Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1462463465467468581

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Japonci koupili Plzeňský prazdroj.

• upraveno 13. prosince 2016
    @flanker.27 alespoň z toho nebude europivo :-P :D
  • Jako Jihočech se hlásím ke státnímu podniku Budějovický Budvar.. :)
    @Dreamer Ne, bude z toho Asahi... :evil:

@sfik Tři chlapi jdou do hospody.
    Ten z Brna si objedná Starobrno.
    Ten z Budějovic si objedná Budvar.
    A ten z Plzně požádá o malinovku.
    Zbylí dva se na něj divně koukají a on povídá: "No, když vy si nedáte pivo, tak já taky ne."
  • @flanker.27 Takže ten z Plzně aby se zkrátka naučil pít saké, protože se piva nedočká :D
  • @sfik a ten co si objednává Starobrno by možná zasloužil medaili za statečnost nebo si holt potřebuje zchladit spálený jazyk a malinovka je moc drahá :-k
  • @Dreamer Jo a Staropramen radši ani nenapsali, protože po něm trávím spoustu času na záchodě.. A čurání nemyslím :D
    @sfik Děláš mne smutným :'-(

@Dreamer To je pravda. Starobrno by mělo podle všech zásad kvality dávno vymizet z povrchu zemského, ale pořád je tu nějak s námi :)
  • U nás mívali pivo Krakonoš
    kletbu z Krkonoš
  • @sfik já zjistila, že ty samé účinky má ten zelený Starobrno speciál :anxious:
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Zase ty jižanský fóry na naše pivo.
    image
  • @flanker.27 @Dreamer @Monte Karstark

A vubec, byli jste nekdy v jihlave a ochutnali Jezka? Ja tam studoval a ujistuji vas ze si clovek zvykne na kde co, kdyz vas k tomu donuti studentsky rozpocet a pivni nacionalismus provozovatelu restauraci, ktery nic jinyho necepovali..
    @sfik cosi mi říká, že o tuto zkušenost zůstanu raději ochuzen. Ostatně nazvat pivo podle zvířete asi nepřináší štěstí (pardál je taky sr-hm, zklamání).
  • @flanker.27 zubr ale není špatný :D
    @Dreamer Budu ti věřit :)
  • @flanker.27 chutná mi čtrnáctka :) jinak teď dost přicházím na chuť všem možným Aleům...hmmm, vyšlo z toho celkem divný slovo.
  • flanker.27 napsal(a):

@Dreamer Budu ti věřit :)

Nevěř :D

Ale v Brně jsem pil super pivo jménem Pegas (takže mýtická zvířata jsou OK). Ze zahraničních mám rád Hoegaardena (napsal jsem to určitě s chybou, což nebrání tomu to i špatně vyslovovat :D )
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    Já mám nejradši Vendelína, vyrábí ho minipivovar v Liberci
    @Dreamer Říkej radši "patokům" :twisted:
    @sfik Chápu proč ne TOPka, ale proč ti vadí ODS? Zatím to vypadá, že se jí podařilo resuscitacitovat a začínají se k ní vracet její bývalí voliči, má slušnou šanci na dvouciferný zisk ve volbách do Sněmovny.
  • @Achileus Jednou jsem viděl v televizi mluvit ty jejich nový reformovaný členy.. Ta čubka z prahy s tím divným jménem... A zjistil jsem že je prostě volit nemůžu...
    @sfik Myslíš Udzeniu?
    To je kráva, takový pravicový upgrade Semelové, ale jsou tam i rozumnější, hodně sympatický je třeba Martin Kupka.

Mě spíš vadí návrhy, aby ODS a TOP 09 kandidovaly společně, doufám, že Fiala bude rozumný a pošle Kalouska do míst kam Slunce nesvítí
  • @Achileus Třeba Fiala mi neva, ale to je tak vše.. Udasdgůljasdgůlkjnia je vrchol děsu, když ještě někdy před nedávnem div ne obhajovala a adorovala Béma a jeho prospěšnost v Praze málem jsem vyhodil rádio z okna...
    upraveno 13. prosince 2016
    @sfik Tu obhajobu Béma bych rád slyšel, aspoň bych se měl čemu smát, mohla by zajet k nám do Synerova a obhajovat Kittnera, to by nejspíš nepřežila :D
    No jo no, nakonec skončíš jako volič Starostů, nebo KDU :D
  • @Achileus Nedělej si legraci, opakovaně mě křesťánci vychází ve volebních kalkulačkách. A ještě Piráti, což mi přijde nejrozumnější, pokud má někdo tendenci k volbě nějaké vzdorostrany.
    @sfik Lidovci vypadají sympaticky, rozhodně jsou jedna z mála stran, která je volitelná.
    Piráti jsou fajn, ale na můj vkus moc radikální, v některých ohledech, podle mě si až moc rozumí s mladým Stropnickým, Hollanem a podobnými individui
    Piráty nevolte, pokud nechcete, aby příští čtyři roky nedělaly státní orgány nic jiného než odpovídaly na jejich "stošestky", kterými je nepochybně zavalí na roky dopředu. To je totiž jediné, na co se v Praze zmohli...
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Drazí a milí spoluobčané. Toto je nyní nový trailer na... Nás:
  • @Monte Karstark No,hezké řemeslo, ale přemýšlím, na koho přesně tím videem míří. A Krumlov a vinice jsou sice vždycky sexy, ale CzechTourism tyhle videa umí stejně líp.
  • Krása. A teraz ešte o Slovensku by trebalo.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.