Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1104105107109110581

Komentáře

• Slušnost se už prý není IN :-)
  • @Hildegarda Nejsem si jista, jestli Miloš je ten správný "zlý chlapec" :twisted:
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    brbr napsal(a):

@Hildegarda Nejsem si jista, jestli Miloš je ten správný "zlý chlapec" :twisted:

K čemu zlý chlapec, když může být zlý aligátor :D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    A jejda, Miloš je hlavou státu. Mno musíme to vydržet. Už jenom pět let. Pak můžeme zvolit jiného dobrovolníka. Třeba Jirku. Určitě se na starý kolena taky rozhodne kandidovat.
  • tak si uzite co najviac tej pravdy a lasky :roll:
  • Montezuma3 napsal(a):

A jejda, Miloš je hlavou státu. Mno musíme to vydržet. Už jenom pět let. Pak můžeme zvolit jiného dobrovolníka. Třeba Jirku. Určitě se na starý kolena taky rozhodne kandidovat.

Ty umíš člověka povzbudit... 8-O :-o
  • upraveno 26. ledna 2013
    Miloš si to za podpory Bohdalové určitě protáhne na deset. A pak si to ve druhém kole rozdá Jirka s Bobo.
    A nezapomeňte na Tomia, ten tam bude příště jak na koni!
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    brbr napsal(a):

Miloš si to za podpory Bohdalové určitě protáhne na deset. A pak si to ve druhém kole rozdá Jirka s Bobo.

Jirka s Káťou a Okurkami :D
  • upraveno 26. ledna 2013
    Já vzal radši v jednu odpoledne psa a šoupli jsme si dvouhodinovou procházku, než abych poslouchal ty kecy v bedně. Stačily mi ty výlevy po vyhlášení výsledků.

Musím říct, že mi KS byl svojí decentní a upřímnou reakcí mnohem sympatičtější, než kterýkoliv z jeho rádoby-příznivců, kteří to viditelně nedokázali skousnout. Ač mě jinak jeho názory příliš neoslovují, v té bezprostřední reakci si zachoval vpravdě šlechtickou noblesu. Dobrá, opět se nám poděkoval u svých voličů (sich bedanken bei j-m für etwas), ale jinak fakt na úrovni!

Klausův výrok ČT opět nejprve několikrát citovala vytržený z kontextu, než ukázala jeho autentickou verzi. Lásku a nenávist bych do toho já sice netahal, ale s kritikou médií naprosto souhlasím.

Zeman si měl odpustit ty řeči o "čestném druhém místě", i když byl v tu chvíli nutně dost přehecovaný. To, jak sepsul MF-dnes je toho ostatně dokladem. Novináři si ovšem, narozdíl od KS, tu "softwarovou kulku" naprosto zasloužili. Jestli chtěl trumfnout knížete ve zpěvu, tak příště, prosím, bez Hůlek.

Dál už jen bída s nouzí - Šídlo (chyby dělají pouze druzí, my nikdy), Dvořáková (buď zná toho Klause mnohem lépe, než by se zdálo, nebo taky ujíždí na Havlovi..), a největší ludrák Mitrofanov (Všichni Zemanovci jsou buď náckové nebo nevědomé obelhané ovce. So speaks the Lord of Terror, and so it is written). STFU already!
    Jirka s Katkou a okurami začínaji kapánek Hodorovatět!
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Krisa napsal(a):

Jirka s Katkou a okurami začínaji kapánek Hodorovatět!

Ja viem, ale to som si nemohol pomôcť keď som videl slová 'Jirka' a 'rozdať' v jednej vete :anxious:
  • No, já jsem byla nějak srovnaná s tím, že vyhraje Zeman, ale ten jeho první povolební projev s Jiřinkou po pravici a dcerou Kateřinou po levici mě dorazil.
    Měly z toho udělat pořádnou šou. Moderoval by to Leoš a před vyhlášením vítěze by dramatizoval dlouhou mlčenlivou pauzou.
    "A vítězem první,.. (záběr na lehce nervózního Miloše) České,.. (záběr na usínajícího Karla) volby,.. (záběr na fanynky s plyšáky v prvních řadách) prezidenta,.. se stává,....... Miloš Zeman!!!" Prásk, světlice a třpytky ze stropu studia. Mexické vlny v hledišti a nějaký vítězoslavná píseň v pozadí.
  • upraveno 27. ledna 2013
    mne to pripominalo to skodoradostnu radost, ked som vyhrala ako dieta v céčkach
    Haha, ja som prva a ty si druhy, haha
    Ako Nelson

edit: dakujem sarvenovi za upozornenie o diakritike ;)
    upraveno 27. ledna 2013
    Montezuma3 napsal(a):

nějaký vítězoslavná píseň v pozadí.

Myslíš hymnu ČR? :D

Vítězství MZ jsem čekala, takže se z toho neskládám jako spousta lidí na FB (muhaha) a ten jeho projev jsem čekala taky - bude to dalších 5 (až 10) let ještě sranda.
  • Hildegarda napsal(a):

som vyhrala ako dieta v ceckach

tá interpunkcia je dôležitá niekedy :), lebo asi 5 sekúnd som neveriacky pozeral, že čo to preboha píšeš :)
  • Vážení uživatelé tohoto fóra, kdybyste nebyli všichni tak totálně vypatlaní, určitě byste věděli, že ten kretén Schwarzenberg přece nemá šanci a ó náš pan prezident (teda vlastně kdybyste vy idioti četli ústavu, věděli byste, že ještě není prezident) byl vítěz už od začátku. :-) :-(
    Jupí, jsem vypatlaný idiot a nejsem v tom sám. :-)
  • Na FB běžné označení pro voliče Karla, toho zas... nácka (ano takhle to vidí u nás na dědině, kde volby pravidelně vyhrávají "třešničky").
  • @Lady Sansa
    Doufám, že to byla ironie.
  • Tak, kde udělali soudruzi z NDR chybu, že KS vyhráti nestačil? :-)

Musím si jít přečíst nějakou analýzu na idnes, protože jsem si nechtěla kazit víkend politikou. :-)
    A jsem ráda, že už to skončilo, protože se mi nechce měnit pravicová média za Novinky apod. jenom kvůli tomu, že se na 14 dní proměnily ve volební štáby.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Předpokládám, že většina lidí odvozuje svůj pocit spokojenosti v životě od jiných věcí než od prezidentské volby, takže bych nechal politiku politikou a zase kecal o životě, vesmíru a vůbec :-D
  • flanker.27 napsal(a):

Předpokládám, že většina lidí odvozuje svůj pocit spokojenosti v životě od jiných věcí než od prezidentské volby, takže bych nechal politiku politikou a zase kecal o životě, vesmíru a vůbec :-D

Tak jest. :-) Jenom mne zarazilo, že Lady Sansa jako křehká květinka se zde prezentující vypustila z úst takový krátkozrace jedovatý výšleh.

@Vlcacka To byla inspirace budoucím panem prezidentem - Lady Sansa se připravuje dopředu, aby jí to pak nazaskočilo :D
  • Od Lady Sansy to měl být předpokládám výklad věcí budoucích i minulých, protože přesně takto se prezentuje náš nový prezident.
  • Uf, to jsem se lekla, že jí přeskočilo. :-D Díky za uklidnění. :-) Já teda doufám že i když máme hrubozrnného páprdu na Hradě, že se k tomuhle připodobňovat nemusíme. :-P
  • Aleku, doufám, že nehodláš emigrovat. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.