Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Dle mého jsou slavní novináři od toho, aby dělali PR :)
Pokud jde o Srbu a Slonkovou, tak celá žaloba byla postavena na tvrzení jednoho opilého recidivisty a v roce 2009 byli obvinění osvobozeni. Takže asi tak.
Kdepak, s novináři českého střihu moje srdce nebije, díky osobním zkušenostem s nimi, je mi líto.
A mimochodem mu pri zatykani zabavili pokud si dobre vzpominam vice nez 20 M hotovosti v igelitkach. Sice mu ohledne tech penez nic nedokazali a po propusteni propusteni mu to vratili, ale pro me je to celkem jasny signal.
Jestli tu hajis Srbu, tak je to snad jeste nepochopitelnejsi, nez kdybys hajil Grosse, nebo Langera.
Ony peníze jsou pravda, ale zase - jelikož nikdy neprošel pořádný zákon o majetkových přiznáních (který mimochodem paradoxně navrhoval právě Zeman), není v zásadě způsob jak to s čímkoli spojit. Osobně bych byl pro, aby takový zákon existoval.
Myslim, že u Srby mícháte víc kauz dohromady, není Slonková jako Český dům (tam byl myslím osvobozen a po amnestii je to asi už i definitivní) apod. Ale za Slonkovou seděl a byl puštěn za vzornost.
Ved ja som napisala, ze som tiez este nikdy nepodplacala, ale nebudem hadzat kamenom, lebo nikdy neviem, kedy to porusim. Kazdy mame inak stanovene limity. Niekto je ochotny supnut prachy do vrecka uz pri najmensej vidine osobneho prospechu a na druhej strane skaly je povedzme clovek, ktory by tak chcel zachranit zdravie ci zivot svojho blizneho. A nehovor, ze ak by od toho zavisel zivot, tak by si nepodplacal. Ja som zatial pred takou volbou nestala a dufam, ze nebudem.
Ale ještě jednou, pro jistotu. Nejsem politicky naivní, co mě neskutečně vadí je jednostrannost médií, které se očividně zaměřují jen na něco. Třeba nikdy pořádně Havla nevykoupali v podezřelé restituci a prodeji Lucerny, Karla v restituci, podivnému přechodu vlastnického práva mezi dvěma větvemi rodu, obcházení hygienických pravidel při obchodování s rybami atd.
Já nikoho neobviňuji z ničeho, chci ale vyváženost. Jestliže mi ji média nedávají a z vlastních zkušeností vím, jak dokážou manpulovat (vč. těch, co si zakládají na "serióznosti"), nehodlám je brát vážně.
Achich, tihle obdivovatelé Malíčka.. Že ještě nejste odstěhovaní někde v Africe, když se vám tolik líbí občanská válka, masivní rozkrádačka státních peněz, podplácení, úkladné vraždy a podobné malíčkoviny ;)
Ohledně Malíčka - předpokládám, že to měla být otázka. Záleží na definici "zajímavější".
http://www.janpalach.cz/
To je docela zajímavý projekt... Viděl někdo ten seriál? :-)
(btw veľmi príjemný staff, niektorí z nich mali odznaky podoprujem karla)
A pokud máte z politiky splín, vezte, že může být hůř: