Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
ale aj tak, kašlite ted na studijné predmety, jazyky,programovacie, vonku je pekne (už celý rok, aj v zime :D ), pojde sa na cyklotrasu, na hrádzu
(kua, len zas mám vyfučané, kua furt menit tie defekty :evil: :roll:
zas bude *dlouhé horúcé léto" :p
a jdem zas (v)dál ;P
Je to široce rozšířené slovo. Známe ho dokonce i my na jižní Moravě :)
@Nevada slovo nenormální není v tomto případě použito pejorativně, není tedy nikoho třeba posílat do prdele. Pokud jsem se tě nějak dotkl, tak se omlouvám, nebylo to mým úmyslem.
@Thorar gkjwehoifugh qerugh qeiupdgh weuith qeriut hqerig heruigh qejg? :-D
Klidně si moje komentáře můžeš projít i na některých diskuzácích, jestli ti to udělá radost ;) Ale to není pointou. Jedna věc je se bavit s lidmi na fóru (ať o důležitých věcech nebo i naprostých ptákovinách), druhá je sekat sem příspěvky bez ladu a skladu, bez jakékoliv návaznosti, které nedávají smysl, a které nejdou přečíst a občas dokonce i reagovat v úplně jiném vlákně než byla původní diskuze, navíc o několik dnů později. Což je imho to, na co narážel Thorar.
@Everett_Young
Nejde o mě, ale o vás. Buď máte nevalné mínění o celém zdejším fóru a jeho účastnících, které tím hodně podceňujete (a pak by se jeden divil, co tady ještě děláte), nebo se domníváte, že jste v/díky té "nenormálnosti" snad nějak výjimeční, a v tom případě se hrubě přeceňujete a chtělo by to se postavit zase nohama zpátky na zem.
2) Které "vás"? Já mluvil pouze sám za sebe, pokud víš o někom dalším, sem s ní/ním.
3) Nebylo v tom žádné hodnocení, odlišnost považuji za odlišnost, bez pozitivního nebo negativního hodnocení (samozřejmě pokud se jedná o zákonem tolerovanou odlišnost). Když ukážu na břízu a na dub, a o jednom řeknu že je to bříza a o druhém že je to dub, taky ani jedno neznevýhodňuji.
4) Alef je ve skutečnosti hodně chytrý, viděl jsem tu práci kterou sem kdysi nahrával + něco dalšího a můžu říct, že mít takovýhle talent co se imaginace a matiky týká, tak bych skákal radostí až ke stropu. Na druhou stranu jsou tyhle dovednosti vykoupeny evidentně hodně silnou dyslexií, taková je prostě cena.
5) jdu si přečíst co zatím stihl napsat M1on a sesmolit další dlouhý příspěvek :-)
printf("Hello world");
nebo
puts("Hello world");
:D
Nikdo po tobě nechce programovat řadící algoritmu typu shell sort, bubble sort. To bych chápal že si nepamatuješ :P
Formulace problému
Zatluč hřebík do desky.
Analýza úlohy
Vstupní údaje: kladivo, hřebík, deska
Výstupní údaje: hřebík zatlučen do desky
Analýza: tlouct tak dlouho, dokud není hřebík zatlučen až po hlavičku
Sestavení algoritmu
Slovní popis:
Vezmi kladivo a hřebík
Přilož hřebík k desce
Uhoď kladivem na hlavičku
Je hřebík zatlučen?
ANO - pokračuj bodem 5
NE - vrať se na bod 3
Ukonči činnost a odlož kladivo
Jinak hlásím se mezi nenormální - ve smyslu, že nejsem z Gaussova rozdělení.