Tanec s draky vyjde 12. července 2011!
Tanec s draky sice není hotov, ale jeho dokončení je tak blízko, že se vydavatel a GRRM dohodli na stanovení data vydání. Stane se tak 12. července 2011, což je za 130 dní ode dneška. V ten den bude Tanec s draky v knihkupectvích. Dále citujme GRRM:
Číst celý článek zde
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Mě příjde, že Cersei je aspoň mrcha při smyslech. Dany je prostě jenom šílená... osobně doufám, že skončí jako zbytek její sladké rodinky. I s drakama.
Ale Cersei podle mě při smyslech moc neni, svojí paranoiou připomíná některý diktátory, od Nerona po kamaráda Stalina.
Edit:tak ještě jednou
Nevada: GRRM Hru NIKDY nedopíše.
Hru už dopsal no. Pokud nebude po vzrou Lucase neustále něco zpětně předělávat...
Tedy... nasmála bych se až poté, co bych vzteky něco roztřískala.
Já nečekám žádný vypilovaný závěr, natož doslovný jako je poslední dobou zvykem v amerických filmech. Jen doufám, že většinu událostí nějak uzavře, motivace a kroky některých postav vysvětlí a hlavně objasní události z minulosti, které zatím jen naznačil. Ale trochu se obávám, že to ten bazilišek neudělá a všechny převeze koncem-nekoncem.
A nebo bude Martin držet tempo se seriálem. jedna série = jedna kniha
Že nemají ženy a slabí muži Dany rádi? Na to je snadné vysvětlení...krásná, sebevědomá a na svůj věk mimořádně schopná žena...Pořád nechápu, co je na jejím chování šíleného? Vy jste snad šílení:-)
A s tím, že není oblíbená to taky nebude tak horké. Při poslední anketě o ideálním vládci dostala nejvíc hlasů, pokud se nemýlím. Tomu se musím smát. Kdyby byly v řiti ryby, nebyly by v rybníce:-)
Např. kdyby neměl Stannis Melisandru už dávno by byl rozcupován svým bratrem...Takže nějaké kdyby bych sem netahal..Navíc se tady hovoří o dracích. Dosud to byla spíš dráčata, která měla spíš symbolickou moc, než že by se dala nějak přímo využít např. v boji. Dany je dokáže obratně využívat, ale je to spíš o její chytrosti, kterou už několikrát prokázala...
A co se týče Dany, tak kapitoly s ní mám hodně rád a to i z toho důvodu, že se mění prostředí a nejsem pořád v Západozemí.
Dany se nijak svými schopnostmi nezasloužila o to, že draky dostala, už jsem to rozebíral jednou, dostala je za to kým je, ne jaká je. To nemá co dělat s jakýmikoli kvalitami, stačí se jen správně narodit. Jisté schopnosti jí přiznávám, protože někteří jiní by ani takovm cenný dar neuměli využít, ale není to žádná zvláštní zásluha. Když bude mít jedna strana kopí a druhá dostane atomovku, je nějak výraznej projev schopností při takový konstelaci vyhrát?
Jestli má obliba Dany co dělat se silo a slabostí, je to spíš v tom, že Dany mají rádi především muži, kteří se rádi nechávají mrskat v S/M salónu :))