Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Musím říct, že mi KS byl svojí decentní a upřímnou reakcí mnohem sympatičtější, než kterýkoliv z jeho rádoby-příznivců, kteří to viditelně nedokázali skousnout. Ač mě jinak jeho názory příliš neoslovují, v té bezprostřední reakci si zachoval vpravdě šlechtickou noblesu. Dobrá, opět se nám poděkoval u svých voličů (sich bedanken bei j-m für etwas), ale jinak fakt na úrovni!
Klausův výrok ČT opět nejprve několikrát citovala vytržený z kontextu, než ukázala jeho autentickou verzi. Lásku a nenávist bych do toho já sice netahal, ale s kritikou médií naprosto souhlasím.
Zeman si měl odpustit ty řeči o "čestném druhém místě", i když byl v tu chvíli nutně dost přehecovaný. To, jak sepsul MF-dnes je toho ostatně dokladem. Novináři si ovšem, narozdíl od KS, tu "softwarovou kulku" naprosto zasloužili. Jestli chtěl trumfnout knížete ve zpěvu, tak příště, prosím, bez Hůlek.
Dál už jen bída s nouzí - Šídlo (chyby dělají pouze druzí, my nikdy), Dvořáková (buď zná toho Klause mnohem lépe, než by se zdálo, nebo taky ujíždí na Havlovi..), a největší ludrák Mitrofanov (Všichni Zemanovci jsou buď náckové nebo nevědomé obelhané ovce. So speaks the Lord of Terror, and so it is written). STFU already!
"A vítězem první,.. (záběr na lehce nervózního Miloše) České,.. (záběr na usínajícího Karla) volby,.. (záběr na fanynky s plyšáky v prvních řadách) prezidenta,.. se stává,....... Miloš Zeman!!!" Prásk, světlice a třpytky ze stropu studia. Mexické vlny v hledišti a nějaký vítězoslavná píseň v pozadí.
Haha, ja som prva a ty si druhy, haha
Ako Nelson
edit: dakujem sarvenovi za upozornenie o diakritike ;)
Vítězství MZ jsem čekala, takže se z toho neskládám jako spousta lidí na FB (muhaha) a ten jeho projev jsem čekala taky - bude to dalších 5 (až 10) let ještě sranda.
Doufám, že to byla ironie.
Musím si jít přečíst nějakou analýzu na idnes, protože jsem si nechtěla kazit víkend politikou. :-)
A jsem ráda, že už to skončilo, protože se mi nechce měnit pravicová média za Novinky apod. jenom kvůli tomu, že se na 14 dní proměnily ve volební štáby.