Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize

Včera jsem shlédl Zlatý kompas a musím povedať, že sa mi to páčilo.

Dobrá kvalita obrazu.

Zajímaví herci (Eva Green! s dětským hlasem) a jejich výrazné výkony.

Efektní vizuální podívaná.

Četl jsem i knihu (jen první díl) a s filmovou adaptací jsem velmi spokojen.

Kdybyste žili v tom světě, jakého byste asi měli daemona? :wink:

1910121415394

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 26. července 2011
    Hehe, sice to nebude asi taková dokonalost jako Galaxy Quest, ale sranda musí bejt, i kdyby na skřeta nebylo :))
  • upraveno 26. července 2011
    Ha to vypadá zajímavě... Ale přesně... Galacy quest mne taky napadl
    Vypadalo by to zajímavě, kdyby Kirsten Stewart prokázala alespoň nějakou schopnost hrát. Doposud mě tedy nepřesvědčila...
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Já se naopak na tuhle Sněhurku docela těším, bude to neuvěřitelná ujeťárna a to já ráda :)
    Sethi: Třeba konečně KS dostane šanci opravdu hrát - já ji viděla pouze ve Stmívání a musím říct, že tam se podle mě hrát prostě nedalo, protože to bylo naprosto o ničem. Takže když bude hrát ve filmu, který má dokonce i nějaký příběh, může jedině překvapit...
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Když jsem viděl ty fotky z téhle verze Sněhurky. Začal jsem se víc těšit na tu klasicky vypadající s Lily Collins
    Páni, na tom obrázku vypadá Lily Collins fakt úžasně! Tahle Sněhurka se jim povedla!
    Mě se Lily Collins jako Sněhurka líbí mnohem víc. Co se týče ujetých verzí téhle pohádky co třeba Sedm trpaslíků mě osobně se tahle ujeťárna celkem zamlouvá :D
    Tak tuhle verzi neznám, ale po tomto videu (a hlavně kývajícím koni do rytmu) ji asi budu muset vidět :)))
    Už jsem to zaregistroval. Popravdě další ženskou s mečem neočekávám nijak natěšeně.
    Montezuma3: Jsme na tom stejně. Já chci princezny a ne Xeny :)) BTW ta verze s Lily Collins to má bejt spíš komedie.
    @Krisa: Já si ji ještě matně vybavuju ze Zathury... i když připouštím, že ta se mi nelíbila jako celek, takže jsem spíš zaujatá. Nelíbí se mi ani Jumanji. Jsem monstrum.

Taky je otázka, jestli jí tenhle film nějakou šanci ukázat nějaké to herectví vůbec dá.
    Tak Zathuru jsem neviděla, Jumanji se mi líbilo, ale to mi bylo tak asi 10 (takže jakýkoli nosorožci, co se probíhají po městě mě uchvacovali). Já právě doufám, že tenhle film o něčem bude a že tam bude dokonce i prostor pro hraní, ale třeba se pletu...
    upraveno 27. července 2011
    Tak teaser na Battleship mě pobavil, jen ještě nevím, jestli v pozitivním nebo negativním smyslu.
  • upraveno 27. července 2011
    Je to takový WTF, že to budu muset vidět - nejvíc mě pobavil ten pohled na bojiště shůry. :-))
    upraveno 28. července 2011
    Ten Charles Tywin Dance hraje snad úplně všude. Teď jsem ho viděl v Ironclad, Your Higness a právě koukám na There Be Dragons a tam straší taky.
  • upraveno 29. července 2011
    To mi připomíná, že jedno období jsem se dívala na seriály a filmy (třeba minisérie Duna) a všude byl Vašut. Taky to vypadalo, že hraje všude. :-)
  • upraveno 5. srpna 2011
    Tak jsem dneska viděl asi po pátý Kouř, ale tentokrát jsem s toho měl spíše depresivní zážitek.... Viděl to někdo celý? Chtěli byste žít v takový době? :-) Protože jsem to viděl naposled asi před pěti lety tak až nyní jsem ocenil ty dvojsmysly.... Tomu se snad vyrovná jen film Ucho :-)
  • upraveno 5. srpna 2011
    To byl ještě sladkej :-)
  • paulczpaulcz zima se blíží
    upraveno 5. srpna 2011
    Přes týden jsem si dal několik Nolanovek a na koho nenarazím v Batman begins :)

Jack Gleeson
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 5. srpna 2011
    Teď už v něm stejně dokážu vidět jen toho parchanta :)
    upraveno 21. srpna 2011
    Tak ten nový Barbar Conan je pořádný propadák.
  • upraveno 21. srpna 2011
    Slyšel jsem, četl jsem. A to jsem se tak těšil - trochu škodolibě jsem doufal, že se podaří „trumfnout“ tu modlu s Arniem. Tak teda asi nic no... :-(
  • upraveno 21. srpna 2011
    No, dalo se to čekat, vzhledem k "renomé" jeho režiséra. Škoda je to hlavně z toho důvodu, že se zase nikdo z Hollywoodu nebude do erkového sword and sorcery, a fantasy obecně. Naštěstí tu je HBO, ale prostě Hobit bude sice bezva, ale na temné fantasy, kde bude cákat krev, to asi jen tak v kinech neuvidíme. :-(
  • upraveno 23. srpna 2011
    Nu..po bitvě je každý generál, ale já to říkal už před bitvou:-)))...Bylo to jasné už z toho traileru, že to propadne..Přeplácané jako souboj titánů. Navíc nešvarem je strašně rychlý střich, který sice údajně vyhovuje mládeži, ale mě strašně vytáčí a činí bojové scény nepřehledné...Já jsem byl na Planetě opic a to nebylo špatné. Sice to pro mě nebylo tak úžasné, jak to vychvaluje mnoho lidí na CSFD, ale je to takový lehce nadprůměrný film. "Opice" hrají celkem dobře, rozhodně líp než lidi:-), akorát pro mě jako pro biologa a milovníka fauny všeho druhu, se nepohybují a místy ani moc nevypadají jako opice. Škoda, že to nebylo ani trochu temné. Proč nikdo netočí temný fantasy a scifi?
    Proč nikdo netočí temný fantasy a scifi?
    Ridley Scott točí Promethea , to by snad trošičku temnější sci-fi mohlo být. ;-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 23. srpna 2011
    Na Zrození planety opic mi nejvíc vadilo to "hrr na ně" akční finále. To je celkově děsný neduh amerických filmů poslední doby - kdo nemá bombastické finále, tak jakoby neexistoval (zdravím Wolverina). Na Conana jsem chtěla jít do kina, ale asi to vzdám. Zvlášť, když to u nás hrají jen v tom debilním 3D.
    A na podobný průser jako Conan vypadají i Kovbojové a vetřelci, na které jsem se původně docela těšila.
    upraveno 23. srpna 2011
    Proč nikdo netočí temný fantasy a scifi?
    To je to samé, jako proč nikdo netočí vysokorozpočtové horory.
    Vysokorozpočtové horory? A oni se někdy točily? Temné sci-fi a fantasy filmy však existují, akorát ne z poslední doby.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.