Hra o trůny 1x02 - Královská cesta

upraveno 18. května 2011 v 1. řada
24567

Komentáře

• upraveno 25. dubna 2011
    Jsem zvědavej, jaký to bude. :)
    Nevado, mohla bys prosimte ty titulky nekam uploadnout nebo mi je poslat na thraser@seznam.cz? Predem diky :)
    Amaroun: jj, prý bude seriál chudší oproti knize, co se týče těch snů. Což mě osobně nevadí, nějak tyhle věci kolem Brana v knize nemusím.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 25. dubna 2011
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 25. dubna 2011
    No, tak je za námi druhý díl. A já už mám problém se stopáží. Hodina je hrozně málo času, doslova jsme zase prolítli dějem, žádné zbytečné odbočování, aby se více projevily i vedlejší postavy, žádné výraznější místo pro pozadí světa. Je to hrozně krátký. Navíc, když sledujeme čtyři dějové linie, které nemají šanci se do hodiny vejít.
    zdravim vsechny fanousky icefiru, mohl bych taky lady Nevadu poprosit o zaslani titulku k druhemu dilu na mail Roman.gajdosik@seznam.cz ? nevadi jejich stav, aj celkem rozumim, ale nektere sceny si bez titlu musim prehravat 2x coz docela kazi zazitek:)
    De Dragoth - mam stejny problem, ale tentokrat to bylo pro me lepsi nez pilotni dil - ale musime si zvyknout... tech 10 hodin na celou knihu (dve) je proste malo

rozhovoru cat a jona je skoda, ostrejsi verze by neuskodila - ale kdyz nad tim tak premyslim, tak je to vlastne do budoucna zcela irelevantni
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 25. dubna 2011
    knedle: Ostrejšia verzia by tam podľa mňa nepasovala. Inak, nevite niekto, čo to tam Cat pre Brana plietla? Nejaká slameno-drevená ozdoba...
    A čo vravíte na Ilyna Paynea? Imho trochu divný... nízky a nebudí rešpekt, aj keď sa tvári drsne.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 25. dubna 2011
    Moje titulky k druhýmu dílu jsou hotový, cca za půl hodiny se objeví na normálním serveru titulky.com, chci vás poprosit, abyste k jejich kvalitě přispěli i vy tím, že třeba do komentáře u těch titulků nebo na můj mail, který v nich najdete napsali nějaké návrhy na zlepšení atd. Dovolil jsem si taky do nich vložit odkaz na tyto stránky, doufám, že to nevadí.

Tak snad budete spokojení a nezpůsobím někomu mrtvici:-)
  • upraveno 26. dubna 2011
    hlawoun: Za mne dík
    Hlawoun: "Před sedmnácti lety jsi odešel s Robertem BARYTONEM?!" :D Inak dobré titulky, urobené s citom, ale toto... mi prinajmenšom vykúzlilo úsmev na tvári :)
    Macejko: tak to je síla, to mi opravila kontrola pravopisu a fakt už jsem to nezaregistroval. Alespoň vidíš, co si o Robertovi myslím;-)

Chmur: Četl a při překladu mám knihu u sebe. U něčeho takového to fakt jinak nejde.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 26. dubna 2011
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 26. dubna 2011
    Sakra, sice jsem druhou epizodu viděl už před tejdnem, ale když mi 12 minut po začátku spadla na půl dne kabelovka i síť, myslel jsem, že rozkoušu obrazovku.
    flanker.27: Buď rád že se ti to nestalo u třetí :-)
    To mi taky přišlo veselý, ty kůže. Jinak, to, co se odehrálo v dané epizodě není třeba označovat jako spoiler ;-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.