Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1108109111113114581

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    K těm důchodcům mám celkem dobrý příklad: Můj děda je přesně o týden starší než Karel Gott a ačkoli nemá zlato v hrdle, černé vlasy, mimino a ženu mladší než dceru, tak je (dle mého názoru) velmi aktivní. Ale i sám tvrdí, že po 70 už toho tolik nezvládne a víc se unaví - a to jezdí s kamarády na výlety na hory, chodí na výlety po okrajích HK, sám postavil zahradní domek, 2 přístřešky na kola, zateplil dveře, vyrobil spoustu skříní a před necelými 10 lety udělal z půdy byt (samozřejmě jsme mu s tím pomáhali, ale většínu stejně udělal sám, protože ho to baví a dělal to ve všední dny, kdy jsme byli v čoudu).
    Po tom, co odešel do důchodu, byl chvíli pracující důchodce - protože jeho kolegyně šla na mateřskou, tak jim zaměstnavatel umožnil, aby tam děda byl, než se vrátí/na částečný úvazek na střídačku s tou paní podle potřeby. A spousta lidí na něj byla hnusná, protože bere práci mladým lidem! To jen k tomu, jak ty báby a dědky uživit...
  • @Thorar Akosi som sa uz preladila :)
    upraveno 3. února 2013
    Pokusím se přesunout diskusi z "Různých filmů", než na nás Nevada zase vyběhne a začne trhat :)
    Chmur napsal(a):

Žádný člověk přece není odpad. Když má svoji cenu. Možná ne pro mě ale určitě pro jeho rodiče, sourozence, příbuzné a kamarády.
    No když už jsme u těch rejoiců (nic proti rejoicům do přírody a lezení, kam byly původně určeny) a ponožek v sandálech... :D
  • @Krisa Jo to můj děda je na tom úplně stejně. Zatímco taťka doma věčně pochoduje a skuhrá, děda si svoje podělaný záda léčí pohybem (hádejte s jakým asi výsledkem). A taky má pořád hnědý vlasy, tak doufám, že jsem po něm :-)
    @Lady Sansa :D My jsme museli dědu - po tom, co se vyléčil z vyhřezlé ploténky - ukecat, abychom mu mohli nanosit pytle s cementem my, takže to naprosto chápu
  • Co to je rejoice a co je na nich špatně? Google mi našel nějakou značku kalhot, to je ono? :-)

Přelidnění planety je vážné téma a příroda si nejspíš nakonec udělá pořádek, pokud k tomu bude mít důvod.

Je zajímavé, že v této společnosti zaměření na humanitu (člověk je to nejdražší na světě, a tak mu ani nedovolíme zemřít, když si to přeje) stále existují zvířecí koncentráky. Jakoby lidé pořád potřebovali mít něco, nad co se mohou povyšovat, když je zakázáno otrokaření.
    BenNevis napsal(a):

Co to je rejoice a co je na nich špatně? Google mi našel nějakou značku kalhot, to je ono? :-)

Ano, je to ono. Špatné na nich není nic, pokud se nosí tam, kam jsou určeny - původně horolezení (proto ten zesílený zadek a kolena, aby se to nerozedřelo tak lehce) a na různé sportovní aktivity a výlety do přírody. Jenže tady se nosí jako běžné kalhoty - do práce, do školy, do kina, na výlet do Prahy, apod., což mi přijde příšerný, asi jako džíny do divadla (dokonce i do Národního = WTF).

Aby to nevypadalo, že jsem nějak divně zaměřená proti rejoicům, tak několikery (šméčkový) vlastním a nosím je na práci na zahradě a kolem baráku a na různé aktivity, kdy hrozí rozervání či zásadnější zaprasení oblečení (stezska odvahy pro děti na soustředění, sběr hub, brigáda na loděnici...).
  • @Krisa Aha, tak u nás je moc nevídám, musím kouknout, co mají naši chlapi v práci: rifle, rifle, ošoupané rifle, tmavě modré rifle...

horší je to v létě, to se nosí bermudy (v klimatizované kanceláři). :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    horší je to v létě, to se nosí bermudy
    Ty nenosím ani pod napřeženou pistolí. Jsem ten první případ, nosím je dokonce i na soud (se sakem).
  • Krisa napsal(a):

BenNevis napsal(a):

Co to je rejoice a co je na nich špatně? Google mi našel nějakou značku kalhot, to je ono? :-)

Jenže tady se nosí jako běžné kalhoty - do práce, do školy, do kina, na výlet do Prahy, apod., což mi přijde příšerný, asi jako džíny do divadla (dokonce i do Národního = WTF).
    Když jsem byl ještě na střední jednou za uherskej rok v Praze, a poštěstilo se učitelce sehnat lístky do Národního na Sluhu dvou pánů. Tak jsme tam prostě chtě-nechtě s kámošem šli v černéch riflích a v košili. Člověku se nepovede splašit během půl hodiny oblek, aby nějak vypadal. Připadali jsme si sice blbě ale co už.

upraveno 4. února 2013
    @Blackfish Černé ještě jdou - pokud se tváří jako "normální" kalhoty. Bohužel se v divadlech narazí i na svtěle modré, vyšisované, cool potrhané kusy. A ne jen na středoškolácích, u kterých se hovadské chování dá pochopit :), ale i na dospělých lidech, kteří by se už mohli umět slušně chovat.

Já normálně taky vypadám jako prase, ale když jdu někam mezi lidi, tak se snažím obléct se slušně podle příležitosti. Asi před 3 týdny se mi stalo, že jsem přijela do Prahy a kamarádi mi řekli, že jdem do Činoherního klubu na představení (samozřejmě až tam, ne dopředu). Takže jsem šla v čem jsem byla - černý rolák, sukně (s pruhy - hnědý, lososový, bílý a černý), černé punčochy a tmavě hnědé zimní boty. Měla jsem hrozně divnej pocit, že nejsem ve společenském, ale pak jsem tam uviděla pár v teplácích (opravdu to byly tepláky) a paní, co vypadala jako Cruela de Ville a trochu jsem se uklidnila :D
  • Krisa napsal(a):

@Blackfish Černé ještě jdou - pokud se tváří jako "normální" kalhoty. Bohužel se v divadlech narazí i na svtěle modré, vyšisované, cool potrhané kusy. A ne jen na středoškolácích, u kterých se hovadské chování dá pochopit :), ale i na dospělých lidech, kteří by se už mohli umět slušně chovat.

Tak to souhlasím.

• To mi připomíná, jak jsem šla bráchovi na svatbu na úřad, manžel si vzal černý oblek (jiný stejně nemá), já šaty. Příbuzní nevěsty tam přišli, jako kdyby si odskočili do samoobsluhy. Ještě nikdy jsem si nepřipadala tak overdressed. :-D
  • @flanker.27 No esteze nemate porotu. To by si velmi dobry dojem neurobil :)
  • Ja ine nohovice ako rifle nemam, tak sa len modlim, nech ma nikto nikde nevola :). Mali sme ist teraz na svadbu, ale nastastie sme ochoreli :twisted:
    Teda mam v skrini par siat, ale ...
    Apropo nechce niekto cierne krajkove saty z Manga bez rukavov, po kolena, bez vystrihu, 38? Potrebujem uvolnit skrinu.
    upraveno 4. února 2013
    @Hildegarda Ty netušíš, jak je pěknej a jak mi sluší ;-)

P. S. Díky za nabídku ale není to moje velikost =D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Přesně jak jsem před několika týdny předpovídal. Telka startuje od 22. února. Jo jo, další telka jménem Telka.
    Tu Zoom jsem ještě ani neviděl. Nicméně, teď je na tahu Prima. Pořád ale očekávám nějakou stanici na animované pohádky :roll:
  • @Montezuma3 Na to se někdo dívá???? :?:

(No dobře, někdy večer u žehlení když člověk potřebuje něco na odreagování a v češtině, tak se teda jako někdy na tu růžovou zahradu dívám, ale stává se z toho opravdu větší a větší hovadina, takže v poslední době spíš vítězí touha po vědění a čt2)
    Ty bláho "Zlatou mříž, Hogo-fogo, Čundrcountryshow, Zlatíčka, Horoskopičiny, Rande, Čtveráci, Politické harašení nebo Novoty"!
    Ještě Doremi a bude to moje nejoblíbenější stanice.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    ZOOM je takový pokus o českou Discovery. Co marodím, tak jsem se párkrát dívala - dnes na dokument o havárii ropné plošiny v Mexickém zálivu. U mě dobrý. Prima poslední dobou sbírá plusové body, Nova spíš naopak.
  • nova sbírá mínusy už pár let. Prima u mě boduje Coolem a teď i Zoomem.
  • @Blackfish Nova je ta čo nas presvedčuje že plus štyri sú mínus 15?
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Gardien Ano. To je ta slavná televize.
    Celkem zajímavý graf o přesunu preferencí mezi prvním a druhým kolem prezidentské volby, vpodstatě podporuje co jsem předpovídal. Zeman získal větší část voličů Dienstbiera i Fischera a co je zajímavé, dokonce i Táni Fischerové.

image
  • Zajímavé, ovšem u nás na vesnici, jak jsem si dělal přehled hned po volbách zběžně, tak šli volit všichni ti co v prvním, nikdo navíc. Pár jich nepřišlo, a Zeman přebral hlasy i kandidátů, kteří měli v prvním kole úplně jiné názory než on. Takže věřím tomu, že se lidi nechali obalamutit proti "rakouskou" propagandou a ne názory kandidáta, o kterém nevěděli zhola nic. A troufám si tvrdit že na venkově moravy to mohla být tak 3/4 většina.
  • upraveno 11. února 2013
    @Blackfish U Schwarzenberga jsem žádné skutečné názory nezaznamenala - vyjma Benešových dekretů, o kterých neřekl nic šokantního, ale bylo to nešťastné. Upřímně řečeno by byl loutka (hádejte koho) podepisující papíry. O představě paní Schwarzenbergové, která si upletla bastarda s dalším potomkem pronacistické rodiny a kamarádem Jorga Heidera, na Hradě ani nemluvím - média vůči ní byla ještě shovívavá, aby Schwarzenbergovi nedělali špatnou reklamu. Zemana nemám zrovna v lásce, ale stojím si za tím, že tentokrát voliči konečně udělali státotvorné rozhodnutí. A reakce médií na jeho zvolení mě neuvěřitelně pobavila =D
  • Mě zaujalo u těch grafů, jak jsou voliči KS věrní. Jenom 3 procenta přeběhla nebo nešla volit. Zato Zemanovi jich dost uteklo. Možná volili v prvním kole proti Fischerovi, který měl preference.
  • @BenNevis No ak tomu grafu dobre rozumiem, tak Zemanovi utiekli len 2 percentá. :?:
  • @Arutha2321 Aha, já jsem viděla ještě jiný graf, kde bylo přes 20% uprchlíků. :-k
  • @svoa00 Vieš, chcel som na tento tvoj výrok nejako zareagovať ale uvedomil som si že asi na to nie som ten najpovolanejší aby som tu obhajoval Schwarzenberga... Tak asi nič.. ale k Zemanovy toľko: Keď ma niekto potrebu navážaŤ sa ešte aj do (myslím) denníku Mladá Fronta...
    tak ma ten človek neoslovuje...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.