Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1179180182184185581

Komentáře

• aha tak mi to máme 2 roky 2 do týdne od 7:00 do 14:00 takže u nás to je jiná
  • Zanedlouho začne další seriálová sezóna, tak jsem si pro oživení paměti pustil poslední dva díly té loňské. Když Arya v lese opíchá (kudlou) v lese toho tlučhubu, co se vytahoval jak Robovi přišil zlovlčí hlavu, Ohař se jí pak zeptá, jestli to byl první člověk, kterého zabila. Ona opáčí, že to byl první CHLAP. Nějak se mi vykouřilo z paměti komu ona to tedy už předtím zakroutila krkem? Nechce se mi to v seriálu pracně hledat, poradíte mi někdo? Díky!
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 30. března 2014
    V Králově přístavišti při útoku na Pobočníkovu věž zabila během útěku nějakého kluka, který se ji snažil chytit a předat královně.
  • Aj, pravda pravda, už si vzpomínám. Díky :-D .
  • upraveno 30. března 2014
    uff, už mám ztoho hlavu jak balón :o , a to som ečte len tak zbežne čítal tie študentské predmety, strojariny, programká co ste spomínali .. =D

ale aj tak, kašlite ted na studijné predmety, jazyky,programovacie, vonku je pekne (už celý rok, aj v zime :D ), pojde sa na cyklotrasu, na hrádzu

(kua, len zas mám vyfučané, kua furt menit tie defekty :evil: :roll:

zas bude *dlouhé horúcé léto" :p
  • @Alef_peAlef jako vždy je tvůj příspěvek v tvojí "normě" =D
    :) jen tak projíždím,
    a jdem zas (v)dál ;P
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @Alef_peAlef Zajímalo by mě, jestli jsi takovejhle mimoň i ve skutečném životě, nebo jen nejsi schopen psát jako člověk.
  • @Thorar počkaj mimoň je skutočné české slovo? Lebo minule som videl tú postavičku z Despicible Me a pod menom mal napísané Mimoň, tak som myslel že to je len skomolenina ang slova minion.
  • @Thorar Jmenuj deset normálních lidí tady na fóru :roll: (a jestli tam napíšeš mě, tak si mě nepřej *muhahaha - ďábelský smích* ) - pokud vím, tak téměř nikdo tady není příkladem normálnosti. Přiznej si to, všichni tu jdeme tak nějak mimo mainstream. (btw. i když to tak nevypadá tak já taky každý svůj příspěvek třikrát překontroluju, než ho odešlu, aby to po mě někdo přečetl)

@JoeGyry Jo, používá se to pro člověka jako je alef, člověka kterej je úplně mimo. Slovíčko znám odmala, možná to je jen pražskej slang, netušim.
    @Everett_Young Jo, ale vesměs všichni dokážeme napsat příspěvek tak že se da přečíst i pochopit. To co píše on bych napsal po deseti pivech.
    @Everett_Young Samozřejmě že tu neni nikdo normální. Každý tady na fóru má nějakej důvod tu psát svoje výlevy. ( Pravděpodobně proto, že buť je vyhnali od jinud nebo je nikdo neposlouchá) .
    Já mluvim jen o způsobu jakym píše, to je něco strašnýho.
    Láká mě se zeptat, co vás vede k přesvědčení, že sem píší jen "nenormální." Ale neudělám to, protože bych pak mohla někoho poslat do p*dele.
    Thorar napsal(a):

Jo, používá se to pro člověka jako je alef, člověka kterej je úplně mimo. Slovíčko znám odmala, možná to je jen pražskej slang, netušim.

Je to široce rozšířené slovo. Známe ho dokonce i my na jižní Moravě :)
    @Nevada To máš štestí, že se nezptáš :-D . Jinak bych prošel tvoje komentáře(7266) a našel něco co se netýká Písně a věcí okolo ní a pak bych se tě na to zeptal: "Jestli máš potřebu to sdělovat zde" . =D
  • @M1on Neříkám že tu není NIKDO normální, ale většina lidí tady (včetně mě) se přinejmenším vyhýbá mainstreamovému proudu a nějakým způsobem se odlišuje. Ono se ve skutečnosti odlišují všichni lidé, ale někteří přišli na to jak to skrývat. S normálností je to stejné jako s každým jiným průměrem tedy průměr je jen to co pasuje tak nějak mezi jednotlivé celky, to ale neznamená že těch průměrných je hodně. Například můj průměr z češtiny byl 2.32 (ne to si nepamatuju, jen jsem se kouknul do bakalářů :-) ) a přitom jsem nikdy nedostal ani jednu známku 2.32, jednoduše proto že žádná taková neexistuje. Ale o tom by myslím lépe pohovořil Jay jakožto statistik. A vůbec: KONEC JE BLÍZKO! VŠICHNI ZAHYNEME! POSLOUCHEJTE MĚ NĚKDO! ;-)

@Nevada slovo nenormální není v tomto případě použito pejorativně, není tedy nikoho třeba posílat do prdele. Pokud jsem se tě nějak dotkl, tak se omlouvám, nebylo to mým úmyslem.

@Thorar gkjwehoifugh qerugh qeiupdgh weuith qeriut hqerig heruigh qejg? :-D
    upraveno 30. března 2014
    @M1on
    Klidně si moje komentáře můžeš projít i na některých diskuzácích, jestli ti to udělá radost ;) Ale to není pointou. Jedna věc je se bavit s lidmi na fóru (ať o důležitých věcech nebo i naprostých ptákovinách), druhá je sekat sem příspěvky bez ladu a skladu, bez jakékoliv návaznosti, které nedávají smysl, a které nejdou přečíst a občas dokonce i reagovat v úplně jiném vlákně než byla původní diskuze, navíc o několik dnů později. Což je imho to, na co narážel Thorar.

@Everett_Young
    Nejde o mě, ale o vás. Buď máte nevalné mínění o celém zdejším fóru a jeho účastnících, které tím hodně podceňujete (a pak by se jeden divil, co tady ještě děláte), nebo se domníváte, že jste v/díky té "nenormálnosti" snad nějak výjimeční, a v tom případě se hrubě přeceňujete a chtělo by to se postavit zase nohama zpátky na zem.
  • @Everett_Young Co je pro tebe mainstreamový proud? Co je pro mě mainstreamový proud? Ona hranice mezi průměrem a odlišností má každý nastavenou jinak. Když člověk dospívá tak se taky snaží být odlišný a v určitém věku zjistí, že mainstream není celý špatný.
    @Nevada Ano, přesně na to jsem narážel.
    @Thorar Co ty víš třeba to @Alef_peAlef dává smysl zkus dát požadavek na jasnost.
  • @Nevada 1) když někoho nemám rád, nemám problém mu to napsat přímo, nemám potřebu to skrytě ukrývat v komentářích pod abstraktními jmény, toho sis už jistě všimla.

2) Které "vás"? Já mluvil pouze sám za sebe, pokud víš o někom dalším, sem s ní/ním.

3) Nebylo v tom žádné hodnocení, odlišnost považuji za odlišnost, bez pozitivního nebo negativního hodnocení (samozřejmě pokud se jedná o zákonem tolerovanou odlišnost). Když ukážu na břízu a na dub, a o jednom řeknu že je to bříza a o druhém že je to dub, taky ani jedno neznevýhodňuji.

4) Alef je ve skutečnosti hodně chytrý, viděl jsem tu práci kterou sem kdysi nahrával + něco dalšího a můžu říct, že mít takovýhle talent co se imaginace a matiky týká, tak bych skákal radostí až ke stropu. Na druhou stranu jsou tyhle dovednosti vykoupeny evidentně hodně silnou dyslexií, taková je prostě cena.

5) jdu si přečíst co zatím stihl napsat M1on a sesmolit další dlouhý příspěvek :-)
    M1on napsal(a):

@DanielSvatoš no to my měli taky, přišli jsme se k němu asi tak 5 podívat a taky jsme si na něj sáhli :D . vždycky jsme to měli jednou za 14 dní takže po těch 14 dnech si nevěděl jak to nastavit =D

heh no to poznám, ja to mám tak s programkom, už by som ted nedal dokopy snád ani "hello word" v C ;D :twisted: :-#
    @Alef_peAlef Ale no tak nepřeháněj :D
    printf("Hello world");
    nebo
    puts("Hello world");
    :D

Nikdo po tobě nechce programovat řadící algoritmu typu shell sort, bubble sort. To bych chápal že si nepamatuješ :P
  • Příklad 2: Algoritmus zatloukání hřebíků

Formulace problému
    Zatluč hřebík do desky.
    Analýza úlohy
    Vstupní údaje: kladivo, hřebík, deska
    Výstupní údaje: hřebík zatlučen do desky
    Analýza: tlouct tak dlouho, dokud není hřebík zatlučen až po hlavičku
    Sestavení algoritmu
    Slovní popis:
    Vezmi kladivo a hřebík
    Přilož hřebík k desce
    Uhoď kladivem na hlavičku
    Je hřebík zatlučen?
    ANO - pokračuj bodem 5
    NE - vrať se na bod 3
    Ukonči činnost a odlož kladivo
  • @Everett_Young ve vývojovém diagramu, to vypadá líp. Dáš si tu práci? :P
  • @Gorgloj Nemám čas, rozdrtil jsem si prst kladivem při zatloukání hřebíku :evil: (ne, to je samozřejmě pouze vtip)
  • @Crocuta: Krom toho myslím kuchla někoho na Harrenově... a toho tím myslím už pomalu urazila... :o)

Jinak hlásím se mezi nenormální - ve smyslu, že nejsem z Gaussova rozdělení.
  • může mi někdo prosím definovat pojem ,,normální,, ? :D :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.