Tanec s draky vyjde 12. července 2011!

upraveno 6. března 2011 v Píseň ledu a ohně
1910111315

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 7. července 2011
    Jo, od mala jsem se motal kolem zámků, takže když jsem se v 15 rozhodoval kam na školu, kasařina byla jasná volba. Pak jsem ovšem zjistil, že právníci toho nakradou víc a legálně... :)
  • upraveno 7. července 2011
    Přesně to jsem si myslela :-)) A navíc nepodléhají politickým náladám a sociálním zřízením - velmi perspektivní :-D
    Nás totiž v konečném důsledku potřebují všichni, hodní i zlí, levice i pravice, militaristi i pacifisti. :)
    Jsi nepostradatelný a to si medíš :-D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    O čem to furt meleš ? Ty si prostě sedíš na svých infantilních uších - jo jasně přicházíš z kinder hp fóra, což je dokonalý příklad toho, jak děti dostaly moc - a pak podle čeho psal Golding Pána much!
    Asi ti ušlo, že my se bavíme o tom, komu to osobně vadí a komu ne a proč a nikdo tu nevykřikuje - já Vám to všechno povím jen co se to dovím....

Na tvé příspěvky zkrátka ani nemá smysl reagovat - mea culpa !
    Jsem už taková povaha, ale slibuji, že už nebudu :-)

Jsi :-* Ale neboj, já Ti nic neprozradím, ani kdybys kňoural :-)) To jsem ale krásně zlá :-p
    Ale kdybys udělal psí oči, tak bych mohla povolit, tak Tě raději varuji :-))
    Kňoural...Tohle slovo muž jako já nezná:-)))..Ale psí oči mám standardně, prý jsou basetí..
    Jo já zapomněla - je tak snadné zapomenout :-p
    Takže až budu náhodou vědět a Ty ne, co je v pátém dílu, tak se dívej jiným směrem, aby na mne tento pasivní skill nepůsobil :-D
    http://www.tor.com/blogs/2011/07/winter-is-almost-upon-us-george-rr-martins-a-dance-with-dragons-spoiler-free

Pro ty, kteří se chtějí nechat příjemně navnadit. Review i diskuze (zatím) bez spoilerů.
    Jenom z nějakýho důvodu se pořád vyhrazuješ vůči Nevadě. O chlapech se říká, že jsou kohouti na smetišti, ale tady to občas jiskří u žen. Co zatáhnout v tomhle směru drápy a přestat jedit?
    jarla si chce asi upevnit pozici alfa samice :-))...tak se holky usmiřte:-)
    Kdepak, je třeba muže, aby vládl ženě s rozkošným, ale spravedlivým despotismem :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    :o))
    Tak to prr - já s nikým o nic nesoupeřím - nejsem soutěživý typ :-)) Nijak neprahnu po přízni a uznání kohokoliv - já chci konversaci s inteligentřními lidmi o věcech, co mne zajímají :-)

Ano, vím, že lidi občas mají problém s mým vyjadřováním, ale časem zjistí, že tím nezamýšlím nic špatného a říkám věci tak jak jsou a nehledat za tím jinotaje - chech schválně jak bychom se snesli se Stannisem :-D To by byla výzva, co by se mi z něj podařilo vykřísnout :-p A na Shandorovi bych si smlsla - toho bych přinutila, aby mne buď zabil nebo fanaticky miloval :-D

Ale což - budu sem chodit, dokud tu najdu lidi, diskuse s nimiž mne bude obohacovat - to je vše, po čem prahnu :-) Nepotřebuji bojovat o přízeň mužů či žen - což je docela komická představa :-D
    Vlastně jo - hyeny jsou má opravdu oblíbená zvířata a jejich sociální zřízení se mi velice zamlouvá :-) 80 % zvěře v africe uloví hyeny a lvi a podobní vyžírkové jim to seberou.
    Líbí se mi hyení školky a domovy důchodců či zotavovny, invalidovny..jak to nazvat :-) Zkrátka - starat se o slabé a živit je výměnou za hlídání mláďat a podobně. Taky že se dělí o úlovek se smečkama v okolí, když je dostatek, čímž kooperují i s nepříbuznými nebo vzdáleně příbuznými svého druhu. Klidně si to budu brát osobně jako kompliment :-*
    Zrovna jsem v neděli poslouchal chvíli v rádiu pohádku Čert a Káča (jo, mám moc rád pohádky), a Káča tam soustavně hudrovala ve stylu "mě, co jsem jako mílius budou vyčítat že jsem hubatá." Proč jen mne to teď napadlo...
    Jak víš, že se tak jmenuji ?! :-D
    Intuice. :)
    Ale dávám přednost Třasooštěpovi a jeho Zkrocení zlé ženy :-p
    Ale šéfe, my přece celou dobu víme, že jste buk :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.