Souhlas.. Jaime, Aša a bohužel někdo z Dorne, které mě baví úplně ze všeho nejméně (je daleko, objevilo se pozdě a je příliš podobné zemím za Úzkým mořem), dokonce méně než Daenerys, a to je co říci.
hlavnú "os zla" vedú Iný, to je jasné. Otázka je či im niekto úmyselne, alebo neúmyselne pomáha. Môj varnovný prst smeruje k Melisandre a k Euronovi a ktovie-ktovie asi aj k Mastifovi.
Vše je hodně fikaně vymyšleno, to by bylo hodně zajímavé, ale myslím, že Sansa má pod vlivem Malíčka daleko k DOBRU - tam jí místo bohužel už zasedl Jaime. Ta poslední Létova argumentace mi připomíná tvrzení gramotnějších poradců a příznivců G. W. Bushe, když chtěli všem ještě naposledy vysvětlit, že změkčilí demokraté skutečně, ale opravdu skutečně proti ose zla bojovat nemohou :))
Pravdu má ten hoch, vražda by to určitě nebyla. Teď jsem si uvědomil, že to bylo špatně zvolené slovo. Je to relativní. Asi můžeme považovat situaci od situace.
Joo, jenže jakmile se Léto do někoho či něčeho zakousne, je ochoten to bránit do roztrhání těla. A hlavně, málokdo má takovou odvahu, aby vstoupil mezi zlovlka a jeho kořist. Budiž jim ke cti alespoň to, že odvážně mlčky vzdorují, místo aby hanebně poklekli :-)
Komentáře