Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
@sfik Tři chlapi jdou do hospody.
Ten z Brna si objedná Starobrno.
Ten z Budějovic si objedná Budvar.
A ten z Plzně požádá o malinovku.
Zbylí dva se na něj divně koukají a on povídá: "No, když vy si nedáte pivo, tak já taky ne."
@Dreamer To je pravda. Starobrno by mělo podle všech zásad kvality dávno vymizet z povrchu zemského, ale pořád je tu nějak s námi :)
kletbu z Krkonoš
A vubec, byli jste nekdy v jihlave a ochutnali Jezka? Ja tam studoval a ujistuji vas ze si clovek zvykne na kde co, kdyz vas k tomu donuti studentsky rozpocet a pivni nacionalismus provozovatelu restauraci, ktery nic jinyho necepovali..
Ale v Brně jsem pil super pivo jménem Pegas (takže mýtická zvířata jsou OK). Ze zahraničních mám rád Hoegaardena (napsal jsem to určitě s chybou, což nebrání tomu to i špatně vyslovovat :D )
To je kráva, takový pravicový upgrade Semelové, ale jsou tam i rozumnější, hodně sympatický je třeba Martin Kupka.
Mě spíš vadí návrhy, aby ODS a TOP 09 kandidovaly společně, doufám, že Fiala bude rozumný a pošle Kalouska do míst kam Slunce nesvítí
No jo no, nakonec skončíš jako volič Starostů, nebo KDU :D
Piráti jsou fajn, ale na můj vkus moc radikální, v některých ohledech, podle mě si až moc rozumí s mladým Stropnickým, Hollanem a podobnými individui