Co zrovna čtete?

upraveno 6. listopadu 2010 v Literatura

Ahoj, všichni! Už jsem Vám na sebe prozradila, že jsem hrozný knihomol (či knihofil :D ), který když si nepřečte aspoň pár stránek, nepovažuje den za ukončený. Ráda bych věděla, co zrovna čtete vy, jaké máte svoje oblíbené knížky (kromě GRRM samozřejmě), co byste doporučili ostatním. Nebo třeba zkuste odpovědět na otázku, jakou knížku byste si s sebou vzali na opuštěný ostrov, čili jestli existuje taková, kterou jste četli už několikrát dokola a budete ji určitě číst znovu. Díky. :)

16667697172144

Komentáře

• @Maliky Hlasi se dalsi sberac :)
  • @Dreamer No ja si tiez od neho pamatam jednu hnusnu scenu a to ako nasli zabitu celu rodinu a male dievcatko znasilnene, brrrr. A este ako umucili TajTuovu lasku. Smrk
  • No ja si tiez od neho pamatam jednu hnusnu scenu a to ako nasli zabitu celu rodinu a male dievcatko znasilnene, brrrr.
    @Hildegarda Do jaké knihy tohle někdo napíše? 8-O
  • @Hildegarda @Dreamer Mě zase strašlivě hnul žlučí popis jeho kastrování. Jako ženy máte pravděpodobně jen vzdálenou představu :D (ne, nejsem naštěstí vykastrován, vasektomisován ani nic jiného, jenom, že my muži si to dovedem líp představit)
  • Ještě jsou o Egyptu Dávné večery od Mailera. Zběsilost o stěhování duší.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Zkrátka raději Sihuheta, kde jinde se ostatně jedna z hrdinek jmenuje Krásná Krásná... :)
  • Já si ho snad zase přečtu (asi po čtvrté :-)
  • Naposledy jsem z Egypta četla nějaký román o Tutanchámonovi. Myslím, že to byl Tento.
    Chudák faraon, co se proslavil jenom tím, že jeho hrobku nikdo nevykradl. :-D
  • Ďakujem za všetky tipy, Sinuheta beriem stopercentne, a ešte jednu nejakú vyberiem asi.
  • @Arutha2321 Neviem, kolko ma sesternica rokov, ale ked som mala nast, celkom ma chytila Pauline Gedgeova a jej Dom snov. Jedna z mala knih egyptskej tematiky, kde je hlavnou hrdinkou zena a je to v celku plasticke. Taka prijemna limonadka na urovni Smitha, ale pre zeny ako stvorene.
  • @Hildegarda Práveže už 28, čiže žiadna teenka to nie je. :) Ak som ju dobre pochopil, tak jej sa páčilo hlavne to prostredie a tématika, dej ani až tak veľmi nie.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Hmm, kamarádka mi dnes poťouchle podsunula Padesát odstínů šedi. Ze zvědavosti jsem během večeře dala první kapitolu. Vypadá to neskonale blbě, to bude parádní na dubnový výplach mozku. Jak doženu resty, které se mi kvůli práci nahromadily, tak se do toho asi pustím.
  • @Nevada Hodně štěstí a pevné nervy! :D
  • Taky jsem si říkala, že to teda zkusím, ale nejprve to zabalím do desek od bible nebo třeba od slovníku a číst to budu jenom v nočních hodinách :-)
  • @Lady Sansa Doporučuji POZDNÍ noční hodiny a těžký polospánek, to je ta knížka nejlepší. ;)
  • @MissUtahraptor A k tomu ještě pivečko a travičku. Pak je to i zábavné.
  • @Everett_Young Yep. Tak nějak to bylo myšleno. :D
  • Já spíš aby nikdo z rodiny neviděl, co to čtu za hrůznosti, ale za normální neuspané mysli se to asi ani nedá :-D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    No vidíš, a někdo si do přebalu odstínu šedi schovává bibli.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Lady Sansa Aby ty desky neshořely :D
    @Lady Sansa
    Na tohle je skvělá čtečka. Z té se blbě poznává kdo co čte ;)
  • @Montezuma3 Na čtení Bible mi nepřijde nic špatného (I když Bible III: Vzpoura Strojů a Satana je daleko lepší), je dobré prozkoumat argumenty druhé strany. Ovšem za čtení 50 stejných odstínů šedi bych se i celkem styděl :D
  • @Everett_Young napsal(a):

... Ovšem za čtení 50 stejných odstínů šedi bych se i celkem styděl :D

Není za co. Člověk nějak toho bobříka odvahy získat musí. ;D
    :-D
  • Ale vlízt s těma Odstínama do autobusu, to teda už odvaha je. Čtečku bohužel nevlastním, mě se to z toho strašně blbě čte a pak mě bolí oči :-)
  • @MissUtahraptor A bobřík trpělivosti bude za přečtení všech dílů Káji Maříka. :D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Lady Sansa Ze čtečky naopak oči nebolí! Já se toho taky bála, protože mě bolí a motá se hlava z monitoru počítače, ale pak jsem si půjčila čtečku od kamarádky a bylo to boží. No Ježíšek mi jednu taky přinesl a jsem naprosto spokojená.
  • @Everett_Young Co proti němu všichni mají? Prababička ho milovala. =D
  • @MissUtahraptor Já proti němu mám to že mi ho v osmi letech nutili číst, a mě to stráááááááááášně nebavilo. Možná tak v pěti letech, kdyby všechno ostatní došlo, ale mě ta knížka přišla nechutně naivní a nudná. U mě stačili prarodiče :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.