Tanec s draky vyjde 12. července 2011!

upraveno 6. března 2011 v Píseň ledu a ohně
Tanec s draky sice není hotov, ale jeho dokončení je tak blízko, že se vydavatel a GRRM dohodli na stanovení data vydání. Stane se tak 12. července 2011, což je za 130 dní ode dneška. V ten den bude Tanec s draky v knihkupectvích. Dále citujme GRRM:
imageČíst celý článek zde
«13456715

Komentáře

• upraveno 3. března 2011
    Konečne!
    No bylo to nevyhnutelné, smrdělo to už dlouho :-)
    Skvělá zpráva! Jdu to oslavit :)
    Vy tomu věříte? Muheheheheheheheheheehehehehehehehehehehehehehehehehe!
    já štěstím přímo pláču!
    a ja sa tu rozpisujem o dabingu..... Anooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

konečne. dúfam.

dakujem, majstre.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 3. března 2011
    A teď co na to Talpress...
    Ale ano, bravo Mistře!
    tallpress to kôli popularite seriálu bude veľmi chcieť stihnúť do vianočných nákupo, či sa to reálne dá (aspoň prvá kniha) to je naozaj odvážne a o hubu...
    upraveno 3. března 2011
    Podle vyjádření k reedici Hry o trůny, by měl pátý díl vyjít jako jediná kniha.
    ak by stíhali polovicu, tak to rozdelia. tieto vianoce na tom môžu slušne zarobiť. bude to nový LOTR a veľký hype. ak sa seriál podarí a chytí sa vo veľkom.
    ak nie, tak to zostane naše staré dobré trochu utajené eldorado...

vlastne ani neviem, čo by som si viac prial :)
    Ale, že mu to trvalo, lenochovi! (ironie) Ne, teď vážně, děkuju ti ó veliký Manitou, že den D se konečně přiblížil. :-D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 3. března 2011
    :O - Je to tááááám, jdu vyvěsit vlajku z okna.
    ani tomu nemůžu uvěřit, už jsem nevěřil, že se toho dne dožiju:D
    Martin má jediné štěstí, že to vydává přesně v den mých narozenin. Že by si mě chtěl usmířit? :-)
    byly by úplně negramotní, kdyby si nechali ujít tuto mega reklamu od HBO

super
    český překlad mi bude stacit na příští prázdniny, vánoce by byly fajn, ale myslím, že to nepůjde...
    evoluce obálek: http://ology.com/technology/picture-evolution-dance-dragons-cover

myslím, že je fajn, že se počkalo :)
    heavy, prosím ťa a to si sa nemohol narodiť trochu skôr? :)
    Tak ještěže nemá head narozky 29. února :-)

Jinak moc se mi líbí ta evoluce obálek. Vypadá to, že finální bude ta stříbrná verze, ale mně by se skoro víc líbila ta oranžová varianta, kterou jsem dal do článku výše. Ale to je detail, mě se tenhle styl obálky líbí moc, nehledě na konečnou barvu.
    upraveno 3. března 2011
    Obálky - tak mně by se zrovna nejvíc líbila ta první. Třetí by mi pasovala ke Hře o trůny nebo možná i Bouři mečů.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 3. března 2011
    Normálně si na emocionální výlervy moc nepotrpím, ale jupííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí
    všetky vyzerajú o dve triedy lepšie ako naša aktuálna, škoda...
    Je to tady,je to tady........
    Jen aby Talpress nevydal Tanec s vlastními obálkami....I když to snad nehrozí jestli budou spěchat.
    Tak to je super ,ale asi nevydržím pak ještě další rok čekat na překlad celý knížky. Obálka je užasná takže si koupím originál.
    No Talpress stopro vydá Tanec s vlastní obálkou... Půjde to asi v jednom kuse, jak bylo řečeno. Akorát pokud to budou chtít vydat v řadě, tak budou muset urchylit ten záměr, v kterém měla Hostina nově vyjít až příští podzim. Protože Tanec by mohli stihnout vydat už příští jaro...
    Pánové a dámy, vzpomínate, když vycházel Harry Potter, jak to někdo postupně překládal a hazel na net? Nedělejte to prosím :) Chci si vychutnat náš překlad se vším všudy a vím, že bych se neudržel, kdyby to někdo překládal sám :D Předpokládám, že to vyjde i na Amazonu, ne? Uvažuju, že bych si kvůli tomu koupil kindle :D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 3. března 2011
    To abych se 12. července totálně distancoval od tohoto webu. Protože to tu bude samý spoiler. Navrhuji následující utopistickou ideologii: Až to vyjde v anglickém znění, nikdo z vás si to nekoupí. Až o rok později vyjde český překlad. Všichni si knihu hromadně koupíme a stanoví se speciální datum, kdy všichni čeští fanouškové Písně započnou premiérovou četbu. Ve stejný den, ve stejnou hodinu, každý z nás otevře Tanec s draky a začne číst první řádky. A tak nastane den, kdy si budeme všichni rovni. Naše duše bude očištěna a naše hříchy splaceny.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 3. března 2011
    Skoro jsi mne rozplakal, fňuk fňuk :))
    hm. takže táto realistická dohoda sa mňa evidentne netýka :)
    myslím, že to dopadne tak ako za starých čias keď vyšla hostina. vznikne fórum pre čítačov, ktoré bude riadne oddelené. ja s mojou biednou angličtinou do toho pôjdem, ale myslím, že po tretej kapitole už bude aj preklad :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.