Jídlo a pití
Dneska jsem měl tu čest ochutnat svatojánské pivo. Bylo docela dobré, ale hlavně mě přivedlo na myšlenku založit topic na téma, které mají lidé společné bez rozdílu. Tedy najdou se mezi námi tací, kteří posvátnou zásadu "alkohol podávaný v malých dávkách neškodí v jakémkoliv množství" nectí, tak jsem se rozhodl rozšířit diskusi na téma jídlo. Pokud tady daná diskuse již je, tak prosím Aleka, aby jí smazal a zahodil jí na smetiště dějin, ale v opačném případě nechtě diskuse započne. Tématem je cokoliv, co Vás napadne. Co Vám chutná, co jste dnes vypili (snědli). Dějiny pití, vaření. A tak dále, a tak dále....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
A opovažte se pochybovat o mé ženskosti! :-D Já jen nesnáším pokrytecké předsudky - tady čtete tyhle knihy a sledujete seriál...a to ty "nevázané" scény přetáčíte ? nebo v knize přeskakujete ? Asi jako v Comebacku ?
"německý film "můj bóže, můj bóže" :"
on - tak jsem tu paninko, přišel jsem vám opravit tu pračku
Ozzák - tak on je to opravář !
ona - promiňte, spadly mi šaty...
Ozzák - to nudné Lexo přetoč, já chci vědět, jestli jí vážně opraví tu pračku!
:-) pokrytci :-p
A na syrové maso jsem holt ujetá. Při porcování ho sním kvanta a když to na mne přijde, tak svůj řízek slupnu za syrova :-) Kdysi jsem bydlela na privátě a někdy v září se měla objevit další spolubydlící - vešla prvně do kuchyně z předsíně a náš první vzájemný pohled - já před sebou balík syrové kuřecí játry napůl sežraný a hubu od krve :-) Jsem netušila že je vegetariánka - málem to s ní šlahlo :-D no a ?
A měl bys vědět, že syrová játra je největším zdrojem všech vitamínů v lidské výživě. Například céčko bys tepelným opracováním zničil :-) Ale proto to nejím - mi to chutná.
jarla. Proč neděláš veterinu?
Chmur - za nalezení každého parasita jsou prémie :-) Jak chceš motivovat lépe ?
Proč ? Protože z vlastní zkušenosti jsem zjistila, že to je v 90 % očkování a utrácení nevhodných dárků :( - což jsou okamžiky, kdy jsem málem neodolala utratit majitele. A 2 x týdně poslouchat stejné nezodpovědné plky, jak ho nemá kdo venčit, že si pořídili módní plemeno, že nikoho neposlouchá - bodejť když ho nikdo nevychovává a nejhnusnější na kterou jsem alergická "my budeme mít miminko a co kdyby mu ublížil!" pes ho ještě neviděl, ale rovnou by ho sežral - utratit pitomce i s miminkem, aby se nerozmnožili!
Jo a na afty, opary,...je nejdůležitější B12 a ta v pivu není. Takže stejnk a pivo k tomu je ta pravá kombinejšn :-))
No já dnes udělala camamberovou omáčku z 4 deci šlehačky a je lahodná :-)
B12 možná neobsahuje, ale nepasterizované má kvasnice, a ty jsou na afty taky moc dobré.
a
Kdo si smůlu vyprosí
ten se smůly dočká
pátek ji však nenosí
ani černá kočka
Kámoška spolužačka vaří vajíčko 25 minut a syrových potravin by se netkla a salmonelu měla 2x a jednou listeriósu...
Inak ten tatarak to je lahoda :)))...