Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Po tom, co odešel do důchodu, byl chvíli pracující důchodce - protože jeho kolegyně šla na mateřskou, tak jim zaměstnavatel umožnil, aby tam děda byl, než se vrátí/na částečný úvazek na střídačku s tou paní podle potřeby. A spousta lidí na něj byla hnusná, protože bere práci mladým lidem! To jen k tomu, jak ty báby a dědky uživit...
Přelidnění planety je vážné téma a příroda si nejspíš nakonec udělá pořádek, pokud k tomu bude mít důvod.
Je zajímavé, že v této společnosti zaměření na humanitu (člověk je to nejdražší na světě, a tak mu ani nedovolíme zemřít, když si to přeje) stále existují zvířecí koncentráky. Jakoby lidé pořád potřebovali mít něco, nad co se mohou povyšovat, když je zakázáno otrokaření.
Aby to nevypadalo, že jsem nějak divně zaměřená proti rejoicům, tak několikery (šméčkový) vlastním a nosím je na práci na zahradě a kolem baráku a na různé aktivity, kdy hrozí rozervání či zásadnější zaprasení oblečení (stezska odvahy pro děti na soustředění, sběr hub, brigáda na loděnici...).
horší je to v létě, to se nosí bermudy (v klimatizované kanceláři). :-)
Já normálně taky vypadám jako prase, ale když jdu někam mezi lidi, tak se snažím obléct se slušně podle příležitosti. Asi před 3 týdny se mi stalo, že jsem přijela do Prahy a kamarádi mi řekli, že jdem do Činoherního klubu na představení (samozřejmě až tam, ne dopředu). Takže jsem šla v čem jsem byla - černý rolák, sukně (s pruhy - hnědý, lososový, bílý a černý), černé punčochy a tmavě hnědé zimní boty. Měla jsem hrozně divnej pocit, že nejsem ve společenském, ale pak jsem tam uviděla pár v teplácích (opravdu to byly tepláky) a paní, co vypadala jako Cruela de Ville a trochu jsem se uklidnila :D
Teda mam v skrini par siat, ale ...
Apropo nechce niekto cierne krajkove saty z Manga bez rukavov, po kolena, bez vystrihu, 38? Potrebujem uvolnit skrinu.
P. S. Díky za nabídku ale není to moje velikost =D
Tu Zoom jsem ještě ani neviděl. Nicméně, teď je na tahu Prima. Pořád ale očekávám nějakou stanici na animované pohádky :roll:
(No dobře, někdy večer u žehlení když člověk potřebuje něco na odreagování a v češtině, tak se teda jako někdy na tu růžovou zahradu dívám, ale stává se z toho opravdu větší a větší hovadina, takže v poslední době spíš vítězí touha po vědění a čt2)
Ještě Doremi a bude to moje nejoblíbenější stanice.
tak ma ten človek neoslovuje...