovu. Díky. :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
@Chmur Proč mimořádně trapný? Byli to nejlepší učitelé, o kterých všichni věděli a jemu se podařilo se k nim dostat. Talent na tolik věcí mě nepřijde divný - oni už Kvothovi rodiče byli šikovní a i celé Edémští Ruhové jsou popisování dost božsky.
@JoeGyry BUde to trilogie a doufám, že poslední díl vyjde brzy.
@heavy_head No při nejhorším to nepochopím, nic horšího se mi stát nemůže, takže to stejně zkusím. A už jsem byla označena, že nejsem ženská, ale Krisa, takže třeba to půjde, uvidím.
A s Eliškou jsme byli na (výtečném) Hubačově divadelním zpracování.
Strašně se mi líbí(jestli to o takové jde vůbec říct).Ale spousta lidí s ní asi bude mít problém.
Zajímalo by mne, jak by dopadl takový tábor plný ženských. Asi by se chovaly trošku jinak, předpokládám, že by tam bylo víc řevnivosti a pomluv. Četla jsem sice nějaké věci z koncetráků, kde měly ženy zvlášť, ale tam to nebylo tak volné jako v Čangi.
Edémští Ruhové mi připadají jako kočovní Cikáni. Jejich špatná pověst asi bude mít podobný základ jako u našich Cikánů.
Jak jste pochopili ten konec, odehrávající se v současnosti?
Už jsem to četla před nějakou dobou, ale bylo tam, že
Buď
Ale vážně. To, že mě nějaké téma nezajímá, ještě neznamená, že mu nejsem schopná porozumět. (na tom funguje studium na VŠ, kde 80% předmětů je nezáživný balast) Většina chlapů se taky dívá raději na válku z bezpečí gauče. :-)