Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
19899101103104581

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    A pokud máte z politiky splín, vezte, že může být hůř:
    tak tu druhou půlku tuším už ve zprávách neukázali :)
  • Aha, já zprávy neviděl, tak to jsem zase opozdilej :-)

Ta druhá půlka je skvělá, ten dědula, co tam pak přiběhne - začíná to pak vypadat trochu jak hraný.
    upraveno 19. ledna 2013
    Mně už ta "objektivní jednostrannost" některých médií docela leze krkem...
    A tak občas se najde nějaká nesmělá známka objektivity, na kterou se pak ve všeobecné atmosféře boje dobra se zlem zapomene :)
    (ale pokusím se, aby to bylo na téma voleb poslední)
    http://zpravy.ihned.cz/c1-57994020-odhalil-korupci-ze-schwarzenbergova-uradu-musel-odejit-ted-dostal-cenu

Proti tomu zas jednání ČT:
    http://www.blisty.cz/art/67024.html

• 0:38 zakričal YOLO?
  • upraveno 19. ledna 2013
    heavy_head napsal(a):

Mně už ta "objektivní jednostrannost" některých médií docela leze krkem...

To byla asi reakce na Respekt, co? :-) Tak cituji, co napsal o KS:
    „Nejde však o idealistickou, nýbrž o realistickou volbu. Jako šéf strany TOP 09 se Schwarzenberg neprojevil zrovna nejlépe. Nesnažil se korigovat brutálně asociální nápady svého ministra sociálních věcí Jaromíra Drábka ani aféry svého zástupce Miroslava Kalouska, který zejména svým tlakem na policii v případě vyšetřování nákupu letadel CASA hluboce znemožnil celou TOP 09 i sám sebe. Schwarzenberg své lidi nedokázal přivolat k pořádku, stejně jako nedokázal ve vládě prosadit své zahraničněpolitické vize. Vše dělal jen tak trochu a nic zcela dostatečně.“
    Howgh :-) Volte Karla!
    Volte Karla!
    Jasně, Goťák na hrad :)
  • flanker.27 napsal(a):

Volte Karla!
    Jasně, Goťák na hrad :)
    Ten jistě volí Zemana pod heslem Mrázkovy časy (teda pokud zas nevystoupí v TV ve 13:56 v sobotu s tim, že ještě volit nestih :-)
  • Gott mit uns! :-)
  • Karel volí Karla :-)
    Já myslím, že Kája by řekl:
    "Prezidenti a vlády pomíjejí, ale mé písně zůstávají." :)

Káju totiž nic nezastaví :)

• Myslel som si že horšie než o politike to už nebude... A oni vytiahnu káju... Veď sa preberte už ani nie je in... Však ani zlatého slávika nedostal
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Kája je jako Kostěj. Nesmrtelný. Bohužel.
    A aby to bylo internacionální =D:

• "Kniežatá mali právo prvej noci a vďaka tomu zdegenerovali, pretože svoje nevoľníčky nemuseli znásilňovať, vydávať na to energiu. Kým my, zemani, sme si právo, nielen v sexuálnej oblasti, museli vždy ťažko vybojovať, a preto sme nezdegenerovali," povedal Zeman a sálou sa ozvalo bučanie, ale aj hlasný smiech a potlesk. Píše portál idnes.cz.

To je lepsie ako kabaret :)))
  • Už nech to skončí...
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 20. ledna 2013
    @Amaroun U toho obrázku už jen chybí bublina: "Tak co, ukousne mi Aligátor prst?"
  • To už se ani nedá komentovat, tragikomičtější už to být ani nemůže.
  • @Amaroun: Nedá ti co? Směšovat postoje k zákonům jako takovým a ke způsobu, jakým dochází k jejich prosazování/naplňování?

Mimochodem prohlašovat platné zákony za neplatné, případně vykládat je jinak je samo o sobě protizákonné. Tímhle podle mě KS šlápnul do hovna. A naprostý souhlas s Klausem v této záležitosti.
  • Na základě všech uvedených zjištění a úvah dospěl proto Ústavní soud k závěru, že dekret prezidenta republiky č. 108/1945 Sb. byl v době svého vydání nejen legálním, ale také legitimním aktem. Vzhledem k tomu, že tento normativní akt již splnil svůj účel a po dobu více než čtyř desetiletí již nezakládá právní vztahy, a nemá tedy již nadále konstitutivní charakter, nelze dnes, za uvedené situace, zkoumat jeho rozpor s ústavním zákonem nebo mezinárodní smlouvou podle článku 10 Ústavy [čl. 87 odst. 1 písm. a) Ústavy České republiky], neboť takový postup by postrádal jakoukoli právní funkci. Opačný postup by ostatně zpochybnil princip právní jistoty, jenž je jednou ze základních náležitostí současných demokratických právních systémů."

http://www.zakonyprolidi.cz/cs/1995-55
  • JoeGyry napsal(a):

0:38 zakričal YOLO?

Nějak se v současné popkultuře ztrácím, a tak co je to vlastně to yolo a co je to ten swag? :-)

Jinač kdyby kandidoval Gott, tak ho volím, protože horší než Havel/Klasu/Zeman/Schwarzenberg určitě nebude. :-)
  • upraveno 21. ledna 2013
    Ugla napsal(a):

@Amaroun: Nedá ti co? Směšovat postoje k zákonům jako takovým a ke způsobu, jakým dochází k jejich prosazování/naplňování?

Mimochodem prohlašovat platné zákony za neplatné, případně vykládat je jinak je samo o sobě protizákonné. Tímhle podle mě KS šlápnul do hovna. A naprostý souhlas s Klausem v této záležitosti.

Tady nejde o nějakou technokratickou duševní onanii nad výkladem práva. To nechávám pro jiné. Tady jde o to, že jak Zeman tak Klaus zkritizovali postoj, který sami zastávali nebo se tomu blížili...

• Ještě že ty prezidentské volby budeme mít za chvíli za sebou, protože se za chvíli strhne občanská válka. Alespoň podle tohoto článku:
    kultura.idnes.cz/dejdarovo-vyjadreni-k-bocanovi-a-stranskemu-fzy-/televize.aspx?c=A130121_093835_televize_ob
    Ale u umělců mě to nepřekvapuje, ti často kádrují své kolegy.
    upraveno 21. ledna 2013
    Hmm, Bočan natočil dobré věci, ale taky třeba režimní seriál Druhý dech. Vůbec bych mu to nevyčítal, ale nemám rád, když pak kádruje.
  • Mohli by si to řešit mezi sebou klucí :-)
    Dřív by si kucí někde dali po hubě a bylo by dobře, dneska se všechno ventiluje přes média.
  • Amaroun napsal(a):

Tady nejde o nějakou technokratickou duševní onanii nad výkladem práva. To nechávám pro jiné. Tady jde o to, že jak Zeman tak Klaus zkritizovali postoj, který sami zastávali nebo se tomu blížili...

Klausovy názory na tuhle věc jsou zcela konzistentní a novináři opět míchají jabka a hrušky. Přečti si znovu a pořádně první odstavec mého předchozího příspěvku.

Klaus nezpochybňoval platnost Benešových dekretů, nebo důvody samotného odsunu. Určitý vstřícný postoj dal najevo, když kritizoval způsob provedení, a obávám se, že i této vstřícnosti zpětně lituje. Mám to totiž úplně stejné a přiznávám, že mi trvalo poměrně dost dlouho a stálo to několik nepříjemných osobních zkušeností, než jsem pochopil, že chovat se vůči některým lidem vstřícně je jednoduše zločin.

Sudetští aktivisté jsou ještě o level horší než Walder Frey. Budou si hýčkat svoji domnělou křivdu, každý vstřícný krok pouze překroutí a budou vydávat za projev pohrdání, a budou k těmto pokřiveným postojům vést každou následující generaci a čekat na příležitost "spravedlivé odplaty na českých zlodějích a vrazích". Sice si už 67 let veškeré své osudy řídí sami, nicméně Češi budou již navždy strůjci jejich neštěstí, zodpovědní za všechno zlé, co je kdy potkalo a potká. Jako zločinec, kterému někdo v dětství hodil hračky do kanálu..
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    BenNevis napsal(a):

Ještě že ty prezidentské volby budeme mít za chvíli za sebou, protože se za chvíli strhne občanská válka. Alespoň podle tohoto článku:
    kultura.idnes.cz/dejdarovo-vyjadreni-k-bocanovi-a-stranskemu-fzy-/televize.aspx?c=A130121_093835_televize_ob
    Ale u umělců mě to nepřekvapuje, ti často kádrují své kolegy.

Ať je to za námi, prosím! Tohle mě už unavuje, štve a hnusí se mi to. Jsem sice jen prostá žena, ale měla jsem vždycky dojem, že jedním ze smyslů demokracie je i možnost vlastního názoru a politického přesvědčení. Nebetyčně mě štve hádání kvůli tomu, že já budu volit jednoho a jiný druhého. Je to primitivní a hloupé. Kdyby šlo o nějaký extrém, tak to pochopím - s nácíčkama se taky asi nebudu úplně kamarádit, ale tohle? Lidi jsou blbci!
  • Ziadne polske keksy pre Krisu :)
  • Ugla: Měl jsem chuť polemizovat, ale nakonec radši jsem z těch čtyr odstavců udělal jen žlučový dopis, Rozhodně nic nemění na faktu, že mi je blbě, jak ta kampaň proti KS směřuje k nacionalistickým a xenofobním otázkám...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.