Filmové souboje
Padlo tu několik poznámek o soubojích v seriálu. Někdo je chválí, někomu přijdou trochu pomalé. Tak mě napadlo založit téma filmové souboje, samozřejmě míněno především ty chladnými zbraněmi. V kterém filmu/seriálu vám tahle věc přišla dobrá či přímo výborně zvládnutá a kde je to naopak slabé či přímo odfláknuté?
BTW ještě bych měl dopředu říct, že nemám moc na mysli komixové stylizace ala 300 nebo asijské běhání po vodě a lítání ve vzduchu...
BTW ještě bych měl dopředu říct, že nemám moc na mysli komixové stylizace ala 300 nebo asijské běhání po vodě a lítání ve vzduchu...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Že se tak ptám, proč zrovna horory filmy o holokaustu?
souboj na meče? - dá se říct :)
Realisticky ? řekl bych že ano :)
Docela zajímavé je, jak vznikla: Natáčelo se v Tunisu. A tohle byla jedna z posledních scén na programu. Krásný souboj meč vs. bič. Jenže celý štáb dostal průjem, včetně herců. Do toho bylo fakt nechutný vedro. Tak se rozhodli tu scénu takhle zkrátit :D
Jo, sice Indyho moc nežeru (to jsou zase moje preference), ale tuhle scénu miluju.
K duelum:
k zabrousím do herních mám rád souboj
Geralt vs Assassin na konci Zaklínače 1
Ezio Auditore da Firenze vs Papežská garda v traileru na Assasins Creed Brotherhood (nerealistické ale dobré)
V poslední době jsem se díval na pár filmu, a co do soubojů ale i všeobecně, málem jsem se pozvracel u immortals. Tam snad jen můj oblíbenec Rourke je +. Tři mušketýři - 2011 me taky silně zklamali :)
K duelum:
k zabrousím do herních mám rád souboj
Geralt vs Assassin na konci Zaklínače 1
Ezio Auditore da Firenze vs Papežská garda v traileru na Assasins Creed Brotherhood (nerealistické ale dobré)
V poslední době jsem se díval na pár filmu, a co do soubojů ale i všeobecně, málem jsem se pozvracel u immortals. Tam snad jen můj oblíbenec Rourke je +. Tři mušketýři - 2011 me taky silně zklamali :)
"Does the rolling help?"
"It helps."
"Where is your gun?"
BTW hezky česky je to Suchoj :)
Turnajove zbroje bych sem vubec nepletl. To bysme mohli zacit porovnavat i kyrys z 19 stoleti, ktery odolal kulce z hakovnice. Ale cela zbroj z toho se nedala nosit, tak delaly jen kyrys.