Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
..mno jen mě zaujala předchozí debata o normalitě členů našeho ,,západozemského společenství,, |:)
(debata nevznikl kvůli mastění si ega kdo je víc non-conforme a nejde s proudem)
ad 1) Thorar teď odkazoval na příspěvky od Alef (celý to jméno psát nebudu protože si ho nepamatuju). Tomu kdo příspěvky píše čitelné připadají samozřejmě, proto je taky tak píše.
ad 2) Ty jsi ale sluníčko ;-)
Mimochodem, co jsi studoval za střední školu že jste tam měli samostatnou psychologii (na většině škol je prostě zařazená jako část předmětu Základy Společenských Věd) ?
BTW na té tvé škole nevidim takový předmět.
Představ si, že tak jak píše, by i mluvil.
Běžně se říká, že přibližně normální rozdělení -se specifickými parametry střední hodnoty a rozptylu- má IQ a třeba výška - prostě ano, sem tam existuje extrém tupoun, Einstein, Tyrion, Hora,... ale to jsou jednotlivosti a drtivá většina lidí bude spadat někam kolem průměru.
Naopak třeba rozdělení mezd je normálnímu rozdělení hodně vzdáleno...
Jinak ze statistických "paradoxů" (rozumím jako paradox pro ne-statistika) mám nejraději větu "Naprosto drtivá většina lidí má nadprůměrný počet rukou"... :o)
Na obrázku je to zrovna aplikovná na IQ vodorovná osa: vždycky od extrému (IQhodně nízke třeba 30) po další extrém (velmi vysoké IQ 140) svislá osa četnost (lidí, chyb, vad, stoupenců strany, čehokoli).
Je :)
@brbr: Myslím, že @Everett_Young se ptal na obor,... po sedmadvaceti letech mimo školu by třeba jen základka byla dost smutná... :o) Ostatně fakt v to není započtená i MŠ? :o)
a asi jsem se nachytal na april:D