Co zrovna čtete?
Ahoj, všichni! Už jsem Vám na sebe prozradila, že jsem hrozný knihomol (či knihofil :D ), který když si nepřečte aspoň pár stránek, nepovažuje den za ukončený. Ráda bych věděla, co zrovna čtete vy, jaké máte svoje oblíbené knížky (kromě GRRM samozřejmě), co byste doporučili ostatním. Nebo třeba zkuste odpovědět na otázku, jakou knížku byste si s sebou vzali na opuštěný ostrov, čili jestli existuje taková, kterou jste četli už několikrát dokola a budete ji určitě číst znovu. Díky. :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
@Hildegarda Ten Bůh maličkosti vypadá zajímavě. Pro mě je B. cena taky vodítko, četla jsem Anglického pacienta, Life of PI, Wolf Hall a The Inheritence of Loss (to by se ti mohlo líbit, taky se odehrává v Indii).
Jinak obvykle nezklamou knížky z Odeonu, edice Světová literatura (zrovna knihy, co dostaly Brookera tam vydávají často).
@Everett_Young Občas je zajímavé zabrouzdat do jiných světů, se kterými nechceš mít nic společného.
Minimálně to pomůže ve vlastní tvorbě, protože člověk nemůže mít vlastní zážitky a zkušenosti u všeho. ;-)
I've written 13,000 words since Tuesday. Because I'm fucking badass.
13 000 slov je cca koľko strán vie to niekto približne povedať?
http://www.cbdb.cz/kniha-3078-sepoty-v-pisku-whispers-in-the-sand
V Egyptě se to odehrává, žádná super kvalita to asi není, ale je to čtivé :-)
Od Smitha se mi líbil Nářek vlků, ale to se odehrává v Etiopii
za druhé světové válkypřed druhou světovou válkou, takže to nebude asi to pravé.Nejhorší je, že jsem propadl jakémusi "sběračství", a tak kupuju víc než jsem shopen přečíst :-k