Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
19899101103104581

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
  • Aha, já zprávy neviděl, tak to jsem zase opozdilej :-)

Ta druhá půlka je skvělá, ten dědula, co tam pak přiběhne - začíná to pak vypadat trochu jak hraný.
    upraveno 19. ledna 2013
  • 0:38 zakričal YOLO?
  • upraveno 19. ledna 2013
  • Gott mit uns! :-)
  • Karel volí Karla :-)
    Já myslím, že Kája by řekl:
    "Prezidenti a vlády pomíjejí, ale mé písně zůstávají." :)

Káju totiž nic nezastaví :)

• Myslel som si že horšie než o politike to už nebude... A oni vytiahnu káju... Veď sa preberte už ani nie je in... Však ani zlatého slávika nedostal
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Kája je jako Kostěj. Nesmrtelný. Bohužel.
    A aby to bylo internacionální =D:

• "Kniežatá mali právo prvej noci a vďaka tomu zdegenerovali, pretože svoje nevoľníčky nemuseli znásilňovať, vydávať na to energiu. Kým my, zemani, sme si právo, nielen v sexuálnej oblasti, museli vždy ťažko vybojovať, a preto sme nezdegenerovali," povedal Zeman a sálou sa ozvalo bučanie, ale aj hlasný smiech a potlesk. Píše portál idnes.cz.

To je lepsie ako kabaret :)))
  • Už nech to skončí...
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 20. ledna 2013
    @Amaroun U toho obrázku už jen chybí bublina: "Tak co, ukousne mi Aligátor prst?"
  • To už se ani nedá komentovat, tragikomičtější už to být ani nemůže.
  • @Amaroun: Nedá ti co? Směšovat postoje k zákonům jako takovým a ke způsobu, jakým dochází k jejich prosazování/naplňování?

Mimochodem prohlašovat platné zákony za neplatné, případně vykládat je jinak je samo o sobě protizákonné. Tímhle podle mě KS šlápnul do hovna. A naprostý souhlas s Klausem v této záležitosti.
  • Na základě všech uvedených zjištění a úvah dospěl proto Ústavní soud k závěru, že dekret prezidenta republiky č. 108/1945 Sb. byl v době svého vydání nejen legálním, ale také legitimním aktem. Vzhledem k tomu, že tento normativní akt již splnil svůj účel a po dobu více než čtyř desetiletí již nezakládá právní vztahy, a nemá tedy již nadále konstitutivní charakter, nelze dnes, za uvedené situace, zkoumat jeho rozpor s ústavním zákonem nebo mezinárodní smlouvou podle článku 10 Ústavy [čl. 87 odst. 1 písm. a) Ústavy České republiky], neboť takový postup by postrádal jakoukoli právní funkci. Opačný postup by ostatně zpochybnil princip právní jistoty, jenž je jednou ze základních náležitostí současných demokratických právních systémů."

http://www.zakonyprolidi.cz/cs/1995-55
  • upraveno 21. ledna 2013
    upraveno 21. ledna 2013
    Hmm, Bočan natočil dobré věci, ale taky třeba režimní seriál Druhý dech. Vůbec bych mu to nevyčítal, ale nemám rád, když pak kádruje.
  • Mohli by si to řešit mezi sebou klucí :-)
    Dřív by si kucí někde dali po hubě a bylo by dobře, dneska se všechno ventiluje přes média.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • Ugla: Měl jsem chuť polemizovat, ale nakonec radši jsem z těch čtyr odstavců udělal jen žlučový dopis, Rozhodně nic nemění na faktu, že mi je blbě, jak ta kampaň proti KS směřuje k nacionalistickým a xenofobním otázkám...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.