Tanec s draky vyjde 12. července 2011!

upraveno 6. března 2011 v Píseň ledu a ohně
Tanec s draky sice není hotov, ale jeho dokončení je tak blízko, že se vydavatel a GRRM dohodli na stanovení data vydání. Stane se tak 12. července 2011, což je za 130 dní ode dneška. V ten den bude Tanec s draky v knihkupectvích. Dále citujme GRRM:
imageČíst celý článek zde
1911131415

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 29. června 2011
    Ale aby to nebylo tak jednoznačný, vystudoval jsem Policejní akademii. Co o mě vypovídá to?
  • upraveno 29. června 2011
    To jen doplňuje stávající fakta. Až budu potřebovat někoho zkásnout, tak aby to vypadalo, že to vyprovokovala druhá strana - dám Ti vědět :-D
    upraveno 29. června 2011
    Upozorňuju ovšem, že ne každej právník je v oboru proto, aby obcházel právo...
    To samozřejmě musíš říct :-) bodejť bys tvrdil opak...
    upraveno 29. června 2011
    V mý pozici bych si úplatkama moc nevydělal, takže je celkem racionální bejt poctivej.
    Aha takže chápu - neurážet tenkou obálkou :-D
    upraveno 29. června 2011
    Jasně, tisícovkama si zapaluju doutníky :)
    Kuřák doutníků...píšu si do profilu :-))
    upraveno 29. června 2011
    Krom toho chodím v košilích od Armaniho a do práce mě vozí pancéřovaná limuzína.
    Kdybys řekl, že šiješ u Adama, tak by to bylo stylovější :-p
    upraveno 29. června 2011
    Ale to ví přece každej blbec, že se vestičky letos nenosej.
  • upraveno 30. června 2011
    Ty nemáš doma žádnou takovou tu vestičku v zelenokhaki se spoustou samoúčelových kapsiček ? :-))
    upraveno 30. června 2011
    NIkoli, zato vím, že všechny zásadní bitvy v historii vyhrála strana s nejkratšími vlasy.
    To jen tak vypadá...Co největší říše světa v dějinách lidstva ?
    No a je jasné prečo to dothraci nikdy nikám nedotiahnu .. tie ich hipisácke kadeře ((chuckle))
    Jarla: Myslíš Mongolskou říši? Ti zas tak moc dlouhé vlasy neměli. :-)
    Nosili hodně dlouhý culík, který se vlastně později za nadvlády ujal i v Číně :-)
    To proto, že se styděli mít vlasy rozpuštěné, to by pak zaručeně prohráli! :-)))
    Držkoslave :-)) Krátké vlasy jsou důsledkem gerontokracie - to aby si ženské nevšimly, že mladí chlapi jsou hezčí než vypelichaní kocouři :-D Kvalita srti / vlasů vypovídá o plodnosti :-) Proč má páv velký chvost a proč má lev hřívu ? Protože se to samičkám líbí. Protože samec, který má dost času na pěstěnou a čistou srtst či peří je dobrý lovec - o zevnějšek pečuje přece až ve volném čase a ne nalačno. a musí být opravdu dobrý, když si takové přepychové ozdoby dokáže udržet i proti konkurenci :-) A na dlouhých vlasech to vynikane :-D
    To je sice pěkný, ale tady jde o to, že by prohráli a to velký Chán nemohl dopustit! :-))
    Už třeba Tacitus zmiňuje, že germáni (tím myslí i Slovany - hovoří o obojí germánii - tehdy to nerozdělovali) věří, že plešatost je prokletí bohů - plešatějící chlap se vrhal do nejtěžších bojů, aby sklidil co nejvíce slávy, ale v podstatě to byla vědomá sebevražda.
    Merovejští králové se honosili titulem Rex crinitis - vlasatý král. Přišel-li král o vlasy - byl bohy zavržen (hlavně asi bohyněmi :-p ) a sesazen...
    Totéž platilo ve Skandinávii :-)
    Tam kde gerontokracie převládla se šlo do extrémů, jako vyholování pleše - mniši, samurajové,...
    upraveno 30. června 2011
    Myslím, že to je otázka pro vynikající psychiatry :))
    To je odpověď evolučních biologů :-)) Psychiatři jsou mimo mísu...
    upraveno 30. června 2011
    Pro mě jsou dlouhý vlasy děsně nepohodlný a při představě, že bych si přes ně bral kroužkovou košili a na ně přilbu, do čehož by se musely každou chvíli zachytit a zamotat, se mi ježek ježí :)
    Co by mi na vstupu k Templářům vadilo je že bych se musel zbavit nejspíš dlouhých vlasů :-(
    Já bych se víc obával celibátu, i když pokud bys byl opatrný, tak i na ten by se čas od času dalo vyzrát. :-))
    upraveno 30. června 2011
    To bylo asi jako u bratrů Noční hlídky.
    Tak to taky :-D Třeba proto to byli tak dobří válečníci... Někde si to poťrebovali vynahradit :-D
    a ešte to mučenie a upálenie za Filipa by mi vadilo :)
    Měl bys dvě možnosti, buď žít jako templář v dřívější době, nebo být v tom roce 1307 někde v Portugalsku nebo jinde, kde se Templářů Filipův hněv nedotkl. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.