Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1101102104106107581

Komentáře

• @alek Suhlas
    Ja si asi ziadny rozhovor MZ s nasimi mediami nikdy neprecitam. Ked je niekto urazlivy a pritom arogantny, tak sa mi s nim spaja hociake ine slovo ale nie prezident.
  • @flanker.27 Na zaciatku je vsetko inak ako na konci. Dokonca aj vo filmoch =D
  • flanker.27 napsal(a):

@Hildegarda Dobrý zdroj, ale nejsem si zcela jist jeho spolehlivostí, protože na počátku členství si pamatuju na zveřejňování údajů, podle kterých jsme měli dostávat jen asi 90 % toho co jsme vkládali (což nmeobhájím, protože zdroj už nenajdu).

Máš pravdu, mělo to tak být. Ale přistupující státy si vyjednaly rozpočtové kompenzace, takže nakonec stejně jejich příjmy byly vyšší než výdaje (ČR si vyjednala jedny z nejvyšších).
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 23. ledna 2013
    @alek Ještě jednou. Dočítám se tu zejména úvahy a rady, jak by se měli zachovat voliči, případně co by měli udělat kandidáti, aby vyhrál ten "správný". Jde to daleko za hranu volím toho, protože... Je to předjímání rozhodnutí druhého (a jeho hodnocení), což se mi zcela upřímně moc nelíbí, protože nemám moc rád, když někdo "zvenku" rozebírá mé motivace aniž by je znal nebo o nich uvažoval.
  • Hmm, já tu debatu v posledních dnech moc nesledoval, tak mi tohle asi uteklo nebo mi to prostě tak nepřišlo. To už u voleb bývá, že se analyzují kandidující a jejich potenciální voličský aparát.

Mě třeba zase štve negativní kampaň a princip větší/menší zlo a pohlížení na kandidáty jen z negativní stránky - oslovovali jsme teď v práci trochu známé lidi s tím, koho budou volit a proč. Vcelku se dají sehnat lidé z obou táborů, ale je takřka nemožné sehnat voliče MZ, který by napsal proč volit MZ. Ne, všichni jen píšou proč nevolit KS - navíc s naprosto irelevantními důvody ohledně nějakého žbrblání, spaní či činů jeho tchána :-(
    To už u voleb bývá, že se analyzují kandidující a jejich potenciální voličský aparát.
    Jsme fórum, kde pochopím, že někdo napíše volím či nevolím toho a toho proto a proto. Méně se mi líbí, když je to obráceno v "co by měli dělat ostatní", případně jací prý jsou ti "co nejsou s námi". Při vší úctě obráceněně jsem to nezaznamenal.
    je takřka nemožné sehnat voliče MZ, který by napsal proč volit MZ
    Věc, kterou mám přesně opačnou - jediné ANO pro KS je Evropa, tak jak říkáš iracionální žbrblání o "obrazu ve světě" a podobně.
  • Tuhle jsem se ptala v diskuzi: "Co udělal KS dobrého, že ho málem přirovnávají k Masarykovi?"
    Nikdo na otázku neodpověděl, nenapsal jediný příklad, jenom se dožadovali zdroje přirovnávání k Masarykovi. :-)

Ale nechci tu dělat žádnou agitku, tak rýpnu i do rivalského tábora. Jestli Zeman rozšiřuje takové letáky, tak už je vážně zoufalý a udělá cokoliv, aby vyhrál.
    zpravy.idnes.cz/letaky-podporujici-zemana-dcr-/domaci.aspx?c=A130123_102232_budejovice-zpravy_jkr
  • Přirovnání k Masarykovi je samozřejmě hloupost, taky bych se hned ptal, kdo to řek :-) Zásluhy má samozřejmě velké (např. Prečan: http://zpravy.ihned.cz/cesko/c1-59155460-historik-vilem-precan-pomoc-karla-schwarzenberga-disentu-byl-dar-z-nebes?utm_source=mediafed&utm_medium=rss&utm_campaign=mediafed), ale neznám Masarykovy činy tak podrobně, abych si to troufal srovnávat.
    Každý z nich má nějaké zásluhy i negativa, a každý z nich má zásluhy a negativa, která se vztahují k posouzení, zda je vhodnějším kandidátem než ten druhý :)
  • Tak to bylo bráno ti "zabedněnci" ne z hlediska ovlivňování volební reklamou ale všeobecně. Ale bylo to tu špatně vyloženo :)
    Prosím, nechápejte to jako podsouvání nějakého přirovnání. Je to pouze k práci těch vzadu. Pobavilo mě, když jsem spatřil, že stejný nápad se dá v politické propagandě užít víckrát :)

image

• upraveno 23. ledna 2013
    Aby otočili kormidlo dějin kupředu, zpátky ni krok :D připomnělo mi to černé barony :D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Otočili, ani jeden z nich není ženská, natož oba dva. (Jestli je některý z nich baba, to nemá smysl řešit.)
  • K Masarykovi byl KS přirovnáván v souvislosti, že ani jeden nežil celý život v Čechách a oba měli za manželky cizinky.
    Pro voliče už může dobře působit zmínění TGM a KS v jednom článku, mozek si to už automaticky spojí.

@alek díky, jsi tak jediný, který vytáhl nějaký kladný čin kandidáta na prezidenta. Většina obhájců se spokojí s "Karel na hrad" nebo kritikou příznivců MZ. Beru automaticky, že MZ žádný kladný čin nemá, ani se po nich nepídím. :-)
  • Pokud ještě nemáte voleb plné kecky, tak Jablonský umí výborně Zemana. :-)
  • Neumím vložit video, tak ho najdete
    Na Plesku
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Přeji všem klidné volby. Ať už to dopadne jakkoli, tak ať je to dobré pro Českou republiku.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @flanker.27 Oba kandidáti dostanou během sčítání hlasů infarkt a zemřou? Protože to by bylo asi nejlepší =D
    Důležitá a naléhavá výzva Volebního týmu

V zájmu prevence případných konfliktů mezi oběma skupinami voličů bude závěrečné kolo prezidentských voleb organizováno takto:

1) Občané volící Miloše Zemana půjdou k volbám v pátek 25.1.2013 od 14 do 22 hodin nebo v sobotu 26.1.2013 od 8 do 14 hodin.
    2) Občané volící Karla Schwarzenberga půjdou k volbám v sobotu 26.1.2013 od 14 do 22 hodin nebo v neděli 27.1.2013 od 8 do 14 hodin.

Děkujeme za pochopení.
    @Everett_Young To by znamenalo nové volby a kde brát a nekrást :)
    @Nevada To je myšleno vážně?
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Everett_Young napsal(a):

To je myšleno vážně?
    Krisa napsal(a):

Everett_Young napsal(a):

To je myšleno vážně?
    Já nevím. Asi jo. Nedivil bych se kdyby to někdo z našich pánů úředníků vymyslel :D

Vtipe.
  • @Nevada: dávej to radši do Srandy Topiče, nebo to protistrana v případě prohry ještě použije coby důkazní materiál ke své stížnosti na neregulérnost voleb ;-)
  • Nevada napsal(a):

Důležitá a naléhavá výzva Volebního týmu

V zájmu prevence případných konfliktů mezi oběma skupinami voličů bude závěrečné kolo prezidentských voleb organizováno takto:

1) Občané volící Miloše Zemana půjdou k volbám v pátek 25.1.2013 od 14 do 22 hodin nebo v sobotu 26.1.2013 od 8 do 14 hodin.
    2) Občané volící Karla Schwarzenberga půjdou k volbám v sobotu 26.1.2013 od 14 do 22 hodin nebo v neděli 27.1.2013 od 8 do 14 hodin.

Děkujeme za pochopení.

Blázne :D Sedět tam takovou dobu bych asi zešedivěl, ty dva dny mi to bohatě stačí :)
  • Ugla napsal(a):

@Nevada: dávej to radši do Srandy Topiče, nebo to protistrana v případě prohry ještě použije coby důkazní materiál ke své stížnosti na neregulérnost voleb ;-)

Tady jsou Uglo normální lidi. :-)

@Ugla
    Za inteligenci jiných lidí neručím ;)

@Blackfish
    Ehm, ten "vtip" spočívá v tom, že tam nebudeš sedět takovou dobu...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.