Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1105106108110111581

Komentáře

• alek ing je aleKING. gratulácia!
  • Tak pomimo(ak na tomto fóre je nejaké pravidlo proti reklamám(pričom toto ani reklama vlastne nie je, lebo za ňu nič nemám), tak to zmažte alebo mi povedzte, že niečo porušujem, nech to upravím sám), ale ak by ste niekto hrávali browser hry(ak neviete, čo to je, asi to nehrávate, takže vlastne je to jedno :D ), tak by vás možno zaujímalo skúsiť toto:
    erepublik.com/en
    Je to hra, v ktorej sa stanete občanom skutočnej krajiny(aj Česka a Slovenska), pričom môžete bojovať, obchodovať, pracovať a podobne. Výhodou je, že samotné systémy hry od vás nevyžadujú hodiny aktivity, ale všetko máte behom pár minút(a ak nemáte čas, ani tam nemusíte byť každý deň) a mnohé veci sú o komunite(ktorá je fakt dobrá, aj keď momentálne je trochu mŕtvo v oboch krajinách a chce to nových hráčov).
    Čiže, ak by ste mali záujem, budete vítaní, či už v eSlovensku alebo eČesku(obe krajiny potrebujú nových ľudí, pričom možností realizovať sa je naozaj mnoho, či už vo vládach oboch krajín, alebo v novinárskej činnosti, alebo, ak ste vychcaní, tak si nájdete aj spôsob veľkého zárobku skrze podnikanie).
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    multiKing a má se multiskvěle =D
  • No jo, někdo je ing a někdo má zase druhé bejby. Obojí je radostná událost. ;-)
  • Gratuluji Alekovi k Ingovi a heavymu :D k druhému bejby!
  • To ne já. :-P
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @heavy_head Gratuluju. Je to dítě nebo holka? :twisted:
  • heavy_head napsal(a):

To ne já. :-P

No, to já vím, že ne... Ale když to takhle nakousneš a neřekneš kdo, tak to jenom posílí mojí vrozenou zvědavost. ;)
    A vůbec, proč to nenechat na majiteli druhého bejby, ať se ozve sám, bude-li chtít. :) Každopádně mu gratuluji i tak.
  • Jak se v knížce jmenuje území, které je spravované Lannistery - v originále je to Westerlands, takže západní země?
  • @alek vitaj v klube :)
    A to bejby nie je moje :)
  • Ano, není její. :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Ehm, vždycky když vidím slovo bejby, vzpomenusi na Hříšňák. "Bejby nebude sedět v koutě."
  • @heavy_head: že by Tyna? Už tu nějakou chvíli nic nenapsala.. Každopádně gratuluji tajemné mamince i Alekovi k(-)ingovi :-)

Ještě k těm tahanicím okolo volby prezidenta - dneska mě kolega cestou vlakem do Krakowa dal přečíst jeden článek. Autorův pohled na svět se od toho mého dosti liší, jazyk je.. ehm.. jaký je, nicméně ho minimálně těm otrlejším "pravdoláskařům" doporučuji k přečtění. Jenom abyste viděli, jak různě se dá na věci pohlížet. Zkuste se soustředit na obsah, ne na formu..

@Alek: sice už jsi studium zakončil, nicméně vzhledem k tvé profesi se svým způsobem stále jedná o studijní materiál.
  • Mě na tom článku právěže nejvíc zaujala ta forma. :twisted:
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Gratuluji panu Ing. i tajemnému rodiči - napadá mě ještě Chmur, ten se taky někde "fláká" :)
  • Chvilku trvalo, než mi docvaklo, koho heavy s tím bejby myslel. Teda doufam, že mi to docvaklo správně a děkuju za gratulace.
  • upraveno 28. ledna 2013
    Sorry, dfense jsem prákrát zkusil, ale nejde mi to. Podobně nekompatibilní jsem s texty Blistů - tam to ale aspoň občas ještě zkusím.
    heavy_head napsal(a):

Aleku, doufám, že nehodláš emigrovat. :-)

Neboj, nejsem šašek Klaus. Je to historický moment a zároveň je to vlastně neuvěřitelný. Jak ta lidská paměť, tak ten pravděpodobný podvod na voličích (Mr. Šlouf už rozjíždí akci Temelín), ale hlavně těch neuvěřitelných 45 % pro KS. To je potenciál, pro který tu stojí za to zůstat ;-) Zeman je sice ještě o chlup horší než Klaus, ale přežili jsme desetiletku s ním, přežijeme i tu Zemanovu (pokud se neuchlastá dřív, u Moravce jí měl pěknou).
    sarven napsal(a):

alek ing je aleKING. gratulácia!

Díky díky, vám všem.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Gratuluji Alekovi.
  • upraveno 29. ledna 2013
    @Alek: Dostavba temelína je v rukou vlády, prezident má jiné úkoly. Jestli si do toho nechá Nečas kecat od Šloufa výměnou za to, že se ho Zeman nebude snažit sestřelit, je to především Nečasovo selhání.

Nebo tím myslíš, že se Zeman pokusí zlikvidovat vládu dřív, než o tendru rozhodne?
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Tak nějak jsem doufal, že volby skončily, ale zdá se, že se jede setrvačností. Asi tak jako demonstrátoři co pořád nesundali své žluté odznáčky vykřikující do světa veledůležitou zprávu o voličských preferencích dotyčného oplackovance.

Radši přejdu ke gratulaci Alekovi :)
  • Teď pro změnu baví komedianti, jak nedokáží akceptovat demokratické volby a Zeman není jejich prezident. :-)

Tohle je sice starší, ale pořád koluje:
    My jsme Zemani
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Silně doporučuju včerejší Jak to vidí Ivan Hoffman, výborný rozbor voleb jako takových - proč je bariéra mezi oběma tábory, proč srocování za Karlem bylo spíš kontraproduktivní, jestli šlo o protestní volbu a proč nelze prezidentského kandidáta odříznout od jeho působení v nepopulární vládě.
  • upraveno 29. ledna 2013
    Jen jsem odpověděl na dotaz, vím, že se diskuze o Zemanovi nyní už nesluší a je snahou jí dusit. Ale jak napsal GRRM, „teď to teprve začne“. Teď začnou všichni ti Šloufové, Palasové, Grégrové, Zbytkové ad. vylejzat, teď se bude násobit to, co předvedli v posledních dnech - a to se na mě prostě nezlobte, to je prostě prasárna v přímém přenosu - a největší chyba není u nich, ale ve štábech protikandidátů, že na to nebyly schopné reagovat a zejména v médiích, která nenašla odvahu se tomu postavit.

A není to o bariéře mezi dvěma tábory, to je kravina. Z těch devíti kandidátů tam bylo sedm, které bych byl schopen volit. Xkrát jsem tu napsal že KS není ideální (odznáček ani nic podobného jsem nikdy neměl). Řeči Kalouska o KS jako premiérovi mě rozesmály asi víc než vás - ten člověk by byl v té pozici naprosto tragický. A stejně zoufalá a komická je věta Zeman není můj prezident. Myslím že to všichni respektují, ale to prostě neznamená, že lze zavřít oči.
    Dostavba temelína je v rukou vlády, prezident má jiné úkoly. Jestli si do toho nechá Nečas kecat od Šloufa výměnou za to, že se ho Zeman nebude snažit sestřelit, je to především Nečasovo selhání.
    A já myslel, že naivní jsem tu já :-) Jak už jsem tu psal, Nečasova vláda už IMO stejně nic nerozhodne, tohle bude na další - a to už bude mít vše (Sněmovnu, Senát, kraje i Hrad) v rukách Zemanovo křídlo v ČSSD (pánové Sobotka s Dienstbierem tomu budou jen smutně přihlížet). Já prostě Šloufovi věřím už všechno, on je fakt geniální, on se nevychloubá jen tak. On když prostě v r. 2008 řekne, že tam Zemana obklopeného mladýma holkama ve 2013 dostane a je tak všem pro smích, tak to dokáže.

Chjo, jak vy to děláte, že mě vždycky ještě přesvědčíte reagovat :-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Na ten pád vznikla spousta vtipů, některé jsou dobré jiné nikoli. Tenhle je však boží :)
    image
  • Já si přitom vzpomněl na Kodeta:
    „To mě říkáš ty, kterej se i na Štědrej den zliješ jako ruskej mužik?!! Pojď mi to říct sem!! Tady nejsi na generálním štábu!“
  • Premýšľam nad zmyslom vašich debát
  • Gardien napsal(a):

Premýšľam nad zmyslom vašich debát

Z toho si nic nedělej, to se mi taky stává často a z toho důvodu se spousty z nich neúčastním. Tahle zas dávala smysl mě a proto jsem jí rozdmýchal - když jsem získal, to co jsem chtěl (pochopil trochu motivace voličů Zemana), stáhl jsem se a teď už je to jen o takovém závěrečném shrnutí, pád do těch starých kolejí, kde si najdeme toho společného nepřítele, na kterého budeme moci nadávat, jak už to u politiky bývá :-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Se stim smiř ;)
  • @alek aha.. ja sem to přestal číst už týden před volbami.. Nedalo sa s Vami vydržať.. inač najhošie je že ja asi aj chápem čo ľudí viedlo k tomu voliť Zemana.. ale Kníže.. je kníže
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.