Tanec s draky vyjde 12. července 2011!

upraveno 6. března 2011 v Píseň ledu a ohně
Tanec s draky sice není hotov, ale jeho dokončení je tak blízko, že se vydavatel a GRRM dohodli na stanovení data vydání. Stane se tak 12. července 2011, což je za 130 dní ode dneška. V ten den bude Tanec s draky v knihkupectvích. Dále citujme GRRM:
imageČíst celý článek zde
1910111315

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 7. července 2011
    Jo, od mala jsem se motal kolem zámků, takže když jsem se v 15 rozhodoval kam na školu, kasařina byla jasná volba. Pak jsem ovšem zjistil, že právníci toho nakradou víc a legálně... :)
  • upraveno 7. července 2011
    Přesně to jsem si myslela :-)) A navíc nepodléhají politickým náladám a sociálním zřízením - velmi perspektivní :-D
    Nás totiž v konečném důsledku potřebují všichni, hodní i zlí, levice i pravice, militaristi i pacifisti. :)
    Jsi nepostradatelný a to si medíš :-D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Co nechtějí ani zmínku dopředu musí odpojit net :-))
    Nemusejí. Proč by museli? Přečkala jsem bez spoilerů dvě knihy Harryho Pottera, včetně toho závěrečného a šlo to. S výjimkou jedné informace, která byla sice zaobalená, ale protože jsem znala preference diskutujících, tak jsem měla jasno. A pěkně jsem je za to tenkrát seřvala, protože to plácly i přes zákaz spoilerů v klubu. Je to jen o ochotě a toleranci ostatních.
    (Vlastně ty knihy byly tři, ale k sérii jsem se dostala až těsně předtím, než vyšel pátý díl, takže to ani nepočítám.)

Ale stejně nechápu tohle meldování kolem. Spousta diskutujících tady vyjádřila, že o spoilery nestojí. Administrátor tady vyjádřil, že spoilery k novému dílu budou jen ve speciální diskuzi a přesto s tím někteří mají kardinální problém a musí mít pořád připomínky. To už fakt základní lidská slušnost úplně vymřela?
    O čem to furt meleš ? Ty si prostě sedíš na svých infantilních uších - jo jasně přicházíš z kinder hp fóra, což je dokonalý příklad toho, jak děti dostaly moc - a pak podle čeho psal Golding Pána much!
    Asi ti ušlo, že my se bavíme o tom, komu to osobně vadí a komu ne a proč a nikdo tu nevykřikuje - já Vám to všechno povím jen co se to dovím....

Na tvé příspěvky zkrátka ani nemá smysl reagovat - mea culpa !
    Na tvé příspěvky zkrátka ani nemá smysl reagovat
    Tak proč reaguješ?:-)))

Já například po 12. červenci sem nepáchnu, dokud si Tanec nepřečtu. A protože neumím anglicky tak dobře, abych si to fakt užil (i když se teď snažím trénovat na originále Hry o trůny do 12. takový pokrok neudělám:-), tak si tu nechci nechat kazit zážitek (pokud tedy nějaký bude...Hostina byla zklamáním). A tak ani po nikom nebudu chtít, aby kvůli mě začerňoval spoilery....Nejsem úžasně ohleduplný a obětující se:-))))???
    Jsem už taková povaha, ale slibuji, že už nebudu :-)

Jsi :-* Ale neboj, já Ti nic neprozradím, ani kdybys kňoural :-)) To jsem ale krásně zlá :-p
    Ale kdybys udělal psí oči, tak bych mohla povolit, tak Tě raději varuji :-))
    Kňoural...Tohle slovo muž jako já nezná:-)))..Ale psí oči mám standardně, prý jsou basetí..
    Jo já zapomněla - je tak snadné zapomenout :-p
    Takže až budu náhodou vědět a Ty ne, co je v pátém dílu, tak se dívej jiným směrem, aby na mne tento pasivní skill nepůsobil :-D
    http://www.tor.com/blogs/2011/07/winter-is-almost-upon-us-george-rr-martins-a-dance-with-dragons-spoiler-free

Pro ty, kteří se chtějí nechat příjemně navnadit. Review i diskuze (zatím) bez spoilerů.
    pasivní skill nepůsobi
    l
    :-)) Musím uznat, že přes své občas vyhraněné názory a pojídaní syrových jater svých nepřátel jsi často dost milá a vtipná...
    Jenom z nějakýho důvodu se pořád vyhrazuješ vůči Nevadě. O chlapech se říká, že jsou kohouti na smetišti, ale tady to občas jiskří u žen. Co zatáhnout v tomhle směru drápy a přestat jedit?
    jarla si chce asi upevnit pozici alfa samice :-))...tak se holky usmiřte:-)
    Kdepak, je třeba muže, aby vládl ženě s rozkošným, ale spravedlivým despotismem :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    :o))
    Já už nabízela vstřícnou ruku mockrát, ale nedočkala jsem se opětování, takže to pouštím k vodě - není pro mne důležitá - až začne diskutovat o něčem, co mne bude zajímat - ráda se přidám :-)

A alfa-samice nejsou (
    Není nebezpečných žen, jsou jen slabí muži.
    André Maurois) :-)
    Jak psal chmur, jsi někdy moc kategorická a reaguješ na věci, o kterejch zároveň napíšeš, že tě nezajímaj, na to se těžko něco řekne. I já s tim měl problém. Co potom nebohá křehká dívka. Tak když se ti něco nebude pozdávat, řekni si C’est la vie (tohle neni můj jazyk), ale zbytečně nechoď do osobních výpadů, ostatně nemyslim, že by k nim Nevada zavdávala příčinu.

Sem chodim pro radost, ne pro boj o výsluní. Jinak zařvu Ticho jako Abrhám a bude.
    A alfa-samice nejsou
    Jistěže jsou...např. u hyen skvrnitých...neber si to osobně:-)
    Já totiž fandím všem (skoro) ženám. Mám je rád a vážím si jich....
    Tak to prr - já s nikým o nic nesoupeřím - nejsem soutěživý typ :-)) Nijak neprahnu po přízni a uznání kohokoliv - já chci konversaci s inteligentřními lidmi o věcech, co mne zajímají :-)

Ano, vím, že lidi občas mají problém s mým vyjadřováním, ale časem zjistí, že tím nezamýšlím nic špatného a říkám věci tak jak jsou a nehledat za tím jinotaje - chech schválně jak bychom se snesli se Stannisem :-D To by byla výzva, co by se mi z něj podařilo vykřísnout :-p A na Shandorovi bych si smlsla - toho bych přinutila, aby mne buď zabil nebo fanaticky miloval :-D

Ale což - budu sem chodit, dokud tu najdu lidi, diskuse s nimiž mne bude obohacovat - to je vše, po čem prahnu :-) Nepotřebuji bojovat o přízeň mužů či žen - což je docela komická představa :-D
    Vlastně jo - hyeny jsou má opravdu oblíbená zvířata a jejich sociální zřízení se mi velice zamlouvá :-) 80 % zvěře v africe uloví hyeny a lvi a podobní vyžírkové jim to seberou.
    Líbí se mi hyení školky a domovy důchodců či zotavovny, invalidovny..jak to nazvat :-) Zkrátka - starat se o slabé a živit je výměnou za hlídání mláďat a podobně. Taky že se dělí o úlovek se smečkama v okolí, když je dostatek, čímž kooperují i s nepříbuznými nebo vzdáleně příbuznými svého druhu. Klidně si to budu brát osobně jako kompliment :-*
    já s nikým o nic nesoupeřím - nejsem soutěživý typ
    Každý někdy soutěží, byť podvědomě...
    80 % zvěře v africe uloví hyeny
    No tak nejúspěšnější lovec je pes hyenovitý. Hyena má o něco nižší procentuální úspěšnost, ale častokrát odeženou hyeny lva. Myslím, že pokud je poměr 3:1 tak se lvice stáhnou. Horší je, pokud tam se do toho připlete boss. Tak hyení smečka je úspěšná, ale zase se tam rozmnožuje jen dominantní pár a ostatní se starají o jejich mláďata - tety, starší sourozenci atd. Někdy se to dá vidět i u lidí. Hodné bezdětné tety...Nic pro mě...:-), ale z pohledu genetiky a zachování svých genů dobré (falešný altruismus:-)...zase jsem mimo topic a dostanu vynadáno...ach jo....
    Jak to vylepšit? Nic mě nenapadá...:-((
    Zrovna jsem v neděli poslouchal chvíli v rádiu pohádku Čert a Káča (jo, mám moc rád pohádky), a Káča tam soustavně hudrovala ve stylu "mě, co jsem jako mílius budou vyčítat že jsem hubatá." Proč jen mne to teď napadlo...
    Jak víš, že se tak jmenuji ?! :-D
    Intuice. :)
    Ale dávám přednost Třasooštěpovi a jeho Zkrocení zlé ženy :-p
    Ale šéfe, my přece celou dobu víme, že jste buk :-)
    To asi nebude tenhle Shakespeare.
    Mrk
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.