No, tak je za námi druhý díl. A já už mám problém se stopáží. Hodina je hrozně málo času, doslova jsme zase prolítli dějem, žádné zbytečné odbočování, aby se více projevily i vedlejší postavy, žádné výraznější místo pro pozadí světa. Je to hrozně krátký. Navíc, když sledujeme čtyři dějové linie, které nemají šanci se do hodiny vejít.
zdravim vsechny fanousky icefiru, mohl bych taky lady Nevadu poprosit o zaslani titulku k druhemu dilu na mail Roman.gajdosik@seznam.cz ? nevadi jejich stav, aj celkem rozumim, ale nektere sceny si bez titlu musim prehravat 2x coz docela kazi zazitek:)
De Dragoth - mam stejny problem, ale tentokrat to bylo pro me lepsi nez pilotni dil - ale musime si zvyknout... tech 10 hodin na celou knihu (dve) je proste malo
rozhovoru cat a jona je skoda, ostrejsi verze by neuskodila - ale kdyz nad tim tak premyslim, tak je to vlastne do budoucna zcela irelevantni
knedle: Ostrejšia verzia by tam podľa mňa nepasovala. Inak, nevite niekto, čo to tam Cat pre Brana plietla? Nejaká slameno-drevená ozdoba... A čo vravíte na Ilyna Paynea? Imho trochu divný... nízky a nebudí rešpekt, aj keď sa tvári drsne.
Moje titulky k druhýmu dílu jsou hotový, cca za půl hodiny se objeví na normálním serveru titulky.com, chci vás poprosit, abyste k jejich kvalitě přispěli i vy tím, že třeba do komentáře u těch titulků nebo na můj mail, který v nich najdete napsali nějaké návrhy na zlepšení atd. Dovolil jsem si taky do nich vložit odkaz na tyto stránky, doufám, že to nevadí.
Tak snad budete spokojení a nezpůsobím někomu mrtvici:-)
Hlawoun: "Před sedmnácti lety jsi odešel s Robertem BARYTONEM?!" :D Inak dobré titulky, urobené s citom, ale toto... mi prinajmenšom vykúzlilo úsmev na tvári :)
Sakra, sice jsem druhou epizodu viděl už před tejdnem, ale když mi 12 minut po začátku spadla na půl dne kabelovka i síť, myslel jsem, že rozkoušu obrazovku.
Komentáře
rozhovoru cat a jona je skoda, ostrejsi verze by neuskodila - ale kdyz nad tim tak premyslim, tak je to vlastne do budoucna zcela irelevantni
A čo vravíte na Ilyna Paynea? Imho trochu divný... nízky a nebudí rešpekt, aj keď sa tvári drsne.
http://www.dropbox.com/gallery/78049/1/hra-o-truny-temp?h=5eae46
Tak snad budete spokojení a nezpůsobím někomu mrtvici:-)
Chmur: Četl a při překladu mám knihu u sebe. U něčeho takového to fakt jinak nejde.