Tanec s draky vyjde 12. července 2011!
Tanec s draky sice není hotov, ale jeho dokončení je tak blízko, že se vydavatel a GRRM dohodli na stanovení data vydání. Stane se tak 12. července 2011, což je za 130 dní ode dneška. V ten den bude Tanec s draky v knihkupectvích. Dále citujme GRRM:
Číst celý článek zde
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
A je to asi tak dva tri roky dozadu.
Jinak, mne asi nejsilnejsi moment prislo vyhozeni Brana z veze. Takove nasily na detech? Drsne...
Každopádně jsem v té době četl fantasy, hrál dračí doupě a takový ty věci :) A v knihovně jsem si knihu vybral spíš náhodou, no a někde po pár kapitolách jsem se do toho zabral (tuším, že někdy kolem shození Brana z věže) a už jsem se nepustil :)
EDIT: aha, teď koukám, že 2006 vyšla Hostina pro vrány, ale tou už jsem měl předchozí díly dávno přečtené. Takže spíš jsem začal kolem roku 2004. Utíká to rychleji, než jsem si myslel :)
A nasili je samozrejme s mekkym i:)
to Amaroun: No, ehm... jak bych to rekl... :-) A pritom byl Jaime takovej sympatickej blondak na tom obrazku:-)
Aqwarty: :-D
ako vravieval werich. vždy je to vec hľadania toho správneho prímeru :)
Ale vůbec zjišťuju, že ženy zde si na Dany nepotrpí, zajímavé.
Když se připojím k její osobní gardě, tak ji tu budu bránit asi sám proti vám všem, co?
No, já bych si Dany nic nezačínala, všichni víme, jak to vypadá když v ní někdo probudí draka (což je mimochodem, jedna z jejích největších nekvalit)