Jídlo a pití
Dneska jsem měl tu čest ochutnat svatojánské pivo. Bylo docela dobré, ale hlavně mě přivedlo na myšlenku založit topic na téma, které mají lidé společné bez rozdílu. Tedy najdou se mezi námi tací, kteří posvátnou zásadu "alkohol podávaný v malých dávkách neškodí v jakémkoliv množství" nectí, tak jsem se rozhodl rozšířit diskusi na téma jídlo. Pokud tady daná diskuse již je, tak prosím Aleka, aby jí smazal a zahodil jí na smetiště dějin, ale v opačném případě nechtě diskuse započne. Tématem je cokoliv, co Vás napadne. Co Vám chutná, co jste dnes vypili (snědli). Dějiny pití, vaření. A tak dále, a tak dále....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
jak můžou všechno míchat těma hůlkama? :-k
Vypadá to suprově... a navíc jsem dostal zase chuť na indii, v poslední době jsem z této kuchyně úplně nadšený.
Jestli tohle rostlo na tom stromu poznání, tak se nedivím, že po tom ti dva chňapli. Já bych se tam ani nestihla zabydlet a už bych se musela pakovat pryč, páč bych ani neskoušela odolávat.
Já je mám velmi rád. Jen to loupání je dost otravné. :D
u vás co nakupujete granátový jablíčka, jak na to? zhruba před měsícem jsem si ho koupil u más v tescu, rozřízl ho a vyhodil do koše (vzhledem k tomu že to není úplně nejlevnější jablíčko toto nechci opakovat).
Ale je i tak chutný?