Tanec s draky vyjde 12. července 2011!
Tanec s draky sice není hotov, ale jeho dokončení je tak blízko, že se vydavatel a GRRM dohodli na stanovení data vydání. Stane se tak 12. července 2011, což je za 130 dní ode dneška. V ten den bude Tanec s draky v knihkupectvích. Dále citujme GRRM:
Číst celý článek zde
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Mě jde spíš o to, že její dosazení na trůn nic neřeší. Osobně bych fandila, jak už to někdo říkal, rozsypání na menší království. Nereálné, ale stejně...
Jinak to vidím tak, že Dorny hodí přes palubu (asi patnáctitisícová armáda vlastní s asi stotisícovou armádou dědičných nepřátel počítaje v to i čtyři velké rody (dva mají slušný vliv ve Svobodných městech), nezvladatelní, jeden Matell těch patnáct let prožral a prochlastal, druhý prochlastal a prošoustal, politicky neschopní vůdci, navíc to tam vypadá na velké vraždění - a následně na povstání splašenců proti teď už umírajícímu Doranovi) a spíš se pokusí ohánět Baratheony a skoušet lobovat u bhývalých nepřátel (když se "přátelé" neosvědčili: podvody, neschopnost a neadekvátní požadavky).
Je otázka, na čí stranu se přidá Malíček, respektive jaký bude budoucí vývoj (Ustojí Tyrellové Cersein komplot? Zůstane Cersei u moci? Jakou paseku udělají Železní muži? Jaké následky bude mít ta Arianina pitomost s Myrcellinou korunovací? Jak se budou vyvíjet vztahy mezi rody? Jihem a Bouřlivým Koncem? Jihem a Poříčím se Severem?). A Varys je taky významným hráčem, Cersei se podařilo nasrat Železnou banku.
Dany až tak bez šancí není.
Spousta otroků za ní ale jdou jako za osvoboditelkou :-) Hold situace se mění ty co otročily a měli se dobře jsou na tom teď bídně
Mám takovej pocit, že jste si udělali cvičnej terč s holky, jenž má docela humanistický myšlenky... pokud zrovna nevalčí... Co mám tak pocit zvěrstva se děli na obou stranách během dobývání měst.....
Edit: Jen tak mimochodem přečti si o prvním velkém humanistovy a kdy žil... v jaké době (mimochodem moje nejoblíbeňější historická postava)
Pro mne to co dělá je více méně přijatelné... Ona sama se ke svému lidu se zatím chová více méně obstojně a o ty co osvobodila se snaží starat.... Jooo hmmm vlastně ne.. Generalizaci nemám rád
1600 normostran, to je pro mě, který bojuji i s 60, něco nepředstavitelného! :-)
A Martinovi někdo napište, ať nemachruje a něco si nechá pro další díl. Aspoň ho bude mít pak dřív hotový. Čím víc toho bude psát, tím déle taky budeme čekat na překlad :o(
Tedy abych byl přesnej, nebylo to že bych to za tejden vymyslel a napsal, tohle jsem skutečně měl promyšlený a propracovaný dávno, ale prostě se mi to nechtělo začít psát.
:o)))
Měli by jsme zavolat B. Willisovi ať je ve střehu.