Tanec s draky vyjde 12. července 2011!

upraveno 6. března 2011 v Píseň ledu a ohně
Tanec s draky sice není hotov, ale jeho dokončení je tak blízko, že se vydavatel a GRRM dohodli na stanovení data vydání. Stane se tak 12. července 2011, což je za 130 dní ode dneška. V ten den bude Tanec s draky v knihkupectvích. Dále citujme GRRM:
imageČíst celý článek zde
1679111215

Komentáře

• upraveno 28. června 2011
    ok :-)
    Tak jsem si objednal z neoluxoru Hru o trůny v originále. Musím se nejdříve pocvičit na něčem, co znám.,..Snad to za prázdniny přelouskám:-))
    Jo ? A kdy ti to tak přijde? :-) Budou to tam mít toho 12týho ? :-))
    Já psal o Hře ne o o Tanci s draky...
    sorry moje chyba
    Ale jak jsem psal už dřív, člověk z Neoluxoru mi psal, že to je dost dobře možný a napíše mi.
    No já to dokonce zaznamenal zrovna když to ještě neměli opravený, ale neměl jsem koule do toho jít - nevěřil jsem, že by to skutečně někomu poslali. Ale vypadá to, že fakt asi jo, páč twitter a IF weby jsou teď plný obav před spoilery :-)
  • upraveno 29. června 2011
    OM.. tak vhľadom na vzniknutú situáciu by mohli posunúť dátum vydania. Kto má čakať ešte 2 týždne?
    Ale no tak :-) Přece s těma spoilama naděláte :-) Jako rodičové, co si nechtějí nechat říct pohlaví dítěte, že si počkají do porodu ...co tím získají ? Tak se tvářím překvapeně v tom pátém měsíci a je to :-)
    Hlavně jestli to někdo lupne na net :-))
    Dříve jsem spoilery vyhledávala, ale čím jsem starší, tím jsem trpělivější a chci si užít překvapení. :-) No... bude to těžké. Teď čtu Hostinu v originále, trápím se s tím už čtvrtý týden a ještě nejsem v 60%.
    Hlavně aby se nenašli takoví, co ty spoilery dávají schválně, jenom aby někomu zkazili radost. Jako kdysi Fuka a jeho banda hlásali do světa u HP, že zemře Vězeň z Azkabanu jenom proto, že je HP nezajímá.
    Aha tak to ne, to dá rozum - to je kravina. Brala jsem to jen tak, že když se náhodou něco dovím - jako jsem si omylem vyspoilila svatbu Tyriona a Sansy , tak z toho vědu nedělám, protože jak k tomu došlo si stejně přečtu :-) Cíleně si akorát projedu na wiki černou kroniku - to jest karty postav, co mne zajímají, jestli u nich není datum úmrtí :-)
    Třeba Stephen King se se spoilery nepáře. Nejprve oznámí, že nějaká postava zemře a pak teprve popisuje, jak k tomu dojde.
    Zase na druhou stranu nemá odvahu killnout oblíbené postavy jako GRRM nebo Rowla. :-)

Já jsem si tu na foru taky leccos vyspoilila, než jsem dočetla celou ságu, protože ve všech diskuzích se probírá všechno. :-)
    Zase na druhou stranu nemá odvahu killnout oblíbené postavy jako GRRM nebo Rowla. :-)
    A četli jsme toho stejného Kinga?
    Tak GRRM už tiež dlho nezabil nejakú hlavnú postavu, myslím tým postavu, z ktorej pohľadu dej popisuje. Akurát Eddard. Smrť Catelyn sa mu hodila, keďže kopec nových postáv pribúdalo kvoli opisu nových záujmov zasahujúcich do diania.
    Hm ale na konci beztak bude čistka....
    ja osobne by som bol celkom nerád, keby sa kvalita ďalších dielov merala hlavne počtom (prekvapivých) úmrtí. to je dosť sploštenie významu. stále je to v prvom rade o skvelom príbehu a postavách. aj keby už žiadna neumrela može to byť prvá trieda. to že odišla takmer celá stará garda Robert, Eddard, Tywin a Drogo a aj dôležité postavy nastupujúcej vlny Robb a Joff je mimoriadne silné a logické. netreba sa však fixovať iba na to.
    Skorem bych řekla, že odejdou Cersei, Jaimie, Tommen, Myrcella, Jon nebo Arya, Daenerys, Jojen, Stannis, Melisandra, Loras, definitivně Cleganové a Catelyn, Brienne, Quyburn, Robert Arryn, Howland, Boltoni, Varys, Brynden, Mance, Tormund, Viktarion, Euron, Jaqen,...
    Skoro si myslím, že pokud není Davos už mrtev, že by to mohl přežít :-)
    GRRM nikoho nezabíjí podle svého prohlášení. To dělají jiné postavy a on to jenom reportuje. :-)

Souhlasím se Sarvenem. I když úmrtí postav se bude mezi fanoušky řešit nevíce. Hlavně by mohl Martin omezit svoji vášeň pro zombie horrory. :-)
    Jo romantická komedie se zombiemi :-D
    Já jen doufám, že ze Starčat zařve už jen jedno. Typla bych si, že Rickon to nebude, ale ostatní...
    Proč by pořád měli Starkové umírat? Neumřelo jich už snad dost?
    Sethi:
    A četli jsme toho stejného Kinga?
    Ten můj končí zpravidla happy endem, a pokud je tam celá banda postav, většina se dožije konce. Oblíbenost je samozřejmě relativní.
    Olorin - Teoreticky ano, ale to by bylo Tolkienovské klišé - jedno vlče zařve a zbytek se má k světu. Ne, že bych jim to nepřála - milujte se a množte se. Robb mi lezl na nervy - toho nelituji. Jen se mi nechce věřit, že GRRM podlehne sentimentu...Víte, jak dopadl ten neřád Dobby...Winky odešla do kláštera!
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 29. června 2011
    Skorem bych řekla, že odejdou Cersei, Jaimie, Tommen, Myrcella, Jon nebo Arya, Daenerys, Jojen, Stannis, Melisandra, Loras, definitivně Cleganové a Catelyn, Brienne, Quyburn, Robert Arryn, Howland, Boltoni, Varys, Brynden, Mance, Tormund, Viktarion, Euron, Jaqen,...
    Skoro si myslím, že pokud není Davos už mrtev, že by to mohl přežít :-)
    Vždyť už tam nikdo nezbyde:))))
    No možná přežije Tyrion a 4 Starčata a Sam a snad Theon nebo Aša a Pycelle nebo Varys nebo Malíček :-)

Šmankote - neber mne vážně! Jen do konce ságy ještě daleko a co když se GRRM bude nudit ? :(
    Prej Tolkienovské klišé, rodina Húrinova by z tebou za tohle asi vytřela podlahu. :-))))) Spíš to vypadá, že za chvíli se stane z neustálého umírání hlavních postav Martinovské klišé.
    Právě, že nedá. Myslíte si, že obhájíme dvě nejoblíbenější postavy - Aryu a Jona - najednou ?
  • paulczpaulcz zima se blíží
    upraveno 29. června 2011
    Nemyslím si, že to bude taková genocida.. a Arya ? po tom co všechno zažila? to doufám ne
    ale GRRM se podle mě tak předvídat nedá
    Martinovské - a co Sapek ? Ten to taky pokosil křížem krážem, nechal zařvat i Marigolda a pak mu zpětně došlo, že na začátku ságy tvrdí, že příběh vypráví Marigold a musel to překopat :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.