Griff: Tohle jsou jedny z kapitol, kdy chápu, proč lidi remcaj, že je to zbytečně dlouhé - stačilo by napsat: chová se jak povýšenecké hovado - ukradl spoustu lodí, zabil spoustu lidí, pracka ho bolí, chce prznit Danny.
Já jsem na Greyjoye vysazená (v negativním slova smyslu), takže dost zaujatá, ale naprosto s váma souhlasím, Kriso a Griffe! :) Kapitoly Aerona a Victariona jsou pro mě utrpením...
Já jsem na Greyjoye vysazená (v negativním slova smyslu), takže dost zaujatá, ale naprosto s váma souhlasím, Kriso a Griffe! :) Kapitoly Aerona a Victariona jsou pro mě utrpením...
Já jsem v tomto směru také velmi neobjektivní. Barbarské nájezdníky taky nemám rád. :)
Martin mě štve dvěma posedlostma. Tou první jsou Greyjoyové, který kromě Theona a Aši může IMHO i s celýma Železnýma ostrovama spláchnout tsunami do moře. Tou druhou jsou bastardi - jako by snad byla polovina Západozemí nemanželská. Příští nová postava, kterou mě Martin potěší, bude nejspíš greyjoyovský bastard...
Na Greyjoye mám názor stejný, akorát teda pro mě můžou spláchnout i Theona a Ašu, hlavně toho Theona... Bastardi mi nijak nevadili, dokud v Hostině nebylo, že krásná bloňdatá dvojčátka jsou nejspíš taky bastardi... Co mi vadí, je, že prostě nenechá lidi umřít. Jako Bleskurychlý lord ok, Bran taky ok, ale Catelyn proč? Aegon proč? Takovou hezkou smrt měl. Jestli Lemore bude Lyanna, tak už to nečtu...
Na Greyjoye mám názor stejný, akorát teda pro mě můžou spláchnout i Theona a Ašu, hlavně toho Theona... Bastardi mi nijak nevadili, dokud v Hostině nebylo, že krásná bloňdatá dvojčátka jsou nejspíš taky bastardi... Co mi vadí, je, že prostě nenechá lidi umřít. Jako Bleskurychlý lord ok, Bran taky ok, ale Catelyn proč? Aegon proč? Takovou hezkou smrt měl. Jestli Lemore bude Lyanna, tak už to nečtu...
A to zapomínáš na Ohaře a "Roberta Silného" :D Ano, taky mě tím Martin prudí. Když už opustí postavu v situaci, kdy máme věřit, že je nejspíš mrtvá, tak by aspoň někdy ta postava měla být mrtvá - a když už se rozhodne postavu opravdu poslat do hrobu, tak by ji tam měl taky nechat, nebo ji tam vůbec neposílat. S Catelyn to moc nechápu, to samý moh dělat i Berick a v úspěch toho, co dělá, bych aspoň trochu věřila.
Toho bych se nebála. :)Jednak tam vůbec nesouhlasí věk a díky Eddardovi víme, že je spolehlivě mrtvá. Navíc, pochybuju, že zrovna Jon Connington by jí chtěl mít x let na očích. :D
Lemore je Lemore, co okolo toho všichni remcáte :D Mě by spíš zajímalo co se stane s Jaimem. Jinak po dočtení tance, nezdá se vám že ser Barristan už senilní?
Jakože ve smyslu, že ho to tak přitahuje, až by si člověk mohl říct, jestli náhodou s tím nemá reálné zkušenosti. Což je v naší na křesťanské moralce založené společnosti problém...
Jakože ve smyslu, že ho to tak přitahuje, až by si člověk mohl říct, jestli náhodou s tím nemá reálné zkušenosti. Což je v naší na křesťanské moralce založené společnosti problém...
Martin má problém s incestem, pedofilii, kanibalismem, nekromancií, mrzačením těl živých i mrtvých, bastardy (kterých má každý deset), masakry ospravedlňovanými pragmatismem a dobrými úmysly, co jsou vždycky nejrychlejší cestou do pekla...
Komentáře