TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
btw - sarven v téhle diskuzi loni v srpnu zmínil, že do Tance máme ještě rok. On to už tenkrát věděl!!! ;o))
camelot mi príde strašná nuda, ale ak chcete vidieť Ďalší skvelý (10/10) seriál tak odporúčam JUSTIFIED. je to tak trochu "western" v súčasnom habite a v súčasnej dobe a pozerá sa to perfektne.
Hraje tam Jason Lee (BTW hodně dobrej "skejťák" v devadesátých letech). Hrál v My name is Earl. Neni to nic extra, ale sem tám to prošpikujou dobrejma vtípkama a prostředí je podobný jako v Earlovi.
- konečně česky vychází první román Richarda Castla inspirovaný Beckettovou :o)
http://zonerpress.cz/kniha/ostatni/heatova-a-vlna-zaru
a i po druhý mne to dost chytlo... Doporučuji!! (chce to ale začít od začátku seriálu.... z prostředku se naprosto nedá chytnout...
Jinak ještě hodně doporučuji Downton Abbey (odehrává se v Anglii 1912-1914) moc krásná sedmidílná série, zhltla jsem to skoro naráz :-)
Mimochodem za týden začíná druhá série dokumentárního seriálu "Human Planet" od BBC. Znáte to někdo? Právě jsem se koukl na trailer který mě jednoznačně přesvědčil, že tohle musím vidět. Hned zítra se na to vrhnu. Jsem hodně zvědav jestli se někdy dokumentaristům z BBC podaří překonat sami sebe a svou velkolepou sérii "Planet Earth", tohle by mohlo mít šanci.
Jsem zvědavej na Borgie, zrovna je sosam...