Jídlo a pití
Dneska jsem měl tu čest ochutnat svatojánské pivo. Bylo docela dobré, ale hlavně mě přivedlo na myšlenku založit topic na téma, které mají lidé společné bez rozdílu. Tedy najdou se mezi námi tací, kteří posvátnou zásadu "alkohol podávaný v malých dávkách neškodí v jakémkoliv množství" nectí, tak jsem se rozhodl rozšířit diskusi na téma jídlo. Pokud tady daná diskuse již je, tak prosím Aleka, aby jí smazal a zahodil jí na smetiště dějin, ale v opačném případě nechtě diskuse započne. Tématem je cokoliv, co Vás napadne. Co Vám chutná, co jste dnes vypili (snědli). Dějiny pití, vaření. A tak dále, a tak dále....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Největší stylař je jednoznačně Victor Feguer.
A R. L. Gardner si protáhl život o 9 hodin sledováním Pána prstenů. Prodlouženou verzí samozřejmě.
A co by jste si před smrtí dali vy?
Já bych si dala jako předkrm asi něco lehkého, třeba z lososa. Pak nějakou dobrou polévečku - třeba francouzskou cibulovou, samozřejmě včetně bagetky zapečené se sýrem :-) Jako hlavní jídlo určitě nějaké těstoviny. Nejlépe s kuřecím masem a bezpodmínečně se sýrem, klidně by to mohly být i lasagne :-) Dezert si nedokážu vybrat jeden, takže by to asi byla kombinace cheesecaku, čokolády a zmrzliny, samozřejmě s domácí šlehačkou :-) A na zapití kvalitní vychlazený zelený čaj a nějaké dobré červené víno.
No a pak by mě tam asi museli odnést, protože bych to zřejmě nerozchodila :-D
Já asi pařížský salát. ;-)
Svagor si dal na veceru fenikel a este aj kurca, ale on je chlap, tak je uplne jasne, ze co mu viac chutilo :)
http://www.doba.sk/2014/05/14/ocino-pre-svoje-deti-pripravuje-vzdelavacie-palacinky/
Ještě kdyby to chutnalo stejně jako to vypadá. To by byl větší hardcore. Játrová palačinka, mozečková. Ze střevní bych se tutově poblil. A jak by asi chutnal ten uterus? :-k
Ale ak by ho niekto urobil za mna....
Momentalne som vsak schrumala polku svajciarskej horkej cokolady s pomarancom a mandkami, nech nespadnem do hladiny alfa :)
... ale ano, kalorická bomba na entou.