Tanec s draky vyjde 12. července 2011!

upraveno 6. března 2011 v Píseň ledu a ohně
Tanec s draky sice není hotov, ale jeho dokončení je tak blízko, že se vydavatel a GRRM dohodli na stanovení data vydání. Stane se tak 12. července 2011, což je za 130 dní ode dneška. V ten den bude Tanec s draky v knihkupectvích. Dále citujme GRRM:
imageČíst celý článek zde
1910121415

Komentáře

• upraveno 30. června 2011
    alebo utiecť aj s pokladom do anglicka a založiť tajnú komoru.... a preplávať do ameriky
    Jasně a pak uložit poklad templářů někde v New Yorku, nebo jak to bylo v tom filmu. :-)))))
    Jakém? :-)
    Lovci pokladů. :-))
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 30. června 2011
    Jo, tam bylo něco s lucernou, která to označovala a do kin vstupuje Green Lantern, že by to byla spojka s templářema?
    Hehe templáři museli spát v osvětleném dormitáři, na přeskáčku mladý a starý a ještě měli postavené hlídky, které dohlížely aby se jeden druhého nedotýkal ani náhodou ve spánku :-D
    A bujná kštice byla spíše výhodou, akorát se přes ni dávala taková plátěná čepička (jak pro mimčo). Plešatí měli otlačeniny od kroužkovky a těžké helmy, tak si ji museli vycpávat třeba koudelí. Ale zvyknout se dá na všechno :-)
  • upraveno 1. července 2011
    hm, westeros sa bojí spoilerov, ktoré vraj začali rašiť na webe, kôli tým uniknutým knihám z nemeckého amazonu. a tiež som si všimol, že zatiaľ čo mi 5. hovoríme Tanec, tak oni Draci. ešte, že veľa Ďalších možností nezostalo :)
  • upraveno 7. července 2011
    A už konečně něco uniklo ? Má někdo šeptandu ?
    myslim, že nie, a toho by som veru rád vyvaroval...
    Až uvidíš, tak to okopíruj ein block a s přivřeným okem tady pejstni a začerni :-)
    Pro spoilery koukněte na IMDB Game of Thrones. Je tam milion diskuzí, ale sem tam mají topic s Tancem a spoilery. Neměla jsem odvahu nahlédnout. :-)
    našla jsem např. http://www.imdb.com/title/tt0944947/board/nest/184753717
    No údajně toho uteklo dost, ale všechny fan servery jsou solidární a zavedly tvrdou politiku (nenuťte mě se v tomhle do 12.7. rozhodovat :-). Sám se po tom nepídím, páč o to nestojím.
    OK tak spoilery mi do pošty :-) Ať Alek neřeší Starkovské morální dilema :-)
    Ja už neklikám na žiadne linky spojené so ságou, trpezlivo čakám do 12tého.
    Jarla: Ty jsi spoiler masochista, co? :-)) Každý soudný člověk se jim chce vyhnout a ty je vyhledáváš! :-)
    upraveno 7. července 2011
    Kdo se nekoukal před vánocema, co dostane za dárky, ať hodí kamenem.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    flanker.27: Já se nikdy nekoukala, co dostanu za dárky, zkazila bych si překvapení...vždycky mě jako malu bavilo "čekat a trpět", jsem asi masochista, ale fakt jsem se nikdy po dárcích nepídila...
    Možná tak to 13 let, od té doby mi to bylo jedno, a dnes už ani nemám moc na výběr. :-)
    Na dárky jsem se nikdy nekoukala a taky jsem nikdy nebádala, kde jsou schované :-) Já bádala po cukrovém :-D
    Ale spoilery ? No a ? Vždyť o nic nejde :-D Že je sladká nevědomost vždy a všude lepší než strašlivou poznati jistotu tvrdí jen Erben a Rimmer :-))
    Mne štvaly jen peněžní dary! Vždycky když dostanu od babičky tisícovku, tak se jí optám, co jí za ni mám koupit. Kdybychom si všichni dali na vánoce tisícovku, tak by nám stačila jedna zalitá v plastu a měli bychom to bez dárků a zadarmo :-p
    Prachy mě taky štvou. Neřeknu, když jsem studentka a každá kačka je dobrá. Ale chápu staré lidi, že už se jim nechce běhat po obchodech a je jim blbé nic nedat.
    Hm ... chtěla jsem se přidat k apelu, aby se dodržovala diskuze v topiku. To nepůjde. :-)
    Nojo ale co chceš dodat k tomu, že vyjde 12 a do té doby se možem leda kousat nudou ? :-)
    Jarla: Vždyť ti to nezakazuji, jen že tady pořád píšeš, abychom ti je sháněli. :-)))

A proč bychom se museli nutně bavit o tomhle, prostě se přesunem na diskusi kecáliště. Mermomocí přeci psát do všech diskusí nemusíme, nebo ne? :-D
    To teda ne, já jen upozorňuji, že když na ně narazíte, ať se je nestydíte poslat dál :-))
    Však se tady za pár dní začnou rojit ve velkém, tedy doufám ve speciálním topicu.
    Myslíš v top topiku SPOJLER ALÉRT ? :-))
    SPOILER ALERT, vstup JEN na VLASTNÍ nebezpečí - vyhněte se mu, JE-LI VÁM ŽIVOT MILÝ! - nějak takhle, ano. :-)))))
    Zase je divné psát: "Teď mě napadla asociace, zbytek najdete v jiném topicu." :-)

Za pár měsíců stejně ty spoilery budou všude jako vždycky. Ti, co čekají na český překlad, to budou mít těžké. :-)
    Samozřejmě mě to s těmi dárky pustilo asi v sedmi (ovšem poté, co jsem zničil jeden zámek - hrál jsem si na kasaře).
    Olorin - život ? Až tak drsně ? Příběhová integrita milá by snad stačila :-) Proč tak tanco-drakonické tresty ? :-D
    Co nechtějí ani zmínku dopředu musí odpojit net :-))
    flanker - neříkej :-)) vždycky jsi toužil být kasařem a v sedmi to byla jasná vlba ? :-)) Moji rodiče zas museli ve škole vysvětlovat, proč jsem si do dotazníku "čím chci být až vyrostu" napsala, že nájemným vrahem :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.