Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Jinak jsem ale mířil k tomu, že jsem obecně skeptickej k účinkům inzerce obecně.
Cy by pak Láďa Hruška dělal, než že by točil reportáže o okradených důchodcích?
Mě připadají volební hesla trapná, takže tím se nenechám ovlivnit. Poslední dobou stejně volím spíš subjekty, které nemají prachy na kampaň.
Nevím, podle čeho volí jiné lidi, možná podle keců, co chodí mailama. :-)
Normálně bych volila jako žena, tj. podle sympatií, ale vzhledem k tomu, ani ani jeden z těch dvou kandidátů se mi nelíbí, musím brát v úvahu další kritéria. :-)
Ale Franz by se na prezidenta fakt nehodil, je moc naivní. Pokud nechtěl ovlivňovat voliče, měl si svůj názor nechat pro sebe.
Zeman by byl blbý, kdyby se nesnažil přetáhnout voliče Fischera a Franze.
Podle mého názoru je ale naivní si myslet, že Franzovo doporučení pro Zemana mu může pomoc. Jeho voliči jsou IMO naopak typičtí voliči KS z minulých voleb do PS, kteří si ted jen našli ještě o trochu víc exotičtějšího kandidáta :-) Zároven je u nich velký potenciál, že volit nepudou, protože KS už není tak cool jako minule.
Ale ten inzerát je stejně větší průser, to může vyústit v soudní tahanice. Při tom, jak by podle mě (!) byla tragedie zvolení Zemana, tohle by bylo ještě horší.
Ono je vůbec v průběhu kampaně na Demagog.cz vidět ty výsledky...
Ale je dobře, že jsou média proti němu, je to lepší než kampaň. Díky tomu vytáhli na MZ veškerou špínu, co dokázali najít a prokázat, takže pokud MZ vyhraje, nemusíme se bát nějaké národní ostudy. :-)
Sorry, ale ty poslední podrazy na Franze a hlavně ten inzerát mě zas trochu nastartovaly :-)
Franz řekl veřejně, že volit bude Zemana, já tohle slyšet bez dalšího, tak budu taky reprodukovat dál Franz ohlásil, že bude volit Zemana. Jestli nechtěl,a by to bylo mediálně použito, neměl to říkat veřejně.
A ono zcela na rovinu takovéhle užití něčího vyjádření právě média provádějí dnes a denně, mám s tím osobní zkušenost a je to důvod, proč je tolik nemám rád. :)
Ale přesto je snad důležitější obsah nežli forma, kor když se to opakovalo v několika těch debatách v dost podobném schématu. Slovíčkaření o nepravdě a lži, to je na úrovni školky a Klause. Zeman je vysoce inteligentní, nepodceňoval bych ho.
Noviny též nepočkaly na doplnění nebo si je nevyžádaly, hups, skočíme na to, ať to máme co nejdřív, ale říkáme si profesionálové.
Niektorí to vedia vyriešiť :)
To bolo velmi strategicke :)