Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
erepublik.com/en
Je to hra, v ktorej sa stanete občanom skutočnej krajiny(aj Česka a Slovenska), pričom môžete bojovať, obchodovať, pracovať a podobne. Výhodou je, že samotné systémy hry od vás nevyžadujú hodiny aktivity, ale všetko máte behom pár minút(a ak nemáte čas, ani tam nemusíte byť každý deň) a mnohé veci sú o komunite(ktorá je fakt dobrá, aj keď momentálne je trochu mŕtvo v oboch krajinách a chce to nových hráčov).
Čiže, ak by ste mali záujem, budete vítaní, či už v eSlovensku alebo eČesku(obe krajiny potrebujú nových ľudí, pričom možností realizovať sa je naozaj mnoho, či už vo vládach oboch krajín, alebo v novinárskej činnosti, alebo, ak ste vychcaní, tak si nájdete aj spôsob veľkého zárobku skrze podnikanie).
A vůbec, proč to nenechat na majiteli druhého bejby, ať se ozve sám, bude-li chtít. :) Každopádně mu gratuluji i tak.
A to bejby nie je moje :)
Ještě k těm tahanicím okolo volby prezidenta - dneska mě kolega cestou vlakem do Krakowa dal přečíst jeden článek. Autorův pohled na svět se od toho mého dosti liší, jazyk je.. ehm.. jaký je, nicméně ho minimálně těm otrlejším "pravdoláskařům" doporučuji k přečtění. Jenom abyste viděli, jak různě se dá na věci pohlížet. Zkuste se soustředit na obsah, ne na formu..
@Alek: sice už jsi studium zakončil, nicméně vzhledem k tvé profesi se svým způsobem stále jedná o studijní materiál.
Nebo tím myslíš, že se Zeman pokusí zlikvidovat vládu dřív, než o tendru rozhodne?
Radši přejdu ke gratulaci Alekovi :)
Tohle je sice starší, ale pořád koluje:
My jsme Zemani
A není to o bariéře mezi dvěma tábory, to je kravina. Z těch devíti kandidátů tam bylo sedm, které bych byl schopen volit. Xkrát jsem tu napsal že KS není ideální (odznáček ani nic podobného jsem nikdy neměl). Řeči Kalouska o KS jako premiérovi mě rozesmály asi víc než vás - ten člověk by byl v té pozici naprosto tragický. A stejně zoufalá a komická je věta Zeman není můj prezident. Myslím že to všichni respektují, ale to prostě neznamená, že lze zavřít oči. A já myslel, že naivní jsem tu já :-) Jak už jsem tu psal, Nečasova vláda už IMO stejně nic nerozhodne, tohle bude na další - a to už bude mít vše (Sněmovnu, Senát, kraje i Hrad) v rukách Zemanovo křídlo v ČSSD (pánové Sobotka s Dienstbierem tomu budou jen smutně přihlížet). Já prostě Šloufovi věřím už všechno, on je fakt geniální, on se nevychloubá jen tak. On když prostě v r. 2008 řekne, že tam Zemana obklopeného mladýma holkama ve 2013 dostane a je tak všem pro smích, tak to dokáže.
Chjo, jak vy to děláte, že mě vždycky ještě přesvědčíte reagovat :-)