Jídlo a pití
Dneska jsem měl tu čest ochutnat svatojánské pivo. Bylo docela dobré, ale hlavně mě přivedlo na myšlenku založit topic na téma, které mají lidé společné bez rozdílu. Tedy najdou se mezi námi tací, kteří posvátnou zásadu "alkohol podávaný v malých dávkách neškodí v jakémkoliv množství" nectí, tak jsem se rozhodl rozšířit diskusi na téma jídlo. Pokud tady daná diskuse již je, tak prosím Aleka, aby jí smazal a zahodil jí na smetiště dějin, ale v opačném případě nechtě diskuse započne. Tématem je cokoliv, co Vás napadne. Co Vám chutná, co jste dnes vypili (snědli). Dějiny pití, vaření. A tak dále, a tak dále....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
A vůbec sjedu i Diktátora :-D
http://www.cestapivnichznalcu.cz/
(tip pro dámy - máte malé kožené lodičky ? Nepadnou Vám ? Vemte malou 2cl štamprli a do každé nalejte po jedné slivovice nebo vodky a pak si je nazujte a celý den v nich doma choďte na boso - dokonale se vytvarují podle Vašeho chodidla, tak, že z nich nebudete mít otlačeniny, ale už si je od Vás nikdo nemůže půjčit aniž by se nezmrzačil :-))
Montezuma3: Mekáč dělá blafy, ale jinak ty hamburgery dělá se sladkou bulkou, což je asi ta nasládlost o které píšeš, ale takové jsou bulky k hamburgerům obecně.
Ben Nevis: Rýže je v pohodě, tu bych jedl třeba i s lečem.
A k tý nejdivnější kombinaci - jednou se mi podařilo pozřít knedlíky s vajíčkem a koprem, který vyráběla kamarádka a já měla vyndat mraženou pažitku...bohužel to byl kopr a ve zmrzlé podobě vypadal stejně jak pažitka...a jak nám to jelo, když nic jinýho nebylo :D
Montezuma3: No mě to teda dost divný přišlo...osmaženej kopr, nic moc :D