Tanec s draky vyjde 12. července 2011!

upraveno 6. března 2011 v Píseň ledu a ohně
Tanec s draky sice není hotov, ale jeho dokončení je tak blízko, že se vydavatel a GRRM dohodli na stanovení data vydání. Stane se tak 12. července 2011, což je za 130 dní ode dneška. V ten den bude Tanec s draky v knihkupectvích. Dále citujme GRRM:
imageČíst celý článek zde
17810121315

Komentáře

• upraveno 29. června 2011
    Zaklínač má ale jednu takovou moc hezkou kapitolku o Geraltově svatbě, kde jsou všichni šťastní a zdraví.
    Samozřejmě :-)) A mi se mos líbí Dortova fan povídka, jak k tomu došlo :-))
    http://www.sapkowski.cz/cpov_pan_osudu.asp

Ben Nevis:
    Ten můj končí zpravidla happy endem, a pokud je tam celá banda postav, většina se dožije konce. Oblíbenost je samozřejmě relativní.
    Já měla tak nějak na mysli Dark Tower. Sice tam je jakási přežívací nástavba, ale zároveň je taková... jak to jen říct. No rozhodně bych neřekla, že by se bál to promlátit. Dokonce několikrát.
    To si přečtu. :-))
    ehm.... z nějakého důvodu se mi zdvojila zpráva. :-D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 29. června 2011
    Šmankote - neber mne vážně! Jen do konce ságy ještě daleko a co když se GRRM bude nudit ? :(
    To byl vtip. Začínám taky přermýšlet o tom, kolik smajlíků musím dát za větu, aby mě lidi pochopili. Vyřešilo by to tlačítko "IRONIE" - možná napíšu do připomínek o webu :)))))
    No ja dúfam, že ešte nastane v ságe riadna genocída :)), ale aspoň na takej úrovni, aká bola do konca 3tej knihy.
    Hezká fan povídka. :-)
    Samozřejmě jsem neprve četla povídky i s tou svatbou a pak až román. Hodně jsem se divila, kde že je ta svatba. Ciri byla úspěšná :-)
    :-) já to četla v době, kdy ty díly vycházely :-) Co my se načekali na Věž a co teprve na Paní jezera !!!
    Pořád se čeká na nějaké pomalíky. :-)
    Fantasy mě zaujalo až později, za mlada jsem četla jiné žánry. Takže když jsem se dostala ke Sapkowskému, rovnou jsem si koupila celého Zaklínače s povídkami i romány.
    A až si přečtu Tanec, nechci zase na nějakou dobu fantasy vidět. Přehltila jsem se. :-)
    Tak v antikvariátě zkrátka číhám na svou příležitost a koupím si, co se mi líbí a přečíst si to mohu až budu mít chuť :-)
    Akorát nad těmi kvanty knih si často říkám "kam s nima?!"
    Akorát nad těmi kvanty knih si často říkám "kam s nima?!"
    Veřejná knihovna je dobrá polička na odkládání knih, ale občas dost vybrakovaná. :-)
    a taky se k tomu chovají neuctivě! (ne že by se mi už vrátily metráky půjčených knih :( ) Navíc není den, abych si něco nepotřebovala ověřit, kouknout do knihy a dohledat a podobně. Já ty knihy potřebuji a ráda se na ně dívám :-))
    Pak už pomůže jenom obrovský byt anebo zaměstnání v knihovně. :-))
    Zaměstnání v knihovně by moc nepomohlo :-) I když - kdysi jsem v knihovně rok bydlela :-)) Jo bude nejspíše třeba barák, ale na ten zatím nemáme...leda bych prodala své knižní poklady :-))
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 29. června 2011
    Mno, já myslím, že pomohlo ;-)
    Proč myslíš ? :-))
    upraveno 29. června 2011
    Páč tam pracuju?
    A v čem by to pomohlo ?

Hezká práce :-))
    Městská a Národní knihovna v Praze to jistí, ještě se mi nestal, že jsem tam nenašel to, co jsem hledal. :-)
    Jistě, ale jak to řeší můj problém se skladování několika ticíc knih ?
    Že je nemusíš mít všechny doma, ale můžeš si je půjčovat. :-)
    Ale fuj! :-)) Každý máme úchylkua já knihy zkrátka potřebuji vlastnit ve dne v noci. Spoustu jich mám ve více výtiscích, protože jsem podědila knihovny po obou dědech, ale nedám!!! Jméno růže mám ve třech vydáních, Tuláka po hvězdách taky :-) a nebo jsou stále půjčené a já prostě potřebuji mít aspoň nějaké u sebe a tak mám většinu zaklínačské ságy 5x a hp 4x :-) A další. Červenou královnu od Ridleyho mám taky 3x. Ty půjčené vímkde jsou, ale kdo má cestu do Liberce a podobně :(
    Tak to ti neporadím, já sám jsem musel kvůli knihám zásadně přeorganizovat svůj "kamrlík", knihy ještě z dětství musely mj. odputovat na půdu, kde čekají, až je nějaké škvrně, mé nebo od příbuzných, bude potřebovat.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 29. června 2011
    .
    Olorine - néééé, knihy na půdě a ve sklepě - v prostorách, které nejsou pravidelně a rovnoměrně vytápěny a klimatizovány hrozně trpí!! zvlůáště ty novější z nekvalitního papíru - jako třeba tato sága :( Rozpadají se, krutě rozpadají a plesniví - jako antikvariátnice to znám :(
    upraveno 29. června 2011
    V tom, že si můžu občas všimnout knih, o kterejch bych vůbec nevěděl. Ovšem hezká práce - ono v knihovně nepracujou jen knihovníci :)
    Flankere - knihovnický plat by Tebe asi neuspokojoval :-) Nevěřím... Pokud nejsou v Praze nějak zvláště nadhodnoceni...
    upraveno 29. června 2011
    Jistej čas jsem se s tím musel spokojit, pak se ale stalo, že jsem postoupil na místo právníka a pak vedoucího právního oddělení. Platově je to rozdíl velkej, ovšem co do odpovědnosti taky.
    Právník - jo to k Tobě sedí a taky vysvětluje striktní trvání na každém slově co řekneš a věřit tomu, i kdyby se dělo nevím co :-D Fajn - budu si pamatovat :-))
    Hmmm docela zajímavý profil osobnosti :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.