Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
19798100102103581

Komentáře

• Zcela upřímně nebyla dosud vláda, která by byla v tak drtivé palbě médií jako ta Zemanova a to i dávno po roce 2002, a přesto všechno se dosud nenašlo prakticky nic, co by mělo jakoukoli hodnotu soudního důkazu? Co je za varianty - buď jsou novináři neschopní, nebo jsou politici tak schopní a nebo není nic, co by se dokázat dalo
    Dej si pravítkem přes prsty, flankere :-) Novináři nejsou od toho, aby psali žalobu. Kdyby byli tak neschopní, tak se je nesnažili lidé ze Zemanovy vlády zavraždit (btw jedno z faktických obvinění a odsouzení).
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @alek Proč pravda a láska bít nevinná domorodec? :)

Dle mého jsou slavní novináři od toho, aby dělali PR :)

Pokud jde o Srbu a Slonkovou, tak celá žaloba byla postavena na tvrzení jednoho opilého recidivisty a v roce 2009 byli obvinění osvobozeni. Takže asi tak.

Kdepak, s novináři českého střihu moje srdce nebije, díky osobním zkušenostem s nimi, je mi líto.
  • @flanker.27 Z vezeni vysel az po vyprseni trestu, ne? Byl mu jen standartne zkracen pro dobre chovani. Rozhodne nerekli ze byl nevinny, nebo tak neco.

A mimochodem mu pri zatykani zabavili pokud si dobre vzpominam vice nez 20 M hotovosti v igelitkach. Sice mu ohledne tech penez nic nedokazali a po propusteni propusteni mu to vratili, ale pro me je to celkem jasny signal.

Jestli tu hajis Srbu, tak je to snad jeste nepochopitelnejsi, nez kdybys hajil Grosse, nebo Langera.
    upraveno 18. ledna 2013
    @Ordkomber Kdepak, byl osvobozen Městským soudem. Nikoho nehájím, nesnaž se tomu přidávat cokoli co v tom není. Jen uvádím prostá fakta.

Ony peníze jsou pravda, ale zase - jelikož nikdy neprošel pořádný zákon o majetkových přiznáních (který mimochodem paradoxně navrhoval právě Zeman), není v zásadě způsob jak to s čímkoli spojit. Osobně bych byl pro, aby takový zákon existoval.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Když tak čtu, jak Zemanovi vyčítáte "poradce" a známé, tak se hrozně těším, až se za pár let budu hlasitě smát, když novináři (ti samí, co dnes jeho knížecí milost do nebe vynášejí) budou psát jaký skandál je, že se ten cizácký prezident/ministr paktuje s nepřáteli státu, tuneláři, mafiány a podobným šlendriánem!
  • @Nevada To píšou už dnes. Tomu se žádný politik nevyhne, jen u Zemana je to extrémně velké množství a on má ještě tu drzost se tomu na veřejnosti smát a argumentovat takovými prohlášeními, že jako on s Lukoilem nic nemá, Lukoil přeciv MF Dnes napsal, že Zemana nepodporuje. No to je důkaz jak stehno, milostivá :-)))

Myslim, že u Srby mícháte víc kauz dohromady, není Slonková jako Český dům (tam byl myslím osvobozen a po amnestii je to asi už i definitivní) apod. Ale za Slonkovou seděl a byl puštěn za vzornost.
  • Ještě k těm kauzám - pokud se v době opoziční smlouvy snažil třeba poradce Zemana Šlouf zasahovat do vedení policie, tak byli dost těžký něco pořádně vyšetřit. A třeba iniciativa Děkuje odejděte to zblbla media 200 000 lidí ? Jinak postoj mladýho Dienstbiera, který nepodporuje Zemana mě připomíná Buzkovou, která ho době OS kritizovala. I v ČSSD se najdou slušný politici. A co udělal Zeman když se ho Dienstbier ptal v debatě na Šloufa, prohodil něco že by nebejt Šloufa nemá o čem mluvit a ještě se u toho blbě šklebí
  • Benji napsal(a):

@Krisa pokud se nedostane do čela Malíček, ne nezmění :-D

Malíčka bych volil :) Není lepší politik :)
  • @flanker.27 Neviem, co konkretne by Ta z nasho systemu oslovilo, preto radsej iba link :)

Ved ja som napisala, ze som tiez este nikdy nepodplacala, ale nebudem hadzat kamenom, lebo nikdy neviem, kedy to porusim. Kazdy mame inak stanovene limity. Niekto je ochotny supnut prachy do vrecka uz pri najmensej vidine osobneho prospechu a na druhej strane skaly je povedzme clovek, ktory by tak chcel zachranit zdravie ci zivot svojho blizneho. A nehovor, ze ak by od toho zavisel zivot, tak by si nepodplacal. Ja som zatial pred takou volbou nestala a dufam, ze nebudem.
    @alek Ano, se stíháním Srby máš pravdu, šlo o dvě kauzy. Nicméně platí to, že ač si o něm nemyslím nic dobrého, tak samo o sobě ono obvinění mi přijde velmi absurdní. Ovšem
    No to je důkaz jak stehno, milostivá
    není zrovna fér, to je jakodokazovat, že někdo někde nebyl a něco nedělal :)
    mě připomíná Buzkovou
    Problém je, že svědectví od takových jako Buzkováě zpravidla přichází tehdy, když není u moci.

Ale ještě jednou, pro jistotu. Nejsem politicky naivní, co mě neskutečně vadí je jednostrannost médií, které se očividně zaměřují jen na něco. Třeba nikdy pořádně Havla nevykoupali v podezřelé restituci a prodeji Lucerny, Karla v restituci, podivnému přechodu vlastnického práva mezi dvěma větvemi rodu, obcházení hygienických pravidel při obchodování s rybami atd.

Já nikoho neobviňuji z ničeho, chci ale vyváženost. Jestliže mi ji média nedávají a z vlastních zkušeností vím, jak dokážou manpulovat (vč. těch, co si zakládají na "serióznosti"), nehodlám je brát vážně.
    upraveno 18. ledna 2013
    Hehe, když si tak pročítám články o Srbovi, tohle mě docela pobavilo:
    Soud při rozhodování přesvědčilo i hodnocení z věznic. Srba začínal v Plzni, postupně přecházel do mírnějších typů věznice, pracoval například ve vězeňské prádelně, jako kuchař, ve skladu, učil spoluvězně angličtinu a zeměpis. Dostal celkem 46 kázeňských odměn, ve vězení byl nekonfliktní, měl dobrou morálku, chodil do keramického kroužku, maloval, plnil řádně své povinnosti. Od roku 2008 byl opět v Plzni na pracovišti úklidové čety a ve skladu, měl volný pohyb uvnitř věznice při výkonu práce.
    On je to téměř určitě hajzl a člověk by si ho přitom se slzami v očích skoro vzal domů na hraní k dětem =D
  • :-) Ty bys taky dělal dozorcům manikůru, kdyby byla šance, že ti bude zkrácenej trest o třetinu.
    Ale museli by bejt fakt hezký :)
    @Blackfish
    Achich, tihle obdivovatelé Malíčka.. Že ještě nejste odstěhovaní někde v Africe, když se vám tolik líbí občanská válka, masivní rozkrádačka státních peněz, podplácení, úkladné vraždy a podobné malíčkoviny ;)
    No, buďme upřímní, na to nemusíme až do Afriky (až na tu občanskou válku teda)...
    Jasně, ale já to chtěla all in one ;o)
  • Upřímně není Malíček zajímavější než "klaďasi" Aegon, Robb Stark, Catelyn, nebo ta můra z Eyrie, teď mi vypadlo jak se jmenovala.
  • @Blackfish upřimně ano je
    No, jestli považuješ Lysu za kladnou postavu...
    Ohledně Malíčka - předpokládám, že to měla být otázka. Záleží na definici "zajímavější".
  • kdo je míněn tím Malíčkem? Šlouf, Kalousek nebo někdo jinej...?
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 18. ledna 2013
    @Stark z hor Kalousek si jen léčí komplexy protože z důvěryhodného zdroje vím že ho ve škole řezali každej den.
    Byl bych pro politiku ukončit, už mi to leze krkem. Ať už je po volbách a je pokoj :)
  • Jen jsem o seriálu četl vypadá zajímavě. Tak když už nediskutujem o volbě - Včera jsem byl na přednášce o Ďáblově bibli s tvůrcem makety Jiřím Foglem. Jde o tohle aktualne.centrum.cz/kultura/umeni/clanek.phtml?id=514830. Docela mě dostalo, když vyprávěl, jak Švedům vadilo, když si zkopírovali o několik stránek víc než bylo dohodnuto. Tomu říkam velkodušnost kulturního národa, který nám na samém konci třicetileté války vydrancoval celou Rudolfovu sbírku :-)
  • včera som bol pracovne v prahe na otočku a bol som vo veľmi príjemnom podniku: Cafe Colore. poznáte?
    (btw veľmi príjemný staff, niektorí z nich mali odznaky podoprujem karla)
  • http://respekt.ihned.cz/c1-59154470-proc-zeman-lze "Překvapení ale není na místě, protože Miloš Zeman bude možná prvním českým prezidentem, který má soudem potvrzeno, že je lhář."
  • Mně už ta "objektivní jednostrannost" některých médií docela leze krkem...
  • flanker.27 napsal(a):

Byl bych pro politiku ukončit, už mi to leze krkem. Ať už je po volbách a je pokoj :)

Máme to je ve svých rukou, já jsem se třeba dost omezil sám. Ale direktivně to nechci nařizovat, diskuze pro mě byla hodně přínosná (díky všem).

A pokud máte z politiky splín, vezte, že může být hůř:
  • Jinak jak jsme se tu bavili o té statistice a byl tu ten zajímavý graf, dneska jsem byl na konferenci, kde přednášel autor toho grafu - bylo to hodně zajímavý. Ten graf byl srovnáním s minulými volbami. Použita byla Bayesovská metoda - v zahraničí se to používá pro volební modelování a prý je to dost přesné (klidně i na úrovni exit pollů). Ale u obojího je třeba být hodně opatrný v interpretaci, pořád je tam nějakých 10-15 procent, že je to zcela mimo :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.