Tanec s draky vyjde 12. července 2011!
Tanec s draky sice není hotov, ale jeho dokončení je tak blízko, že se vydavatel a GRRM dohodli na stanovení data vydání. Stane se tak 12. července 2011, což je za 130 dní ode dneška. V ten den bude Tanec s draky v knihkupectvích. Dále citujme GRRM:
Číst celý článek zde
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
(Vlastně ty knihy byly tři, ale k sérii jsem se dostala až těsně předtím, než vyšel pátý díl, takže to ani nepočítám.)
Ale stejně nechápu tohle meldování kolem. Spousta diskutujících tady vyjádřila, že o spoilery nestojí. Administrátor tady vyjádřil, že spoilery k novému dílu budou jen ve speciální diskuzi a přesto s tím někteří mají kardinální problém a musí mít pořád připomínky. To už fakt základní lidská slušnost úplně vymřela?
Asi ti ušlo, že my se bavíme o tom, komu to osobně vadí a komu ne a proč a nikdo tu nevykřikuje - já Vám to všechno povím jen co se to dovím....
Na tvé příspěvky zkrátka ani nemá smysl reagovat - mea culpa !
Já například po 12. červenci sem nepáchnu, dokud si Tanec nepřečtu. A protože neumím anglicky tak dobře, abych si to fakt užil (i když se teď snažím trénovat na originále Hry o trůny do 12. takový pokrok neudělám:-), tak si tu nechci nechat kazit zážitek (pokud tedy nějaký bude...Hostina byla zklamáním). A tak ani po nikom nebudu chtít, aby kvůli mě začerňoval spoilery....Nejsem úžasně ohleduplný a obětující se:-))))???
Jsi :-* Ale neboj, já Ti nic neprozradím, ani kdybys kňoural :-)) To jsem ale krásně zlá :-p
Ale kdybys udělal psí oči, tak bych mohla povolit, tak Tě raději varuji :-))
Takže až budu náhodou vědět a Ty ne, co je v pátém dílu, tak se dívej jiným směrem, aby na mne tento pasivní skill nepůsobil :-D
Pro ty, kteří se chtějí nechat příjemně navnadit. Review i diskuze (zatím) bez spoilerů.
:-)) Musím uznat, že přes své občas vyhraněné názory a pojídaní syrových jater svých nepřátel jsi často dost milá a vtipná...
A alfa-samice nejsou ( André Maurois) :-)
Sem chodim pro radost, ne pro boj o výsluní. Jinak zařvu Ticho jako Abrhám a bude.
Já totiž fandím všem (skoro) ženám. Mám je rád a vážím si jich....
Ano, vím, že lidi občas mají problém s mým vyjadřováním, ale časem zjistí, že tím nezamýšlím nic špatného a říkám věci tak jak jsou a nehledat za tím jinotaje - chech schválně jak bychom se snesli se Stannisem :-D To by byla výzva, co by se mi z něj podařilo vykřísnout :-p A na Shandorovi bych si smlsla - toho bych přinutila, aby mne buď zabil nebo fanaticky miloval :-D
Ale což - budu sem chodit, dokud tu najdu lidi, diskuse s nimiž mne bude obohacovat - to je vše, po čem prahnu :-) Nepotřebuji bojovat o přízeň mužů či žen - což je docela komická představa :-D
Líbí se mi hyení školky a domovy důchodců či zotavovny, invalidovny..jak to nazvat :-) Zkrátka - starat se o slabé a živit je výměnou za hlídání mláďat a podobně. Taky že se dělí o úlovek se smečkama v okolí, když je dostatek, čímž kooperují i s nepříbuznými nebo vzdáleně příbuznými svého druhu. Klidně si to budu brát osobně jako kompliment :-*
Jak to vylepšit? Nic mě nenapadá...:-((