Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
já maturuju v češtiny, angličtiny, strojnictví, programování a jsem spokojenej :D
Co se týče těch scii. Z matiky i všeobecných jsem měl kolem 65 percentil... Potřeboval jsem 70 takže vyhozené prachy :D
"Poradca poľského prezidenta Tomasz Nalencz v komentári pre poľské médiá uviedol, že text listu podpísaného poslancom ruskej Štátnej dumy Žirinovským sa mohol zrodiť len "v chorom mozgu" a navrhol list "postúpiť psychiatrovi"."
http://www.sme.sk/c/7146222/podpredseda-ruskej-dumy-navrhol-susedom-ukrajiny-rozdelit-si-jej-uzemie.html#ixzz2wx6iTwVH
Ano, TSP jsou provedeny dobře :)
Hlavní otázka, jakou školu bys radši? :D
Jinak všechny obory na FI-MUNI na mají dost povinných a povinně volitelných předmětů, které jsou stejné.
Jestli chceš můžu ti z ISU vytáhnout předměty, které bys musel složit v daném oboru.
Jak jde poznat jsem studentem MU a jsem na FI ;)
edit: Aha, pod tím se skrývají vektory, no ty jsou trošku horší, svoje znalosti v nich odhaduju tak na 3 (v gympláckém měřítku)