Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1103104106108109581

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Docela by mě zajímalo, jestli ty inzeráty a billboardy mají v kampaních vůbec nějakej smysl, jestli nějak dokážou ovlivnit voliče (ostatně to se týká jakékoli inzerce).
    Tohle moc nechápu, přece taky po podporovatelích MZ nebudeš chtít, aby objímali stromy a pili Becherovku
    Na tom ovšem obvykle není nic v protikladu s tím co dělají či nedělají =D
  • Dokážou, o(v/b)čané se podle toho taky rozhodují, zvláště ti co moc neví o obou kandidátech a nechají se tak ovlivnit milým úsměvem a dobrým sloganem.
  • Taky se tam dají pěkně retušovat obličeje kandidátů, Miloš tam má jen jednu bradu :-)
    Nebo se dají přidávat punkerské účesy že :)

Jinak jsem ale mířil k tomu, že jsem obecně skeptickej k účinkům inzerce obecně.
  • Flankere mne akorát opruzujou. :-(
  • Já taky, ale byl jsem dříve taky skeptickej třeba k PPC (takové ty reklamy ve vyhldávačích po straně) a praxe mě naučila, že to opravdu funguje, je hafo lidí co na to kliká a nakoupí tam.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    flanker.27 napsal(a):

Jinak jsem ale mířil k tomu, že jsem obecně skeptickej k účinkům inzerce obecně.

Naivko. Je nehorázná fůra lidí, která se nechá jakoukoli inzercí/reklamou/letákem přesvědčit.
    Cy by pak Láďa Hruška dělal, než že by točil reportáže o okradených důchodcích?

• Proti Becherovce nic nemám, ba naopak, i když dám přednost Jagermeisteru. :-D

Mě připadají volební hesla trapná, takže tím se nenechám ovlivnit. Poslední dobou stejně volím spíš subjekty, které nemají prachy na kampaň.
    Nevím, podle čeho volí jiné lidi, možná podle keců, co chodí mailama. :-)

Normálně bych volila jako žena, tj. podle sympatií, ale vzhledem k tomu, ani ani jeden z těch dvou kandidátů se mi nelíbí, musím brát v úvahu další kritéria. :-)
  • @alek Zajímavé, že tak rychle stihli vyrobit inzerci s podporou, když to řekl teprve včera. :-)
    Ale Franz by se na prezidenta fakt nehodil, je moc naivní. Pokud nechtěl ovlivňovat voliče, měl si svůj názor nechat pro sebe.
    Zeman by byl blbý, kdyby se nesnažil přetáhnout voliče Fischera a Franze.
  • Jo, to oni jsou rychlí - i v debatě se tím oháněl a postavil na tom záv. řeč. On je v tom mistr, v debatách řekl mnohokrát nepravdu (včera ho takto označili Blisty) a vždy se vymluví, že měl špatný zdroj a vlastně řekne, že Franzova slova překroutili novináři.

Podle mého názoru je ale naivní si myslet, že Franzovo doporučení pro Zemana mu může pomoc. Jeho voliči jsou IMO naopak typičtí voliči KS z minulých voleb do PS, kteří si ted jen našli ještě o trochu víc exotičtějšího kandidáta :-) Zároven je u nich velký potenciál, že volit nepudou, protože KS už není tak cool jako minule.

Ale ten inzerát je stejně větší průser, to může vyústit v soudní tahanice. Při tom, jak by podle mě (!) byla tragedie zvolení Zemana, tohle by bylo ještě horší.
  • upraveno 25. ledna 2013
    Alek: Zemanova kampaň je podle mne postavená na tom, že divák přijme prvotní informaci a nasere se na KS a jenom čtvrtina diváka se dozví, že to je lež...

Ono je vůbec v průběhu kampaně na Demagog.cz vidět ty výsledky...
  • Zemanova kampaň se mi nelíbí, na ni by měl neutáhl.

Ale je dobře, že jsou média proti němu, je to lepší než kampaň. Díky tomu vytáhli na MZ veškerou špínu, co dokázali najít a prokázat, takže pokud MZ vyhraje, nemusíme se bát nějaké národní ostudy. :-)
  • Právě že můžeme, nejde o kauzy ale o vlastnosti. Od člověka, který je schopen označovat ženy ve svém okolí za coury (a to skutečně dle svědků řekl, když se ho novináři ptali, proč nemá v kabinetě ministryni), zřejmě měl ke svým manželkám násilnické sklony apod., já nečekám nic jiného než ostudu.

Sorry, ale ty poslední podrazy na Franze a hlavně ten inzerát mě zas trochu nastartovaly :-)
  • BenNevis napsal(a):

Ve školách by měli volební agitky učitelů zakázat, protože druhý stupeň bude "zasednutí si" na rebelské studenty.

Nechci nikomu kazit jeho představy, ale ono to zakázané je, minimálně na univerzitách. A platí to jak pro studenty, tak pro zaměstnance. To samé platí pro náboženskou či jakoukoliv jinou agitaci.

upraveno 25. ledna 2013
    Mě zas nastartuje pokaždé ten skok na sousto. Ano, blisty se ohradily vůči Zemanovi, ale stejně se ohradily vůči tomu, jak to bylo interpretováno v médiích. Což už média neuvedou :)

Franz řekl veřejně, že volit bude Zemana, já tohle slyšet bez dalšího, tak budu taky reprodukovat dál Franz ohlásil, že bude volit Zemana. Jestli nechtěl,a by to bylo mediálně použito, neměl to říkat veřejně.

A ono zcela na rovinu takovéhle užití něčího vyjádření právě média provádějí dnes a denně, mám s tím osobní zkušenost a je to důvod, proč je tolik nemám rád. :)
  • Mě zas nastartuje pokaždé ten skok na sousto. Ano, blisty se ohradily vůči Zemanovi, ale stejně se ohradily vůči tomu, jak to bylo interpretováno v médiích. Což už média neuvedou
    Všimni si prosím, že jsem to interpretoval správně a nikam neskákal :-) Navíc vinu na tom jistě mají i Blisty - sledoval jsem to včera online, místo aby počkali a vydali to celé jako článek, nejdřív tam byl jen titulek, který se začal šířil po sítích.

Ale přesto je snad důležitější obsah nežli forma, kor když se to opakovalo v několika těch debatách v dost podobném schématu. Slovíčkaření o nepravdě a lži, to je na úrovni školky a Klause. Zeman je vysoce inteligentní, nepodceňoval bych ho.
    Nějak nechápu, čeho pravdivého si mám všimnout :-) Protože co se týče toho, že se ohrazují vůči doslovně "útočné dezinterpretaci" tam logicky těžko mohlo být hned.

Noviny též nepočkaly na doplnění nebo si je nevyžádaly, hups, skočíme na to, ať to máme co nejdřív, ale říkáme si profesionálové.
  • Zavšivený volby, člověk kvůli nim musí nasazovat vlastní krk. Ujít 200 metrů v sibiřských mrazech, dvakrát jsem pozorovala hvězdou oblohu z polohy ležmo (zatraceně a zrovna, když žádný hvězdy nesvítí :evil: ), jednou si zblízka prohlédla dláždění chodníku a nejspíš mi upadnou prsty na rukou.
    @Dreamer Ty bláho, rozflákat se 3x na 200 metrech je fakt pech.
  • údolí arryn města - ironoaks a lonbow hall. jak jsou přeloženy do češtiny?
  • @Krisa máme dům na kopci + děcka sáňkují = príma klouzačka :D
    @Dreamer Ty bláho, to chci taky - bych jezdila do města na saních, bobech, pekáči, pytli, po držce :D
  • @Krisa brácha to frajersky sjíždí na botech, já už se o to pokoušet nebudu :)
    @Hildegarda Že by to řekl nahlas? :)
  • alek napsal(a):

Právě že můžeme, nejde o kauzy ale o vlastnosti. Od člověka, který je schopen označovat ženy ve svém okolí za coury (a to skutečně dle svědků řekl, když se ho novináři ptali, proč nemá v kabinetě ministryni), zřejmě měl ke svým manželkám násilnické sklony apod., já nečekám nic jiného než ostudu.

50% vsetkych cour su potencialne volicky :)
    To bolo velmi strategicke :)
  • Hildegarda napsal(a):

alek napsal(a):

Právě že můžeme, nejde o kauzy ale o vlastnosti. Od člověka, který je schopen označovat ženy ve svém okolí za coury (a to skutečně dle svědků řekl, když se ho novináři ptali, proč nemá v kabinetě ministryni), zřejmě měl ke svým manželkám násilnické sklony apod., já nečekám nic jiného než ostudu.

50% vsetkych cour su potencialne volicky :)
    To bolo velmi strategicke :)
    Očividně to zabralo víc než líbání ruky.
  • @brbr tak vacsina zien ma rado zlych chlapcov :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.