Tanec s draky vyjde 12. července 2011!

upraveno 6. března 2011 v Píseň ledu a ohně
Tanec s draky sice není hotov, ale jeho dokončení je tak blízko, že se vydavatel a GRRM dohodli na stanovení data vydání. Stane se tak 12. července 2011, což je za 130 dní ode dneška. V ten den bude Tanec s draky v knihkupectvích. Dále citujme GRRM:
imageČíst celý článek zde
1568101115

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 31. března 2011
    I don't wanna close my eyes,
    I don't wanna fall asleep,
    Cause I'd miss you babe,
    And I don't wanna miss a thing,
    Cause even when I dream of you,
    The sweetest dream would never do,
    I'd still miss you babe,
    And I don't wanna miss a thing.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 1. dubna 2011
    http://grrm.livejournal.com/206442.html
    Hajzlík jeden. Na chvíli jsem mu na to skočila!
  • upraveno 1. dubna 2011
    Já jemu ne, ale Towers of the Hand, který o tom referovalo. Ale spíš to bylo tim, že to bylo v angličtině, tam holt člověk není tak ostražitej :-) Až někdy v půlce textu jsem se začal chytat.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 1. dubna 2011
    Jako kdyby tam bylo, že to rozdělí na dvě části, tak to sežeru i s navijákem. A to bývám na apríla sakra ostražitá.
  • upraveno 1. dubna 2011
    Přesně, jak došlo na víc jak dvě části, rozjely se mi větráčky :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 1. dubna 2011
    Na Apríla pro jistotu nevěřím nikomu a ničemu. Ale trošku jste mne zklamali, právě jsem se chystal vymyslet a napsat sem nějakou kachnu. :D Ale teď večer už by jste mi na to asi neskočily.
  • upraveno 2. dubna 2011
    minulý rok som mu na to skočil. ale teraz ma varovala tá ikonka/avatar. používa prvoaprílovu myslím. takže som hneď tušil odiaľ vietor fúka. pravda čítal som to druhého, možno preto :)
  • upraveno 28. června 2011
    Tak mi uplně vytryskly slzy štěstím. Hašišmárja, já jsem se dočkala!
    Neraduj se, kaj jsou šestý a sedmý :-) Aby to nedopadlo jako s Kolem času - Jordan si umřel...a nic :(
    Já si tipuju že The Winds of Winter vyjde za rok a půl :-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 28. června 2011
    Já jsen doufám, že 7. díl vyjde dřív než nebudu schopná četby :)))
    kolo času žial išlo tak dole vodou, že už stratilo väčšinu kvality, ktorú malo na začiatku. a ani vtedy sa nerovnalo Piesni. imho.
    Já co mi říkal známý co dost pozoruje zahraniční fóra - tak Martin snad neměl vyřešený tu postupnost setkávání hlavních charakterů... Jinak snad už to má v nějakém konceptu... Ale nvm třeba to někdo ví líp :-)
    sarven
    jde samozřejmě o dvě odlišná díla, přičemž kolo času je ještě rozsáhlejší. A taky to člověk čte s odstupem, že :-) Na druhou stranu tam byla Nyneiva, se kterou jsem se mohla ztotožnit jako s málokým (krom Esme Zlopočasné) a Perrin, kterého jsem mohla obdivovat :-)
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    upraveno 28. června 2011
    no ale teoreticky sagu by to mal ukoncit , dokym sa nezacne tocit tanec (ked to budu amici pozerat ) ,teoreticky.
    Jo to by měl, jina mu herci pomřou a Arya jako důchodkyně by asi neprošla :-))
    Jen aby tím neutrpěl děj - rychlokvašky... :-))
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 28. června 2011
    Já myslím, že děj neutrpí, páč jak už zmiňovala Amaroun, taky jsem narazila na to, že GRRM má příběh v podstatě vymyšlen, jen to musí hodit na papír, což je evidentně problematické:)
    Právě, že ta nejproblematičtější část :( Vzpomenu-li opět Jordana - ten taky nechal osnovy, umíral pár měsíců, vybral nástupce, co to dokončí,...ale tam stopa končí :(
    Není nic horšího, než když v psaní pokračuje někdo jiný než autor sám. Hašek, Adams a Herbert by mohli vyprávět, respektive jejich čtenáři. :-)
    Problémem asi bude, že do dopisování cizího díla se většinou nepustí uznávaný vynikající autor stejného kalibru či většího než ten původní.
    I když...u Conana tomu je spíše tak, že ledaskterý je lepší než od Howarda, což bych odůvodnila právě tím, že se do toho pouštějí rekreačně lepší autoři než byl Howard sám.
    A nebo použijme ještě onačejší příklad - první dva díly červeného trpaslíka jsou výborné, oba třetí díly a) i b) od obou autorů ale zvlášť - ty už zkrátka to kouzlo nemají.
    Jo, na Conana jsem zapomněl.
    Jenže - nedá se čekat, že by Kolo času začal dopisovat Sapkowski...:( A i kdyby to udělal, tak by to mělo dozajista naprosto jiný směr a to i kdyby se držel osnovy - viz jeho překopané pohádky :-))
    keď Nynieva a ostatné holky osemdiesiaty krát zúrivo potiahly za svoj cop vlasov, ako prejav toho, že nesúhlasia/rozmýšľajú/kritizujú tak som myslel, že vyskočím von oknom.
    jo a ještě to věčné upravování sukní :-D Z toho jsem taky chytala psotník :-)) Připomínalo mi to Marfušku..."to jsem ji hezky chytla za cop, zacloumala s ní a hned se mi ulevilo!" :-D
    Noc trifidů je bezvadná... A to psal někdo jiný už
    To jsem nečetla, mne příšerně naštval Den trifidů, pač jsem nabyla dojmu, že ženskou viděl jen jednou v životě pouze v ZOO :-))
    Už zase pohřbíváte?! :-)

Jinak je možný, že se Tanec brzy objeví, páč ho měl německý Amazon v minulých dnech prodávat :-D
    Jinak je možný, že se Tanec brzy objeví, páč ho měl německý Amazon v minulých dnech prodávat :-D
    Němci jsou bohužel na warez moc slušní :-(
    Zatím co jsem koukal tak nikde nic...
    Jo kdo bude mít první ebook, tak ať na mně mrkne :-)
    Tak tak, stačí mrknuť raz :))
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.