Tanec s draky vyjde 12. července 2011!
Tanec s draky sice není hotov, ale jeho dokončení je tak blízko, že se vydavatel a GRRM dohodli na stanovení data vydání. Stane se tak 12. července 2011, což je za 130 dní ode dneška. V ten den bude Tanec s draky v knihkupectvích. Dále citujme GRRM:
Číst celý článek zde
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
A bujná kštice byla spíše výhodou, akorát se přes ni dávala taková plátěná čepička (jak pro mimčo). Plešatí měli otlačeniny od kroužkovky a těžké helmy, tak si ji museli vycpávat třeba koudelí. Ale zvyknout se dá na všechno :-)
našla jsem např. http://www.imdb.com/title/tt0944947/board/nest/184753717
Ale spoilery ? No a ? Vždyť o nic nejde :-D Že je sladká nevědomost vždy a všude lepší než strašlivou poznati jistotu tvrdí jen Erben a Rimmer :-))
Hm ... chtěla jsem se přidat k apelu, aby se dodržovala diskuze v topiku. To nepůjde. :-)
A proč bychom se museli nutně bavit o tomhle, prostě se přesunem na diskusi kecáliště. Mermomocí přeci psát do všech diskusí nemusíme, nebo ne? :-D
Za pár měsíců stejně ty spoilery budou všude jako vždycky. Ti, co čekají na český překlad, to budou mít těžké. :-)
Co nechtějí ani zmínku dopředu musí odpojit net :-))
flanker - neříkej :-)) vždycky jsi toužil být kasařem a v sedmi to byla jasná vlba ? :-)) Moji rodiče zas museli ve škole vysvětlovat, proč jsem si do dotazníku "čím chci být až vyrostu" napsala, že nájemným vrahem :-D